dobry vecer chtel bych se sverit s jednou veci co se mi stalo ne jen jednou a s kterou sem se docela dost dlouho vyrovnaval .
stalo se to v Albrechticich u Ceskeho tesina (Stonava), zrovna jsme oslavovaly narozeniny moji kamaradky bylo paradne as na zu noc .
Je to vlastne stary opusteny du kde bydlela kdysi stara pani a pri ze byla podivna ale na naky ten cas umrela , a nastehovaly se tam od kamaradky babicka s dedeckem pak vlastne take zesnuly a dum zustal opusteny a prodaly ho vlastne dolu ktery byl asi 200 M od toho domu . Za naky ten cas tam chodily i hlidky ktere hlidly dum vpripade ze bi ho mohl nekdo vyloupit . tak jsme toho vyuzily a chodivaly jsme se tam bavyt , pak prisla noc a sly jsme si lehnout kamaradka mela notebook tak jsme se divaly na film kdyz asi patnact minut do ctvrte rana zacal ten notebook chrcet jasne ze se kazdy lekl tak jsem se zved a zpravil jsem to rekly jmse si ze to nic ze to byla nahoda . A dalsi tyden v sobotu jsme sly znova na ten barak a vsechno probihalo narosto v poradku sly jsme spat a kdyz jsme se rano probudily tak po venku byly porozhazovsne veci napr. pily , panenka , a s ceho jsme fakt docela nemohly bylo to ze byly odemknute dvere a to byly zamcene a nemelisme klic a lezli sme oknem a zaviraly jsme ho pokazde . Treti den ktery rozhodl o vsem bylo to to same ale byly jmse tam za doprovodu dospele osoby a asi v pul ctvrte me kamos a kamoska zbudila ze nekdo sviti do okna rekl jsem spete dal to budou jen obchuskari ostatni spaly a jen my tri vime co se v tu noc stalo lezely jsme na postely a slisime jak nekdo jde na horu po schodech tak jsme ztuhly a nevedely co mame delat pak se to uklidnilo a najednou slisime takove to pomalounke naslapovani a chodilo to kolm nasi postele kamaradka dostala okmamzity zachvat a vtu prisla jeji matka a rekala jestly se tu bude brecet tak us priste se tu nepojede a ptala se co tu delame a oni nic vpoho a ja jsme rekl bozr tak us to konecne reknete nebudeme porat lhat o tom co se tu deje , tak jsme ji to rekly a rikala ze ji us jeji dcera rikala ze se tu neco deje ale co byl nejvetsi problem ze us odpojily eletricky proud takze jmse si nemohly roznout . jeji mamka rekla ze dole je svicka a vsichni aha ale ze tam nejdou , v tu chvily jsem nevedel kde jsem sebral takovou odvahu abych zesel dolu a za zasel pro tu svicku kamos sel semonu sly jsme dolu a svitily jsme si bateroku z mobilu . Hledaly jsme svicku a na najednou citim takovy chlad po zadech a jako by me neco po tech zadech pohladilo a jako bytam kolem me nekdo prosel , parada rekl kamos a naasel svicku sly jsme na horu nakreslily jsme pentagram na dvere a zapalily sviicku jeste jsme se pomodlily ale kamaradka to odnesla nejvice div ze neskoncila na psichologicke lecebne ale co se nam s kamosem nelibylo ze tam byl plastove okna a plaminek se zaibal a zas prestal a fujt dokola a rano jsme hned vztaly a jely jsme domu a od te chvile jme tam nebyly a ani nebudem aspon ja :) kdyz tak oduvodneni dekuji