DUCHOVÉ VE VESNICI BLÍZKO AŠE

Máte nejaké zážitky?

DUCHOVÉ VE VESNICI BLÍZKO AŠE

Příspěvekod zanetasagii » 18 črc 2011, 20:04

Bydlela jsem v malé klidné vesničce poblíž Aše. Po zakoupení domku a po nastěhování se nám začali dít zvláštní věci. Přišla jsem z práce domů a po vkročení do domu se zapla televize, večer i sama vypla. Mizeli nám i některé věci a ty už jsme nikdy nenašli. Pravidelně ve 2 hodiny ráno byl slyšet hlas v našem sklepě. Byl ženský, klidný a vyprávěl. Slyšel to i manžel a tak jsem byla ráda, že nejsem sama. Proto jsem se bála chodit v noci po domě. A ve sklepě jsem se necítila dobře hned po nastěhování. Jedna místnost mě děsila a z té pak také šly ty hlasy.
Jednou večer jsem si lehla v ložnici do postele, byla ksem tam s dcerkou skoro pořád sama, manžel byt skoro celý měsíc na cestách a domů se vracel jen na 2dny v měsíci. Tak Jsem si večer lehla, po chvíli se ozvaly 2 rány, silné rány jako pěstí do skříně a pak se otevřela. Musím podotknout, že byla na magnety a ty byly dost silné a měla jsem někdy co dělat skřín otevřít, natož aby se otevřela sama. Když se otevřela, měla jsem tak šílený strach, že jsem strachy v tu chvíli usnula jako by mě někdo omráčil.
Dcerka se mi probudila v noci se strašlivým jekotem, musím podotknout že tak šílený jekot jsem ještě neslyšela. Okamžitě jsem přiběhla do pokojíčku a dcerka de dívala někam za mě- vůbec ne na mě. Říkala, že jí chodí někdo budit a nenechá jí spát. Vzala jsem jí sebou do ložnice a následující den jí přestěhovala i postel ke mě do ložnice.
Ráno jsem našla rozházené a vysypané kořenky po kuchyni.
Někdo mi začal otevírat branku na zahradě, myslela jsem, že škodí někdo ze sousedů a tak mi policie namontovala bezpečnostní kameru. Bylo to fain, dívat se na obrazovku, viděla jsem kdo k nám jde, ještě než zazvonil na zvonek a tak pokaždé, když jsem šla kolem jsem se na obrazovku podívala. Jednou to se manžel vrátil z cesty a přišel k nám i soused. jsme jen tak posedávali v kuchyni. Šla jsem pro něco do ložnice a cestou přez obývák jsem se podívala na obrazovku. V noci tam byl jen slabý obrys plotu, který z dálky osvětlovala lampa. A jak jsem tak v noční hodinu šla kole, zarazilo mě, že na na obrazovce ten plot není, ale je tan něco světlého. Nevěděla jsem co to je, tak jsem se k monitoru přiblížila a dívala se a přemýšlela, hývalo se to a jak se to pohlo, viděla jsem, že to je žena byla tam od rtů až po prsa, měla na sobě tenká černá ramínka. Dívala se přímo do naší koupelny a kamrea jí snímala. Když mi to došlo, zavolala jsem na manžela at rychle příjdou a v tom to zmizelo. Vše jsem jim vyprávěla, ale moc mi nevěřili a ráno jsme volali policici, že máme natočený zvláštní záběr. Záběr nikdo nechápal, Já jsem ten jev zahlédla od půlky. Začalo to tak, že byla tma a ten obrys plotu, pak se u plotu utvořila světlá mlha a ta stoupala a roztahovala ruce, až se z té mlhy udělala ta žena s těmy černými vlsy a ramínky a skutečně po mém zavolání zmizela a to doslova. Okno bylo vysoko, musela by seskočit a to by bylo na obrazu vidět a dopad i slyšet. Ani neuhnula , ale ona se doslova rozplynula před tím obrazem. Policista na duchy nevěřil, ale nijak toto nevysvětlil, dokonce tam našel jště jeden záběr na nějakou postavu, která se pohybovala ve tmě, otáčela a pak také zmizela. Kazeta boyla naprosto nová a tak nebylo ani možné, že by se špatně přetočila. Škoda, že nám ty záběry nedovolili zveřejnit, jnak bycj he sem hned dala.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Re: DUCHOVÉ VE VESNICI BLÍZKO AŠE

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 črc 2011, 20:28

Pokud jste to natočili, tak to pošli. Podíváme se na to.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod martink » 18 črc 2011, 20:34

OT: no Ahoj, ty ještě žiješ? kde se flákáš, prosím tě
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod zanetasagii » 18 črc 2011, 20:45

Ahojky, byla jsem taaak zaměstnaná, že bylo nemožné se sem dostat. Teď mám konečně klid a za těch pár let nové zkušenosti a pár záhad.

To video mi policie odmítla natočit s tím, že se to nesmí a meli by s tím spoustu problémů, natož kdybych to ještě zveřejnila. Což je šoda. Já čekala, že nám to stáhnou. Kdybych to jen tušila, alespon bych to video natočila z obrazovky alespon do mobilu.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Arpaix » 19 črc 2011, 12:00

Myslim ze se jedna o nektere Duse lidi, kteri na miste zemreli, mozna i nasilnou smrti, ty Duse jsou jeste v tom dome.
Trpi a chteji se dostat na "druhy breh". Ten zensky hlas klidny, ktery byl slyset ze sklepa svedci, jako by Vam ta Duse zeny chtela neco rici. Vypada to jako by v tom sklepe byla uveznena a nemohla dal.
Vypada to ze prosi aby jste ji pomohly, aby ta Duse nasla klid po smrti. Jako by byla veznena.
Zjistete si kdo v dome zil pred Vami, co se v dome stalo. Zeptejte se na historii domu.
Vypada jako by Duse te zeny Vas i Vasi dceru prosila o pomoc. To vypraveni ze sklepa- ano, chce Vam neco rici.
At Vase dcera nekrici, nedeste se, jdete do toho sklepa a naslouchejte.
Ja bych ten dum i sklep prozkoumala a naslouhala tomu hlasu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 črc 2011, 14:27

Tak jsem našel pár zkazek o koooperátorech a desertérech Wehrmachtu, klidně by se mohlo jednat o tenhle případ.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 21 črc 2011, 13:46

Hrozně zajímavý příběh. Arpaix má pravdu, jděte a naslouchejte tomu hlasu, určitě je ta duše vězněna a chce se dostat na druhý břeh... Nemá žádné špatné úmysly, jen chce na sebe strhnout pozornost.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 črc 2011, 14:42

Důvěra je krásná věc, ale nejdřív bych to stejně prověřil. Aby na sebe něco nenatáhla.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 21 črc 2011, 15:33

No, to máš pravdu, ale zase musí jednat, nesmí to nechat plavat.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 črc 2011, 16:07

A já snad tvrdil neco takovýho, naopak já jsem za to aby si vyzkoušela něco z toho, co jsem tu pedtím psal. Ale kontaktovat "to" bych nedoporučoval.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zanetasagii » 21 črc 2011, 20:43

Dlouho jsem pátrala o tom domku, jeho stáří je zhruba 60 let, nic se v něm nestalo. To mi stále vrtalo hlavou, ale pak mi došlo, že vedle mého domku byl ještě jeden strašně starý, který byl využíván jako stáj pro koníky a kůlna na nářadí. Stropy jsou tam tak nízké, asi jen 170 cm. Já měřím 165 cm a ke stropu mi zbývá vážně malinko, jsou tam ještě vymalované zdi a je taak maličký celý domek. Kamarádka mi poradila uspat kamaráda a poslat ho do toho domku. Udělali jsme to, astrálně vycestoval a došel k domku, já s ním byla v našem domě vedle toho starého. A dohlížela jsem na něj on mi vyprávěl co všechno vidí a co se děje a já mu říkala co má dělat. Došel k tomu domku a otevřel si dveře, ihned mu je někdo šílenou silou přibouchnul aby tam nešel. Zkusil je otevřít znovu a opět mu je někdo zabouchnul před nosem. Žádný průvan to výt nemohl...nikdy tam nebyl a nebyla tam ani zvířata. Na potřetí se mu to podařilo a vešel do vnitř. Stál jen v přízemí a ty dveře měl za zády zavřené. řekla jsem mu at se zeptá jestli tam někdo je a klik jich tam popřípadě je. On se ptal svými slovy a bylo mu řečeno že jich tam je pět a že mám přijít já. Pak viděl postavu která mu připomínala tu ženu z videa, on to video viděl. Pak viděl její oči...kroužila prý kolem něj a to ho začalo děsit a tak jsem ho stáhla a vrátila. Ty oči mi popisoval stále, mě zase děsilo proč tam mám jít já, vždyť jsem nikdy nikomu neublížila a strach se mi stupňoval. Nedokázala jsem si představit, že tam vkročím já. Volala jsem kamarádce a vše jí pověděla, následující den přijela s tím, že mě tam vyšle a ohlídá mě. Tak jsem vycestovala já a samo sebou jsem se tam šourala krokem taak dlouho . Vůbec se mi tam nechtělo a bála jsem se těch očí, kdybych to měla vidět já asi by mě trefilo jsem si říkala. Došla jsem ke dveřím a kupovivu místo zabouchnutí, jsem se jen lehce dotkla a otevřeli se mi sami. Stála jsem tam dole vyděšená a pěkně jsem pozdravila a řekla, že jsem přišla já. A že je pustíme tam kam patří. Vznesla jsem se do patra a tam se procházely stíny sem a tam, já jsem si rozmrkala oči, nechtělo se mi věřit, že to skutečně vidím, ale vážně to tam chodilo at jsem dělala cokoliv. Přišla ke mě ta mladá žena, asi 30 let. Stále se otáčela abych jí následovala, ale já tam stála jako zařezaná. Kamarádka mi říkala ať jdu za ní, ale já nešla, nemohla jsem se pohnout z místa, protože mě děsilo to, že to je ona ta tmavovláska v černé dlouhé noční košili na ramínka. Otevřeli jsme jim tam bránu a oni všichni odešli.
To bylo poprvé kdy jsem zjistila, že umím i létat, když jsem mimo tělo.
Teď je mi líto, že jsem tu ženu nenásledovala. Nevím co mi chtěla ukázat, ale vyděšená jsem byla tolik a bylo toho na mě tolik nového najednou. Škoda, že to nemůžu vrátit zpátky.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Arpaix » 21 črc 2011, 23:01

Ten Duch mlade zeny v cerne kosili Vam chtel neco ukazat. Ta zena Vam neco chtela sdelit. Asi v dome se stala nejaka tragedie, mohlo to byt za ii. valky,ale i drive, vim ze AS je v pohranici. Mohlo se tam neco stat i te zene.
Ja bych ji nasledovala a nechala si ukazat co mi chce,a naslouchala ji.
Neodhanela ji od sebe hned. Mne by zajimalo co stalo se v dome,a za tou zenou bych sla.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 22 črc 2011, 14:39

A nebo taky chce, aby někdo pokračoval v jejím utrpení. Je tu na místě větší dávka nevěřícnousti. Hned bych jí zase moc nevěřil.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 22 črc 2011, 21:12

!blazen!

Velmi zajímavé pojednání a dějství =)

Přesto opatrnosti není dost =)
popisujete tu ženu ,ale co zbylé čtyři bytosti v onom starém domku?
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod zanetasagii » 22 črc 2011, 21:26

Ti ostatní tam jen chodili a byly to jen černé stíny, nemluvili- ani si mě nevšímali. Jen tam tak chodili sem tam. Jediná ta žena se ukázala z blízka a komunikovala.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 22 črc 2011, 21:31

!blazen!

Mno a po otevření brány a jejich odchodu ,je vše ok ???
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Další

Zpět na Duchové a poltergeist