ahojte som tu nova ale z duchmi mam uz vseliake skusenosti nikdy som nic nezistovala ale vzdy som to nejako vedela neviem aka velka je moja sila ale viem ze mi niekedy dojde a som velmi slaba a vtedy ma vzdy napadne zly duch ktory mi ublizuje a ja som stale chora potom..... vzdy nejake zapaly na inej casti tela .....
alebo bolesti take nevysvetlitelne ....ked som bola mala do tych 12 rokov som bola dieta stasteny mne nic nebolo a nic sa mi nikdy nestalo zle ....neviem ci ma niekto ochranoval ale citila som take dobre nieco ale len do 12 rokov potom to slablo a az sa to stratilo neskor som si sama nasla pomocnikov ......ale o tom neskor.....
moja prva vec s duchmi prisla ked som mala 12 rokov a zomrela mi babka ....ktoru som velmi milovala .....vtedy sa to vsetko zacalo diat .....
boli to rozne useky zivota a rozne veci .... prva bola ked som zostala raz sama doma tak mi zacali vsade buchat dvere a citila som ze je to zle ...nikdy toho ducha nevidim ale citim ho a podla toho viem ci je to zena alebo muz a asi ako je stary nevidim ho ako ked pozerate telku a pozerate na obraz ale vidim jeho obrysy vo fabre takej sedej alebo sivo tmavej ...neviem .....a ja som musela normalne vyjst z domu a potom to prestalo buchat stale som si myslela ze je to prievan a nieco si namyslam alebo pozerala som v celom dome nebolo ani otvorene okno a ani nemal byt kde ten prievan ....
druha taka najvacsia vec v mojom zivote prisla ked som mala asi 16 rokov a prisiel za mnou moj dedko a chcel pomoct on zomrel den pred tym ako som sa ja narodila ....zomrel v hroznych podmienkach ....velmi ma tuzil vidiet ale nestalo sa tak ....zil vseliako aj zle aj s babkou sa rozviedol a nechal ju so 6timi detmi a mala tazky zivot a aj pil bolo to take no zly zivot a zomrel lenze nemohol sa dostat na druhu stranu pretoze spravil vela zlych veci za zivota a vela ludi mu neodpustilo ale najviac ho trapilo ako ublizil babke .....on sa so mnou aj rozpraval .....aj som ho drzala za ruky ...ale o tom potom ...idem po poriadku ...prisiel za mnou prvy krat v noci z nicoho nic som sa zobudila a citila som ako sa naklana na mna nejaky muz to som vedela ze jeto muz nejako som to citila .....zrazu sa ma dotkol za rameno ja som sa nemohla ani pohnut aj ked som sa strasne chcela obzret ci ho neuvidim ale bola som otocena ku stene a ako hovorim on ma ako keby zamrazil ......nemohla som ani kricat nic .....bola som cela studena z neho az mi stali chlpy na rukach ....a to trvalo len chvilku asi 15 sec a potom odisiel .....pochopila som to az neskor ale on vlastne ma nechcel naplasit .....aj tak som sa tak zlakla ....neskor prisiel zase ale to uz som nejako vedela ze to bude on tak som sa nebala ale este som nevedela so svojimi schopnostami robit ...on odo mna chcel pomoc ale ja som mu povedala ze nech ide prec ja mu nepomozem ....vtedy ma zasiahla bolest do chrbta ...a strasne to bolelo ....hovorila som to ocinovi a ten povedal nech mu pomozem ze on urcite nevie prejst na druhu stranu tak som sa s nim stretla tak ze ked som vedela ze som dostatocne silna tak som si ho zavolala.... tak ze dedko prid sem ja ti pomozem ...samozrejme ze dlho som nemusela cakat a prisiel ... porozpravali sme sa a povedal mi co ho trapy ze chce aby mu babka odpustila moja babka v tom case uz bola v nemocnici bola na tom uz zle mala cukrovku a uz lezala v nemocnici mala odrezanu aj kus nohy kvoli tej cukrovke ...dala som dedkovi dlane smerom hore som mala vnutro dlani a podal mi ruky ....zavrela som oci a isli sme spolu za babkou ....isli sme po takej dlhej chodbe a bolo tak kopec dvier pri jednych sme zastali a vosli sme dnu spoznala som tu nemocnicnu izbu pretoze presne v takej lezala babka ....lenze postel bola prazdna nevedela som preco ale tak sme isli z dedkom do inych dveri tiez to bola nemocnicna izba a tam babka uz lezala prisli sme k nej babke som vysvetlila ze dedka to velmi mrzi co spravil a ze potrebuje od nej odpustenie aby mohol odist na druhu stranu ....chvilku tam boli len sami nieco si povedali a ja som potom dedka zobrala a isli sme uz nie po chodbe ale isli sme takou ako keby lesnou cestou a na konci bolo svetlo bol tam boh.... nevidela som ho ale citila ...ze je tam dobre ,....dedka som drzala za ruku a postali sme pred tou branou a ja mu hovorim chod dedko chod ...lenze on ma tahal za ruku a nechcel ma pustit ale boh ho zastavil a povedal mu ze moze ist ale len sam tak som sa mu vytrhla z ruky a odisla som spat do reality otvorila som oci a citila som stastie ....dedko odisiel ....potom som isla za ocinom a vyrozpravala som mu vsetko co sa mi stalo a opytala som sa ho preco nebola babka v tej nemocnici ako som to tam videla a on mi povedal ze oni ju medzitym prestahovali nakreslila som tu novu nemocnicnu izbu na papier ako to tam bolo rozlozene a ocino mi to potvrdil ....takze to som si prvy krat povedala ze asi sa mi to nezda do frasa ...az vtedy som si zacala uvedomovat ze co som vlastne spravila .....dufam ze mi verite a napiste mi nieco k tomu myslite ze sa to mohlo stat co si o tom vsetkom myslite .... ja si uz pripadam ako blazon ...ved ja ani neviem co je realita a co je to z duchmi ....dakujem z avsetky prispevky