Chcela by som vedieť, ako mám začať sa učiť o duchoch a všetko s tým súvisiace, aj koli sebe ale aj koli dcerke.
Totiž už od mala som mávala divné pocity, že niesom sama, že ma niekto sleduje a tak podobne, ale to som tomu nevenovala velku pozornost ....o pár rokov neskor ale uz ano, proste javy co sa diali sa nedali odbit tym, ze je zemetrasenie a podobne.Mam viac prihod preto by som bola rada, keby mi niekto poradil, ci je pravda, ze mam nejaku tu schopnost alebo co ich k sebe tahat a nejak ich vycitit.
Moje prihody tie najsilnejsie myslim emotivne :
1***mala som priatela u ktoreho som bola doma vecer a rozpraval mi o svojom strykovi, ze zomrel pri havarii a tak a zeho davno vyvolal a ze ho chodi asi strasit...ked bolo neskoro vecer priatel isiel na toaletu a ja som bola potme v izbe sedela som na posteli a odrazu z nicoho nic sa na stene pri dverach objavilo zlte okno -kocka alebo co a z nej visela snurka ako na starych roletach , zrazu sa ta snurka vymrstila a bum bolo to prec...hovorila som mu o tom...a nemohlo to byt ano svetlo z ulice pretoze byval na 6 poschodi a mali sme zatiahnute zaluzie...odvtedy ked som bola stale u neho hlavne vecer som nemohla spavat pretoze som mala pocit ze v rohu v izbe vidim nieco cierne ako tien...
2***u mojej babky to bolo pravidelne, ze som mavala tazke sny o duchoch a zlych energiach nehmotnych a ked som sa budila lapala som po dychu ...
raz sa mi stalo, ze neskoro v noci ked som isla spat , mala som postelu zatlacenu na perinak a ten bol zatlaceny na stenu a na tom perinaku bola lampa..takze ked som si isla zhasnut lampu z nicoho nic sa mi zacal triast cely perinak a ja som bola ako obarena a vyjavene na to pozerala...trvalo to mozno necelu minutu ale bolo to neskutocne....
3***u mojho kamarata strasila jeho babka, raz vecer ked uz vsetci spali jeho pes zacal skuvinat a potom brechat a chodil po byte a ku dveram kde som spala ja...nemohla som do rana aka zazmurit a tak som civela do tmy a modlila sa nech neprejde cez dvere...a ako som civela tak na jeho polickach sa zacali hybat pohare a ostavali na okraji policky ale nespadli...rano som mu to hovorila ....
4***u mojho priatela som bola sama doma a vecer isla spat snival sa mi sen presne tak ako som spala smerom do chodby hlavou a videla som na chodbu a v sne mi niekto povedal ze sa mam zobudit ze na chodbe je svetlo a ja som sa naozaj zobudila a na jeho chodbe bolo neskutocne svetle svetlo bolo jasne svietilo dost dlho ale cim viac svietilo tym sa zmensovalo az nakoniec zmizlo...ja som na to pozerala a ani sa nehnla potom som cely byt rozsvitila ale odvtedy nic....
5***ked som cakala svoju dcerku-bola som tehotna tak vecer ked uz vsetci zaspali a ja som ponocovala a vypila velky pohar caju a v pohary som mala lyzicku tak som si ten pohar polozila na brucho a pozerala na brata a sestru ako spia....a v tom nieco zacalo slabucko cinkat...a ked som sa spamatal, ze nieco cinka tak som zistila, ze to cinka moja lyzicka v mojom pohari proste tam tancovala acinkala....potom prestala...bol to moj dedko....
6***najnovsia prihoda je zo streho bytu teraz sme uz v novom...bolo to pred velkou nocou tohto roku asi taky tyzden..rano som sa zobudila a aj moja dcerka vstali sme a vsetko bolo v poriadku a ja som isla robit ranajky ale ked som ich do robila moja dcerka lezala na gauci v obyvacke a skryvala sa pod deku z niho nic a pozerala stale tym istym smerom...von na chodbu z obyvacky...a ked som sa jej opytala co to robi povedal, ze sa boji a ja ze coho a ona ze bubaka ...a cela horela ...tak som sa jej pytala kde je ten bubak ci mi ho ukaze a len mi ukazal prstom na chodbu tak som isla na chodbu a mala som zimomriavky trvalo to asi 3 dni moja mala mala stale horucky a nic jej nepomahalo a z izby sa bala chodit von a aj z obyvacky a na chodbu ni nesla a stale sa skryvala...ja som mala nocne mory a raz ked som sa zobudila som mala prekrizene ruky na prsiach a nevedela som ich dat zo seba dole ako by som ich mala z kamena...priatel nezazil nic...tak po tych 3 dnoch som zapalila sviecku a s ruzencom v ruke som chodila po byte hlavne po chodbe a vyhanala som ho prec a modlila sa...a nechala sviecku horiet az do tla a ked som to robila postavili sa mi chlpy az na tvary a na zadku a proste vsade....bolo to priserne , malej sa trochu ulavilo ale nie uplne stale hovorila ze je tam bubk ale ze je pri dverach...priatel isiel v noci na nocnu a ostali sme same a ked sme sli spat z nicoho nic nam na chodbe pri dverach zacala iskrit zastrcka az chodby svietila...bolo to priserne...na druhy den bol u nas ele.a nechapel lebo nam svietil nulak ci co...na vikend sme isli prec a ked sme sa vratili tak som si doniesla z kostola svetenu vodu a hned som cely byt vysvetila a asi 10 minut na to aj moja mala bola ziva a sama toho ducha vyhanal a hovorila ze uz tam nie je...stale ked si na to spomeniem ma zmrazi....
takze par prihod a ja len dufam, ze sa tu najde niekto kto mi poradi a pomoze ako sa s tym vysporiadat ako postupovat alebo co sa mam ucit a na co sa mam sustredit a ci mam tu schopnost ich vyciti a pocut alebo nieco take....
DAKUJEM