Duchovia-ako sa učiť a postupovať?

Máte nejaké zážitky?

Duchovia-ako sa učiť a postupovať?

Příspěvekod exlady » 13 říj 2010, 17:29

Ahojte, píšem sem preto,lebo mám nejaké skúsenosti z duchmi a jedna pani mi povedala, že mám na to nejaké predpoklady, že budú za mnou chodiť a aj chodia.
Chcela by som vedieť, ako mám začať sa učiť o duchoch a všetko s tým súvisiace, aj koli sebe ale aj koli dcerke.
Totiž už od mala som mávala divné pocity, že niesom sama, že ma niekto sleduje a tak podobne, ale to som tomu nevenovala velku pozornost ....o pár rokov neskor ale uz ano, proste javy co sa diali sa nedali odbit tym, ze je zemetrasenie a podobne.Mam viac prihod preto by som bola rada, keby mi niekto poradil, ci je pravda, ze mam nejaku tu schopnost alebo co ich k sebe tahat a nejak ich vycitit.
Moje prihody tie najsilnejsie myslim emotivne :

1***mala som priatela u ktoreho som bola doma vecer a rozpraval mi o svojom strykovi, ze zomrel pri havarii a tak a zeho davno vyvolal a ze ho chodi asi strasit...ked bolo neskoro vecer priatel isiel na toaletu a ja som bola potme v izbe sedela som na posteli a odrazu z nicoho nic sa na stene pri dverach objavilo zlte okno -kocka alebo co a z nej visela snurka ako na starych roletach , zrazu sa ta snurka vymrstila a bum bolo to prec...hovorila som mu o tom...a nemohlo to byt ano svetlo z ulice pretoze byval na 6 poschodi a mali sme zatiahnute zaluzie...odvtedy ked som bola stale u neho hlavne vecer som nemohla spavat pretoze som mala pocit ze v rohu v izbe vidim nieco cierne ako tien...

2***u mojej babky to bolo pravidelne, ze som mavala tazke sny o duchoch a zlych energiach nehmotnych a ked som sa budila lapala som po dychu ...
raz sa mi stalo, ze neskoro v noci ked som isla spat , mala som postelu zatlacenu na perinak a ten bol zatlaceny na stenu a na tom perinaku bola lampa..takze ked som si isla zhasnut lampu z nicoho nic sa mi zacal triast cely perinak a ja som bola ako obarena a vyjavene na to pozerala...trvalo to mozno necelu minutu ale bolo to neskutocne....

3***u mojho kamarata strasila jeho babka, raz vecer ked uz vsetci spali jeho pes zacal skuvinat a potom brechat a chodil po byte a ku dveram kde som spala ja...nemohla som do rana aka zazmurit a tak som civela do tmy a modlila sa nech neprejde cez dvere...a ako som civela tak na jeho polickach sa zacali hybat pohare a ostavali na okraji policky ale nespadli...rano som mu to hovorila ....

4***u mojho priatela som bola sama doma a vecer isla spat snival sa mi sen presne tak ako som spala smerom do chodby hlavou a videla som na chodbu a v sne mi niekto povedal ze sa mam zobudit ze na chodbe je svetlo a ja som sa naozaj zobudila a na jeho chodbe bolo neskutocne svetle svetlo bolo jasne svietilo dost dlho ale cim viac svietilo tym sa zmensovalo az nakoniec zmizlo...ja som na to pozerala a ani sa nehnla potom som cely byt rozsvitila ale odvtedy nic....

5***ked som cakala svoju dcerku-bola som tehotna tak vecer ked uz vsetci zaspali a ja som ponocovala a vypila velky pohar caju a v pohary som mala lyzicku tak som si ten pohar polozila na brucho a pozerala na brata a sestru ako spia....a v tom nieco zacalo slabucko cinkat...a ked som sa spamatal, ze nieco cinka tak som zistila, ze to cinka moja lyzicka v mojom pohari proste tam tancovala acinkala....potom prestala...bol to moj dedko.... :arrow:

6***najnovsia prihoda je zo streho bytu teraz sme uz v novom...bolo to pred velkou nocou tohto roku asi taky tyzden..rano som sa zobudila a aj moja dcerka vstali sme a vsetko bolo v poriadku a ja som isla robit ranajky ale ked som ich do robila moja dcerka lezala na gauci v obyvacke a skryvala sa pod deku z niho nic a pozerala stale tym istym smerom...von na chodbu z obyvacky...a ked som sa jej opytala co to robi povedal, ze sa boji a ja ze coho a ona ze bubaka ...a cela horela ...tak som sa jej pytala kde je ten bubak ci mi ho ukaze a len mi ukazal prstom na chodbu tak som isla na chodbu a mala som zimomriavky trvalo to asi 3 dni moja mala mala stale horucky a nic jej nepomahalo a z izby sa bala chodit von a aj z obyvacky a na chodbu ni nesla a stale sa skryvala...ja som mala nocne mory a raz ked som sa zobudila som mala prekrizene ruky na prsiach a nevedela som ich dat zo seba dole ako by som ich mala z kamena...priatel nezazil nic...tak po tych 3 dnoch som zapalila sviecku a s ruzencom v ruke som chodila po byte hlavne po chodbe a vyhanala som ho prec a modlila sa...a nechala sviecku horiet az do tla a ked som to robila postavili sa mi chlpy az na tvary a na zadku a proste vsade....bolo to priserne , malej sa trochu ulavilo ale nie uplne stale hovorila ze je tam bubk ale ze je pri dverach...priatel isiel v noci na nocnu a ostali sme same a ked sme sli spat z nicoho nic nam na chodbe pri dverach zacala iskrit zastrcka az chodby svietila...bolo to priserne...na druhy den bol u nas ele.a nechapel lebo nam svietil nulak ci co...na vikend sme isli prec a ked sme sa vratili tak som si doniesla z kostola svetenu vodu a hned som cely byt vysvetila a asi 10 minut na to aj moja mala bola ziva a sama toho ducha vyhanal a hovorila ze uz tam nie je...stale ked si na to spomeniem ma zmrazi....

takze par prihod a ja len dufam, ze sa tu najde niekto kto mi poradi a pomoze ako sa s tym vysporiadat ako postupovat alebo co sa mam ucit a na co sa mam sustredit a ci mam tu schopnost ich vyciti a pocut alebo nieco take....

DAKUJEM
exlady
Školák
Školák

Re: Duchovia-ako sa učiť a postupovať?

Příspěvekod pentagramové oko » 17 říj 2010, 19:16

Ahoj pravděpodobně budeš medium,proto duchové chodí za tebou
chtějí stebou komunikovat a chtějí se dostat na druhou stranu kam patří.
Z nějakého důvodu se ti to promítá ve tvých snech,je to upozornění,že
by si stím měla něco dělat!jestli se toho chceš zbavit kontaktuj ivan.r tady
na foru,a jestli chceš se tomu věnovat on je ten pravý ,který tě nasměruje
správným směrem. :razz:
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod exlady » 18 říj 2010, 09:44

ahoj dakujem za tvoju radu uz som sa bala, ze mi nikto nepomoze tak ja to skusim cez neho...naozaj dakujem ti velmi pekne
exlady
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 19 říj 2010, 17:30

Není zač každý z nás tu má spoustu práce,ale věřím ivan.r je pro tebe
ta nejlepší volba!
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist