Dýchání a podivné kroky

Máte nejaké zážitky?

Dýchání a podivné kroky

Příspěvekod Bloodstar » 01 srp 2011, 14:45

Každé prázdniny chodím na Slovensko k mým prarodičům a tetě. Teta, strýc a sestřenice šli na dovolenou a dali mi celý dům nastarost !no1 . Asi den po jejich odchodu se stala divná věc. Díval jsemse na TV, když jsem najednou uslyšel dýchání. Zadržel jsem dech a začal jsem poslouchat. Pořád jsem slyšel dýchání. Nikdo kromě mě v tom domě nebyl. Napadlo mě, že do domu vešla kočka a někde tam spí (to už se několikrát stalo) a tak jsem šel prohledat dům. Nikde jsem ji nenašel. Tak jsem si zase sed na gauč a začal poslouchat, pořád jsem to slyšel. Najednou přišla babička a ustalo to. Když odešla, zase to začalo. Pak jsem si to přestal všímat a už jsem na to nemyslel, až doteď, večer, když už všichni spali, uslyšel jsem kroky '36' a divné zvuky v předsíni, která byla o patro níž. Šel jsem se tam podívat, ale nic tam nebylo a když jsem už ležel a snažil jsem se usnout, slyšel jsem kroky v chodbičce do mého pokoje. Myslíte si, že si pro mě může něco přijít a blížit mi? '21' Skusím ještě EVP a pokusim se zjistit, jestli tu něco je. Co si myslíte, je tady něco?
Rozvážný člověk využívá osobní zkušenosti, moudrý člověk zkušenosti druhých.
Bloodstar
Školák
Školák

Re: Dýchání a podivné kroky

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 srp 2011, 15:08

Těžko říct, jaká je to budova?
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Bloodstar » 01 srp 2011, 18:54

Normální velká novostavba, patrovej dům. Kdysi tady bydlela moje prababička se svim manželem, kterej zemřel ješťě než jsem se narodil. Možná, že to byl on. Prababička bydlí teďka jinde. Předtim tady nikdo nebydlel, aspoň si to myslim.
Bloodstar
Školák
Školák

Příspěvekod KillerLP » 01 srp 2011, 19:47

A nemůže to být nějaká věc třeba, že by vydávala podobné zvuky dechu ? Např. Lednička.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 srp 2011, 20:09

Já bych to tak tak viděl.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Bloodstar » 02 srp 2011, 15:16

Ne, to si nemyslim. Od lednice jsem byl hodně daleko a navic lednice je skrytá v takovi skřini a není možný ji slyšet (dokonce i když strčim hlavu do lednice, nic neslyšim). To dýchání bylo jakoby vedle mě na gauči. Jako když někdo spí, nebo zhluboka dýchá.
Bloodstar
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 02 srp 2011, 15:35

Jen dýchání na gauči, tak mě napadá v čem ten gauč figuroval, zkus se poptat. Existuje zde teze tzv. "Otisků", kdy soustředěním prý jde otiskout, náladu a nebo prý dokonce víc do určitých předmětů (já to zkoušel a nic moc výsledky), ale někde o tom psali. Zkus se poptat, třeba se jedná jen o "projekci" toho "otisku".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Duchové a poltergeist