od Razorka Tektzby » 02 zář 2012, 15:14
Tak ta Razorka ti teda něco napíše :D
Třeba ti pomůže, když ti popíši princip. Souvisí s energetickým obalem (aurou), kterej obklopuje nejen tělo člověka, ale všechny živé organismy. Je důležitý zmínit, že auru opouzdřuje dalo by se říct pružnej obal. Aura představuje naši vitální sílu a řekněme, že se v ní odráží naše emoce, myšlenky, přání atd. Během dne potkáváme plno lidí, ale pokud jsou ve větší vzdálenosti, obaly se nesetkají, tak nás to příliš neovlivní. Pak může dojít k bližšímu setkání a prostřednictvím aury vůči dané osobě začneme zaujímat nějakej postoj (např. je nebo není mi sympatická/ý). Nedojde ale k mísení energií, protože aury zůstaly opouzdřeny v pružným obalu. Další možností je, že při setkání s druhým člověkem dojde k mísení energií, protože pružnej obal aury už nezůstal tak pevnej. A protože, jak jsem na začátku psala, se v auře odráží naše emoce, myšlenky atd., tak nás toho setkání již značně ovlivní. U obou dojde k předání a přijmutí, jakési výměně. Teď záleží, jestli třeba je jeden z nich dominantní nebo jsou oba na "stejné úrovni". V případě dominantnějšího jedince dojde k daleko většímu zásahu do aury a submisivnější jedinec je více ovlivněnej jeho názory apod.
A už se konečně dostávám k našim energetickým upírům :p Jsou to lidé, co čerpají energii z aury ostatních lidí. Často bývají přátelští, atraktivní, aby se jim ostatní "otevřeli" a překonali tak pružnej obal aury a mohli vesele odčerpávat. Tohle se ale může taky dít na nevědomé úrovni.
Ochrana proti energetickým upírům je nasnadě. Nedovolit porušit pružnej obal, čili představit si, že moje tělo obklopuje bublina, pro klaustrofobiky dostatečně velká :D Tuto představu vyvolat párkrát denně.
Doporučení pro energetický upíry je najít si jinej zdroj energie pro dočerpání energie vitální, třeba z Universa (nekonečnej zdroj čisté energie, kterej je všude kolem) :)
Jak psal drahý, tak já byla dřív energetickej upír. Nevěděla jsem o tom, protože v mé přítomnosti nebyli ostatní otrávení, neměli špatnou náladu, jen byli unavenější a nebylo to vždycky a zdaleka ne u všech. Upozornila mě na to kamarádka, a když jsem se jí ptala, jak na to přišla, tak řekla, že můj pohled je někdy jako bych viděla až do duše a prej je to strašidelný. Pak jsem si uvědomila, že právě při tomhle vlastně luxuju energii a to proto, že mi to dotyčná osoba dovolila. Nechala mě "podívat se do duše". Takže moje odsávání probíhalo prostřednictvím očního kontaktu. V současné době buď přeruším oční kontakt nebo se ten proces snažím obrátit a naopak energii dodat a sama si ji pak doplnit jinde. Nepřijde mi správný čerpat od ostatních, považuju to spíš za neschopnost energetických upírů čerpat jinde, možná i lenost. Není to prostě v souladu s duchovními principy.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥