od Sam Tektzby » 10 pro 2011, 05:00
Není úplný, tak mi řekni co tam chybí :P já jsem tohle študýroval (jmenovitě theologii, etymologii folklórů a démonologii) tak pozor na to kam šlapeš, jelikož už první větě máš chybku. Etymologie démona je jasně dána. Pak je tu dlaší chybka, démon/nadlidská bytost, jenž není k nšemu světu nijak vázána. Co tu máme dál, že jsou zlí?! No toto slyším poprvý, jedná se o dogma vatvořené křesťanstvím pro potlačení modlářství. Tak a jedeme dál že jen pro démony přivolané, tady je to zase blud. Démon tělesně a ani psychicky nekoexistující s naší sférou nemá jinou šanci, než být povolán do našeho světa "druhou myslí". Qui pro Quo, nemůže tu bez povolání existovat a to ať se jedná o jakýhokoliv. A ..jo tady, nejstarší že démonologický :P nesmysl nestarší koncepty jsou spirituální protošamasimus a následující polyteismus. Tak co tu máme dál Satanismus, no ten sám o sobě pracuje spíše s egoismem, jelikož okultní sféra tu marně "vzývá" starozákonné anděly s tím, že se jedná o temné síly. Takže když to shrnu, nějak jsi mě nepřesvědčil, že se o to zajímáš a pokud jo tak to vypadá, že spíše okrajově :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D |\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥