EVP vedecka senzace

Máte nejaké zážitky?

EVP vedecka senzace

Příspěvekod Lukes2009 » 12 pro 2009, 22:41

Co si myslite tady o tomhle fenomenu? zažil jsem při nahravani par podivnych udalosti a nafotil jsem par veci jen se ptejte rad vam odpovim

co vlastne tenhle fenomen znamena? EVP je zkratka pro anglický výraz „Elektronic Voice Phenomena“, což by se dalo přeložit jako Fenomén elektronického hlasu. Týká se hlasů zachycených na různých nahrávacích médiích, které nepatří žádné rozhlasové stanici, ani staré nahrávce. Bývají často útržkovité, náhodně se objevující. Je to způsob posmrtné komunikace s druhým světem.
TC značí „Instrumental TransCommunication“, což je novější termín, pod kterým se skrývají všechny formy těchto neočekávaných hlasů, fotografií, ale i videa záznamů, které jsou zahrnuty do této technologie, včetně již zmíněné EVP. Komunikace je tedy možná skrz elektronické přístroje, jako jsou videa, televize, kamery, foťáky, počítače (ale i jiným způsobem...).
Lukes2009
Školák
Školák

Re: EVP vedecka senzace

Příspěvekod Siderea » 17 pro 2009, 13:00

O tomto fenoménu jsem už slyšela, naposledy v cyklu Záhadný svět, tuším v dílu Američtí lovci duchů. Při výzkumné výpravě do jednoho domu (přesněji už si nevybavím) se dvě členky výpravy pokoušely nahrávat právě takové projevy. Hovořily a ptaly se na různé odpovědi, pak chvíli počkaly… a tak pořád dokola. Zpětně pak nahrávky analyzovaly, zda se podařilo zachytit něco, „co tam nepatřilo“.
Vlastní zkušenosti s tímto fenoménem ale nemám, názor si na to teprve vytvářím. :)
"Můžete dělat, být a mít všechno, co si dokážete představit."
Siderea
Školák
Školák

Příspěvekod Lukes2009 » 17 pro 2009, 17:09

Siderea píše:O tomto fenoménu jsem už slyšela, naposledy v cyklu Záhadný svět, tuším v dílu Američtí lovci duchů. Při výzkumné výpravě do jednoho domu (přesněji už si nevybavím) se dvě členky výpravy pokoušely nahrávat právě takové projevy. Hovořily a ptaly se na různé odpovědi, pak chvíli počkaly… a tak pořád dokola. Zpětně pak nahrávky analyzovaly, zda se podařilo zachytit něco, „co tam nepatřilo“.
Vlastní zkušenosti s tímto fenoménem ale nemám, názor si na to teprve vytvářím. :)

Mno ono je i nebezpečne se zabývat takovím fenomenem ona to neni žadna sranda dokocne se mi "podařilo" vyfotit nake postavy na digitalnim fotaku občas šlo o Orby a Ducha tkzv nehmotna hmota a tohle souvisi stim fenomenem je to zajimave ale nekdy se mi podařilo nahrat i vyhružné vzkazy .
Lukes2009
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 22 pro 2009, 17:57

výhražné vzkazy ?
no mne sa podarilo odfotiť normálne prízrak ako sedi vedľa mňa v kazajke rada by som aj uverejnila túto fotku sem na fórum no bohužial mi to bolo zakazané . Na zachytenie všeličoho nepotrebuješ žiadne EVP oni sa ukážu pokiaľ chcú a pokiaľ sú zaznamenavaný ako keby "nasilu" nemusí to dobre dopadnúť .
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 23:30

každopádně zajímavý,ale jen pro silné povahy.nemáš strach,že se objeví u tebe?a nebo tohle riziko vyhledáváš?
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist