od deadamanegirl » 06 led 2011, 22:15
jestli by to nevadilo,vrátila bych se k těm duchům - vždycky jsem se hrozně bála vyvolávat duchy, říkala jsem si, že bych si s tím nikdy už nezahrávala - ale, .. když mi bylo 12, zemřela mi máma, a už jsou to čtyři roky. V den jejích "narozenin" (teď v listopadu) které by jinak měla, jsem cítila její silnou přítomnost.. že je se mnou. Ještě k tomu měla narozeniny na dušičky. A napadlo mě, že se jí pokusíme vyvolat s kamarádkou, které vážně věřím (ach jo, teď to zní jako dětská hra s vyvoláváním). Nevím proč, ale ten den ze mě ten strach z vyvolávání uplně opadl. Jako by máma chtěla abych to zkusila. Večer jsme se ji pokusily vyvolat - snažily jsme se vyhnout všem chybám. Měly jsme spirit. tabulku a víčko, které po ní mělo jezdit. Asi po hodině víčko po tabulce jezdilo skoro samo a hodně rychle - jindy by mě to vyděsilo, protože se duchů vážně bojím, ale mě to spíš uklidňovalo. Když jsme ji požádaly,ať odejde, odešla hned - najednou jsme cítily uplné prázdno. Vím, že je tu pořád se mnou, i když ne tak blízko jako tehdy.. Až bude čas znova se setkat, budu to vědět :)... zatím čekam a jenom v duchu děkuju za to že jsem se s ní měla možnost po tak dlouhé době setkat... :) Když to po sobě čtu, přijde mi to jako bych byla vážně pitomá, že jsem něco takového zkoušela... ale jsem ráda. A omlouvám se,jestli to bylo trochu od tématu.
The Secret.