hovory s mrtvými

Máte nejaké zážitky?

hovory s mrtvými

Příspěvekod pentagramové oko » 04 čer 2010, 20:57

spiritismus je založen na přesvědčení,že lidská duše jedince přežívá i po jeho smrti.
podle tvrzení spiritistů to dokazuje komunikace s mrtvým prostřednictvím média
osoby která umí navázat spojení s druhou stranou,obyčejně v hypnotickém stavu
spiritisté mohou být křestané-nikoliv římských katoliků-věří,že spiritismus není
v rozporu s biblickým učením.moderní spiritismus má původ v usa,kde v hydesvillu
ve státě new york pronásledovalo dům foxovy rodiny po dlouhé měsíce-podivné chvění
s použitím vytukáváného kodu zahájily sestry foxovy margaret 15 a kate 12 hovor s panem
splitfootem,který o sobě říkal,že je duchem muže zavražděného v tomto domě-kostra
byla nalezena přibližně roku 1900 v základech.zpráva o zázraku se přičiněním sestry leah 34
rozšířila a dívky předvaděly svoje mediální schopnosti velmi často.chvění stolku a otáčení
kdy stůl pod spirituálním vlivem levituje,se stalo nejdříve modní vášní a posléze novou
manifestací náboženské vlny.brzy se rozšířilo do evropy.ve prospěch spiritismu se v usa
¨vyjádřil přední novinář horace greeley a myslitel william james.asi od roku 1870 se
některé skupiny prohlásily za círve a užívaly křestanských písní a modliteb pro vytvoření
přirození atfosméry spirituální komunikace.spiritismus pozvolna dosáhl uznávaného
náboženského postavení,jakému se těší dnes.
zdroj-vlab
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: hovory s mrtvými

Příspěvekod ivan.r » 16 zář 2010, 17:41

Ahoj P.O. v určité fázi svého postupu budeš umět hovořit s dušemi mrtvých, úplně stejně, jako dnes dokážeš hovořit s duchy. Je to na úplně stejném principu, pouze se naučíš nakontaktovat ( vyvolat ) přímo konkrétního ducha a s dalším postupem se budeš moci spojit s duchy x generací starých. Samozřejmě bez pomoci medií. Hodně štěstí ve tvé cestě. I.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 17 zář 2010, 10:43

Díky ted jsem si koupila knihu-kniha psaná mrtvými dišemi-kardek,už moc nesehnatelná.
Ted se těším co v ní bude má 320 srtran.Myslím,že už nepotřebuji žádné medium v tom máš pravdu,
né že je jenom vidím,ale vnímám je ted daleko více než před tím.také ti přeji hodně štestí jsi moc
hodnej člověk,to se pozná.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod mohamed » 19 říj 2010, 23:41

Ahoj hodně mě zajímá všechno kolem duchů záhad atd, ale nikdy jsem nic takového nezažil nikdy jsem se neúčastnil vyvolávání (mám z toho nějak strach) ani jsem nebyl svědkem aby se něco samo hýbalo ale přesto tomu všemu věřím, že něco takového existuje .
Četl jsem pár vašich příspěvků a hlavně ten stím pánem kterému zemřel otec.
Můj táta my vypravěl že když umřel můj děda taky se u nich doma stávaly divný věci dokonce říkal že ho několikrát v noci někdo chytil za nohu a dost pevně vysvětloval si to tím že na tom místě byla dřív jeho postel tak se asi snažil tátu vytahnout ven.Jinak se jim rozsvěcovaly světla sami a několikrát našli otevřené vchodové dveře od bytu..Až jednou prý babička šla na hřbitov k hrobu dědy a prosila ho ať už to nedělá že se ho bojí . a pak to prý přestalo.Když mě to vypravěl lezl mě mráz po zádech proč by mě lhal jsem dospělý člověk tak strašit by mě asi nechtěl. Je možné že by to přestalo jen ím že babička prosila u hrobu nebo tenkrát asi tajně někoho kontaktovala aby ducha doprovodil pryč???

Pak by mě zajímalo jestly dokážete vidět duchy kde nejvíc je vidíte a jak je vnímáte jako postavy lidí nebo obláčky energie strašně by mě to zajímalo já kdybych tenhle asi pro vás dar měl asi bych to nezvládl musíte být silná a odvážná tohle všechno přijmout a žít stím
Kdybych viděl jak se doma rožne světlo asi bych se tam už nevratil měl bych strach .
mohamed
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 19 říj 2010, 23:45

Kontakt s duchy můžeš zkusit jinými metodami než vyvolávacími seancemi. Tyto metody mají takový název, který v tobě možná probudí zvědavost,či potlačí strach a jsou (podle mě) odlišné od nějakého vyvolávání přes tabulku .). Např. šamanismus...
viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0amanismus
lykantrop

Příspěvekod pentagramové oko » 20 říj 2010, 17:01

Šamanismus ale není pro každého jedince,a když pokročíš s vyvoláváním
potom tabulku nepotřebuješ!protože sám budeš dobré medium,já tabulku
využívám jen někdy ale jinak nemám žádné zábrany přijde mi to naprosto
přirozené.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod zombie » 24 říj 2010, 11:36

Vím viděl jsem tě v akci jsi šikovná,z duchy.p.o. !no1
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Arpaix » 08 črc 2011, 19:39

Tak zde si myslim ze PO. a ostatni diskutujici jsou jedna a ta sama osoba a ze se PO chvali. "videl jsem te jsi sikovna s duchy".
Jak toto nekdo muze rici? Jak sikovna? Co evokovala?
Jak postupujete? Moderni spiristismus 21.stoleti ma zaklady v Allan Kardec a to predevsim v knize L´Évangile selon le Spiritisme, Les livre des Esprits,a v knize Francisco Candido Xavier -Paul et Étienne!
Dale i A.Kardec Le Ciel et L´Enfer. (nebe a peklo)
To je ale velmi ovlivneho pohledem krestanstvi ale i tak cele uceni vychazi ze stredoveke necromantie.
Je to ale "slabsi". A.Kardec a podle jeho knihy Duchu, je medium vlastne plne ovladene Dusemi zemrelych a nema moznost nijak se branit. Je to absolutne vyvolavani bez jakekoliv ochrany evokatera.
Evokater je volny.Jsou daleko lepsi knihy z teto oblasti, ktere byly napsany jiz ve stredoveku.
PO.toto mi zda se ze si sama chvalite? Jka to s Duchy PO umi??
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 08 črc 2011, 21:45

Je mi napováženou, že si někdo myslí že moderní spiritismus, vycházející ze středověké nekromantie, má něco společnýho s USA. To je nesmysl, první kdo s tímhle popisem staré vědy začal byl Léon Denizard Rivail a to pod pseudonymem Allan Kardec.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 08 črc 2011, 22:38

Doma mam vsechny knihy od Allana Kardeca a spolecne s Pekka Kaarakainen je prekladame finsky.
neco je i zde finsky jiz, http://www.spiritismi.fi/
prelozili jsme knihu Les livre des Esprits- Kniha Duchu. Pekka prekladal vice, je to spiritista a profesionalni prekladatel.
Ja mam vsechny knihy A.Kardeca doma.
Byla jsem samozrejme i na jeho hrobe v Parisi na hrbitove Pére Lachaise. To je krasny hrbitov.
Jestli pojedete do Parise, tak navstuvte hrbitov PÉRE LACHAISE. Je velmi stary a obrovsky, a nadherne hrobky!
To je me oblibene misto. Hrob Kardeca mohu Vam ukazat.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Duchové a poltergeist