od mohykan v 27 led 2010 22:27
Ahoj,tyto sny se mi zdaji uz od mala,jeste jako malemu diteti priblizne asi od 5 roku co si pamatuju.ted je mi 22 roku.do ted sem o techto snech nic nevedel a nevedel sem,co si mam o nech myslet.az nedavno sem narazil na clanek v jednom casopise,ktery se jmenoval-nevysvetlitelna nocni umrti.psali tam,ze mnoho mladych asijskych muzu nevysvetlitelne umira behem spanku a pritom jsou uplne zdravi.v evrope je pry lehci forma,kde clovek ma nocni mury-ve snu se nemuze vubec hybat,ma pocit,ze ho neco dusi,ale neumira se na to.ja mam prave tyto sny,kdy lezim,usinam,zda se mi nejaky sen a z niceho nic citim pocit,ze nekdo prichazi a zacnu mit hrozny strach a behem chvilky se vidim ve snu presne tak,jak normalne lezim v posteli.je to jedno,jestli spim doma nebo uplne nekde jinde,sam nebo s nekym v pokoji,vsechno v tom snu vidim presne tak jak to je v te situaci v pokoji i v jake poloze lezim,ale pri tom spim a i stejne jak lezim,tak se probudim.nemuzu se hybat,nemuzu se probudit,az po nejake urcite dobe.nekdy citim zenskou bytost,nekdy muzskou a strasne me ubiji svou silou,nezmuzu proti tomu nic delat,nemuzu dychat,nekdy se mi podari,ze udelam naky mensi pohyb,ale vic nic a kdyz v tom snu chci normalne lezet a nesnazim se probudit,protoze chci zjistit co by prislo potom,tak prijde jeste vetsi bolest a strach,takze to nevydrzim a snazim se co z nejvetsich sil probudit.parkrat se mi stalo,ze dokonce na me mluvili,ale nerozumel sem tomu,nekdy sem videl i obrysy tel nebo casti tela,ale vic nic.cetl sem,ze se pry rika,ze to jsou naci energeticti upiri a z cloveka vysavaji jejich energii.no nevim,jestli to je pravda.zajimave je,ze pokud se probudim z toho snu a hned nato znovu usnu,tak to pokracuje,takze musim pockat vzdy aspon dve minuty,aby se mi do toho snu nevratil(nevratila).muzu rict,ze to je nepopsatelny strach v tom snu a i za ty roky co se mi zdaji ty sny,sem si porad nezvykl a nekdy opravdu nechci jit spat se strachem,ze to zase prijde.drive se to i dalo prekousnout,vrtalo mi to hlavou co to je,ale zdalo se mi to jen treba 5krat za tri mesice,jenze ted uz sem z toho opravdu na nervy,protoze se to zacalo posledni pul rok cim dal tim vic stupnovat a ted se mi to zda i 4krat za tyden.naposledy se mi to zdalo vcera 2krat,protoze sem hned na to usnul a dneska doufam budu mit klid,ale moc tomu neverim.nasel sem tuto stranku nedavno a po precteni,tady tech prispevku sem se zaregistroval a napsal,protoze se mi zda,ze dokazete v hodne vecech poradit,takze budu moc vdecny za kazdou informaci nebo kontakt na nekoho,kdo by se mohl v tady tehle veci vyznat,predem mockrat diky.