Židovsky cintorín

Máte nejaké zážitky?

Židovsky cintorín

Příspěvekod .Sh4rp » 03 srp 2010, 15:54

Takže,
v našej nemenovanej dedine mame starý opustený židovský cintorín, leží na priľahlom poli dediny, je to taký akoby ostrovček. Sú 2 jeden je "starý", rozbitý neurčito vymedzený ani náhrobné kamene nie sú skoro vôbec zachovane splýva s porastom pri potoku(spomínam ho iba kvoli pochoeniu nasledujuceho deja inak neni nijak dolezity), druhý "nový" je asi 200 metrov vzdialeny od stareho ako som uz spominal lezi v poli.
Donendavna bolo všetko v poriadku, nič zvlaštne sa tam nedialo. Kamarati, mi hovorili že sam tam neco deje, že tam videli ducha, chvilu ich nahanal bo čo ale iba kusok. Moc som im neveril potom mi ukazali video, ked bol duch zachyteny, kvalita videa 'ss13' ale na sekundu tam zaciti postavu toho ducha, kedze to neni dobre vidiet tak musim spomenut pravu ruku(z jeho pohladu) nema ulpnu, tj. ako keby sa mu formovala ale sak sa kuknite
Kód: Vybrat vše
. Rozprávall ze jak tam chodili nahanali ducha (alebo on ich) s kameru atd. nic im nebolo. Sám som tam pred mesiacom bol pozrieť (samozrejme cez deň) videl som tam hroby vykopane, koste ludi pohazane. lebka lezala na zemi, nič zvlastne paranormalne sa nestalo. Bol som tam iba minutku, strach mi viac nedovolil :D. No taraz ked pocujem ich nove zazitky tak to je uz fakt sila. Posobenie sa rozsiruje uz to neni iba 50 metrov od cintorina uz je to aj 500 metrov teda tolko ich to prenasleduje ale tie paranormale javy neostavaju iba v besprostrednej blizkosti. A uz to neni iba ze ich nieco nahana uz ich to aj škriabe takhá. Psi sa boja isť dalej no teda 200m od cintorina. Baterky sa rychle vybijaju naplno nabity fotak nafiti 4 snimky. Ked tam pridu maju zly pocit. Je im zle.Podivne zvuky hadzane hrud. Kto ide posledny sa nezaobide bez škrabancov na chrbte. Ale to čo sa stalo nedávno je este horsie pes ktory behal po dedine bol zabity, teda zrejme obetovany a ked tam priusli tak na nich stekol mrtvy pes a jedneho ovaladol demon bol jak sfetovany isel na stary cintorin tam klacal a ked ho isli pozret ich napadol dostal 3 rany boxerom to ho prebralo nic si napamatal a nemal ziadne modriny potom bol za vesticou alebo co to bola a ta mu povadala ze tam uz nema ist. Chodia tam nejaki okultisti. Tí budu asi za tam vsetkym. Z niciho nic sa situacia len tak nezhorsi. Ja som tam osobne v noci nebol vsetko co mi hovorili druhy. A aj natocili zabery z hd kamerou ale tie este nikdo nedal do kompu. Chcel by som vediet co si o tom myslite.
Naposledy upravil panter dne 03 srp 2010, 15:59, celkově upraveno 1
Důvod: link do code
.Sh4rp

Re: Židovsky cintorín

Příspěvekod pentagramové oko » 03 srp 2010, 20:26

to co popisuješ je velmi závážná věc.obětování u židovského náhrobku neukazuje nic dobrého.zavání to kabalou a pokud okultisti,nejsou
velmi dobrými aby zvládli těžké magické texty,mohli vyvolat něco opravdu hrozného.může to utočit na lidi pokud magická formule je k tomu určená.
pokud vědma říká aby jste se tomu místu vyhýbali-poslechněte jí jinak by vás to mohlo stát život,to ona nechtěla na plno říct,takže vám to říkám já.
nechte ducha duchem a nepokoušejte své štěstí,tajemství je někdy lépe nechat tam kde je.pokud by to nenechalo tebe nebo tvé kamarády na pokoji,já vám rozhodně pomůžu.napiš mi potom když tak soukromou zprávu na email-aronga@seznam.cz
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod .Sh4rp » 04 srp 2010, 08:23

Ja som tam nebol, ale tí čo tam boli sa im, zjavil duch doma. Jeden tam bol prvý raz, doma mal príznaky poltegreist a rano mu prisiel e-mail z číny, v ktorom bolo (slovensky alebo anglicky uz sa napamatam) aby to nechal na pokoji. Druhemu ten co chdi asi najcastejsie on prvy to zistil, mal ducha v pivnici. Sa ho opytal ze co chce a duch ze mu chce pomoct,on povedal ne zabuchol dvere a isiel prec. Ja osobne som ziadneho ducha nevidel ich to co druhi rozpravali. Takze ist sa tam pozret asi neni nejmudrejsie. A da sa s tym neco robit? Mame nehat tych okultistov aby nam tu spravili branicku do pekla.
.Sh4rp

Příspěvekod pentagramové oko » 05 srp 2010, 10:11

pokud mu duch jasně říká jakým koliv způsobem at ho nechá na pokoji,tak at poslechne jinak by to špatně skončilo.
druhá věc at tvůj kamarád zapálí santalovou tyčinku a vysvětí to místo kde se zjevuje svědcenou vodou,pokud to nepomůže
musí ho odvolat jinak mu bude ubírat energii.věř mi s duchama není žádná sranda.tajemství duchů stálo hodně lidí,tu největší cenu-
svůj život,pokud ho máte rádi tomu to místu se vyhýbejte velkým obloukem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
píši ti z vlastní zkušenosti. :razz: :razz:
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod .Sh4rp » 05 srp 2010, 10:50

Z vlastnej skuseosti?? Mozes napisat co sa stalo?

edit: jaky je velky obluk? byvam od toho 719,7m. Dnes som isiel okolo bol som daleko 250m. Bol tam orech tam som vyliezol som tam chvilu sedel, fukal vietor zo smeru smaozrejme odtial, inak pohoda. Ked som odchadzal som zbadal fest cierneho psa , som sa zlakol a som hovoril ze nech odide, myslel ze ma nejaku spojitosti s tym ciontorinom ale ked dosla tetka co nanho volala tak bolo jasne ze je to normalny pes, no trapas.
.Sh4rp

Příspěvekod pentagramové oko » 05 srp 2010, 21:23

nenech se mýlit,černý pes značí spojitost.já ti řeknu jakou mám z židovskou kabalou atd zkušenost.je to
náročné učení a chyba se jen tak neomlouvá,to že to neumíš pak nikoho nezajímá.jinak černý pes je další
varování,to že patřil někomu je naprosto normální.vylezl jsi na strom ,něco tě tam přitahuje,ale jak už
jsem ti psala nepokoušej svoje štěstí,nemuselo při tobě vždycky stát.!!!!vyložím si na to tarot ted hned a odpovím ti
na tvou zvídavou otázku-takže něco tě chrání to máš docela dobrý,číhá okolo tebe smrt okolo tvého bydliště,
dostaneš zprávu s varováním-asi ode mně????tarot se většinou nemýlí.ta vědma vás upozornila správně.
a já jsem to věděla dřív,než jsem si to vyložila už mi rozumíš????
nemysli si,že když jeden den je to v pohodě bude takový den i zítra '36' '36' '36'
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod .Sh4rp » 06 srp 2010, 08:34

No priťahuje ma tam to že je to pekný place (miesto). Nikto tam nechodí (väčšinou). takže sa tam dá premýšlať bez toho aby ma niekto vyrušoval. A ten kto tam chodí na prechádzku zo psom tomu nič nehrozí, alebo tomu čo išiel okolo(50m)? Už ma napadlo že ma niečo chráni keď som tam bol predtým sám a druhých to naháňalo už pred rokom. Obrázek
Btw: išiel som na ten strom lebo je najlepši na tej ceste a blizsie tam boli auta tak som isiel na ten, a jako dufal som ze tam uvidim nejaku ciernu postavu co sa tam bude medzi stromami premavat, a vypadnem. Psa som teda nečakal. Čierne mačky beriem normálne keďže sme jednu mali. Ale čierny pes to si musím zohnať.
.Sh4rp

Příspěvekod panter » 06 srp 2010, 15:02

Pekný obrázok, výborne dotvára atmosféru. Inak súhlasím s Pentagramovým okom,
že by si sa mal tomu cintorínu vyhýbať. To, že tam boli vykopané kosti svedčí,
že niekto zneuctil hroby. A duchovia nezabúdajú. Radšej si nájdi iné miesto na oddych.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod .Sh4rp » 06 srp 2010, 20:56

Nech myšlienka moja ma chráni,
nech v podvedomí mojom sa usadí.
Do cintorínu židovského vstúpiť mi zabráni,
pri pokušení varovaním ma ochráni.
Nie strachom, ale rešpektom ma chráni,
nech odteraz naveky platí.
Naposledy upravil .Sh4rp dne 08 srp 2010, 11:09, celkově upraveno 2
.Sh4rp

Příspěvekod pentagramové oko » 08 srp 2010, 11:03

to je krásně napsaný,a od srdíčka.asi v tobě něco bude,rozvíjej své schopnosti. :razz: :razz: :razz:
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod .Sh4rp » 08 srp 2010, 11:05

dík !no1
.Sh4rp

Zpět na Duchové a poltergeist