Takže,
v našej nemenovanej dedine mame starý opustený židovský cintorín, leží na priľahlom poli dediny, je to taký akoby ostrovček. Sú 2 jeden je "starý", rozbitý neurčito vymedzený ani náhrobné kamene nie sú skoro vôbec zachovane splýva s porastom pri potoku(spomínam ho iba kvoli pochoeniu nasledujuceho deja inak neni nijak dolezity), druhý "nový" je asi 200 metrov vzdialeny od stareho ako som uz spominal lezi v poli.
Donendavna bolo všetko v poriadku, nič zvlaštne sa tam nedialo. Kamarati, mi hovorili že sam tam neco deje, že tam videli ducha, chvilu ich nahanal bo čo ale iba kusok. Moc som im neveril potom mi ukazali video, ked bol duch zachyteny, kvalita videa

ale na sekundu tam zaciti postavu toho ducha, kedze to neni dobre vidiet tak musim spomenut pravu ruku(z jeho pohladu) nema ulpnu, tj. ako keby sa mu formovala ale sak sa kuknite
- Kód: Vybrat vše
. Rozprávall ze jak tam chodili nahanali ducha (alebo on ich) s kameru atd. nic im nebolo. Sám som tam pred mesiacom bol pozrieť (samozrejme cez deň) videl som tam hroby vykopane, koste ludi pohazane. lebka lezala na zemi, nič zvlastne paranormalne sa nestalo. Bol som tam iba minutku, strach mi viac nedovolil :D. No taraz ked pocujem ich nove zazitky tak to je uz fakt sila. Posobenie sa rozsiruje uz to neni iba 50 metrov od cintorina uz je to aj 500 metrov teda tolko ich to prenasleduje ale tie paranormale javy neostavaju iba v besprostrednej blizkosti. A uz to neni iba ze ich nieco nahana uz ich to aj škriabe takhá. Psi sa boja isť dalej no teda 200m od cintorina. Baterky sa rychle vybijaju naplno nabity fotak nafiti 4 snimky. Ked tam pridu maju zly pocit. Je im zle.Podivne zvuky hadzane hrud. Kto ide posledny sa nezaobide bez škrabancov na chrbte. Ale to čo sa stalo nedávno je este horsie pes ktory behal po dedine bol zabity, teda zrejme obetovany a ked tam priusli tak na nich stekol mrtvy pes a jedneho ovaladol demon bol jak sfetovany isel na stary cintorin tam klacal a ked ho isli pozret ich napadol dostal 3 rany boxerom to ho prebralo nic si napamatal a nemal ziadne modriny potom bol za vesticou alebo co to bola a ta mu povadala ze tam uz nema ist. Chodia tam nejaki okultisti. Tí budu asi za tam vsetkym. Z niciho nic sa situacia len tak nezhorsi. Ja som tam osobne v noci nebol vsetko co mi hovorili druhy. A aj natocili zabery z hd kamerou ale tie este nikdo nedal do kompu. Chcel by som vediet co si o tom myslite.