Indigove a duhove deti

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Indigove a duhove deti

Příspěvekod Akyana » 19 led 2009, 21:20

Nemáš vůbec zač,

tak prosím Tě, Luna v Tvém horoskopu má VELMI důležité postavení.
Vlastně skoro všechno, co jsi Ty, Petra, je nějak propojeno s Měsícem.
Tvé já je Měsíční, jestli to tak můžu říct a tak se není co divit, že popisuješ, co popisuješ.
Když jsi se narodila, Luna byla celkem malá a proto úplněk je pro Tebe příliš silná záležitost.
Radila bych Ti se v průběhu měsíce ladit na strunu Luny, a stávat se takovou, možná až, Měsíční Bohyní,
ale zatím ne za úplňku.
Tam den před tím a den potom se naopak snaž uzemnit a na Lunu se, dokud se Ti i v Tvé bytosti nedostane do úplňku, tehdy nenalaďuj.

Jinak jsi velmi silná osobnost a máš předpoklady pro možná i osvícení pokud se u Tebe dostatečně rozvine síla soucitu, moudrosti a odevzdání, pokud tomu již tak není.
Dokážu si Tě představit, jak učíš lidi o podstatě světa třeba rozfoukáváním hvězd :)
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod peta1117 » 19 led 2009, 21:45

Moc děkuji, budu na sobě moc a moc pracovat a zdokonalovat se.
Čiň ostatním to,co chceš ,aby ostatní činily tobě.
peta1117
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 19 led 2009, 23:05

Jak by řekl zenový mistr...tady se otevírá cesta do nebe.

Moc Ti držím na Tvé cestě palce.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod peta1117 » 20 led 2009, 14:13

Děkuji,myslím,že cesta bude dlouhá...
Jen snad ještě, doporučila bys mi nějakou literaturu,něco co by mi pomohlo vše lépe pochopit?Na trhu je mnoho knih,jenže já nevím,které si vybrat.
peta1117
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 20 led 2009, 17:12

Myslím, že hodně dobrá kniha je Tibetská kniha o životě a smrti od Sogyal Rinpocheho.

Pocta Luně od Ellen Hawke je výborná knížka o měsíčních rituálech.

Síla Čaker od Naomi Ozaniec popisuje funkce čaker a práci s nima.

Vše od Carlose Castanědy.

Rané knihy od Terryho Pratcheta..fantasy, ale moudrá fantasy.

Swami Yogananda- Životopis Jogína

Herman Hesse- Siddhatra

To jsou knihy, které bych teď z hlavy doporučila, ale záleží také na tom, čemu se chceš nymí věnovat.
Protože ke všemu se dá přistupovat z mnoha úhlů.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Siderea » 16 pro 2009, 21:11

Ahoj, chci poděkovat za tuto diskusi, v rámci sebevzdělávání se ve všech úrovních mi přišla velmi vhod. :)
"Můžete dělat, být a mít všechno, co si dokážete představit."
Siderea
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 27 pro 2009, 19:26

Nechci nikoho urážet nebo se někoho dotknout, ale rád bych upozornil, že popis Indigových dětí v literatuře New Age se ze všeho nejvíc podobá omlouvání spratkovského chování dnešních hyperaktivních a obtížně vychovatelných dětí. Viděl bych i možnou souvislost s "rozvojem" medicíny, respektive porodnictví. Vezměte si, že v 70. letech byly v módě císařské řezy a podobné věci, objevily se změny ve výživě matek, atd., a to všechno vede ke všem možným poruchám u dítěte (dyslexie, dysgrafie, ADHD, apod.). Myslím, že nejde o to kdy se kdo narodí (i když astrologie je fajn věda a má nám hodně co dát). "Indigové" děcko má prostě indigovou barvu aury, a může se narodit v podstatě kdykoli.

to peta1117:

Na todle pravidlo si dej pozor, mohlo by se ti stát, že když budeš vegetariánka, budou ti všichni smažit řízky, protože by je sami chtěli jíst :)
aleisterCrowley

Příspěvekod Limetka » 03 úno 2010, 11:57

Chtěla bych se zeptat jestli nejsem indigové dítě? Četla jsem si o tom, a dost svědčí o tom, že jsem, ale nejsem si jistá a nevím co s tím dělat. Datum, čas a místo narození je: 12.09.1992 Nové Město na Moravě v 12:50, předem děkuji
Limetka
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 03 úno 2010, 13:46

Takhle informace je ti celkem k ničemu ;), akorát se klidně osobně považuj za "vyspělého intelektuála", ale to je asi tak všechno.
lykantrop

Příspěvekod Ronins Tiger » 05 lis 2010, 02:40

lykantrop píše:Takhle informace je ti celkem k ničemu ;), akorát se klidně osobně považuj za "vyspělého intelektuála", ale to je asi tak všechno.

Někteří lidé potřebují pojmenovat to co vlastně jsou.Když člověk pochopí kdo vlasně je,tak může tím určit svou cestu a také může se dát na cestu kterou se má dát.Lidé maji spoustu problémů a snaží se vysvětlit proč to tak je,a jaký to má vlastně smysl.Tím jestli člově zjistí že je nebo není indigové dítě,může se tím pádem ovlivnit jeho život.Z psychogického hlediska každý člověk má právo se ptát kdo vlastě je a čím je a jaká je jeho cesta.Takže říkat že taková to informace je celkem k ničemu je přinejmenším ...............

Edit: Cesta člověka je pro to, aby se lidé měli rádi a zvájemně si pomáhali :-)
Ronins Tiger
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 05 lis 2010, 08:05

Já jsem narážel na mladistvé, kteří by se díky tomu mohli považovat za něco víc mezi ostatními. Což rozhodně není 100% O.K.
Navíc, co přesně ti to dá?
lykantrop

Příspěvekod jennie1 » 05 lis 2010, 08:46

lykantrop píše:Navíc, co přesně ti to dá?

Třeba tě to může někam nasměrovat,může ti to dát odpověď,
kterou hledáš a nebo pomoci najít začátek své cesty.
Může to být pouze informace,kterou někam zasuneš a nebudeš s ní dál pracovat
a nebo se díky ní dozvíš o sobě spoustu věcí.
lykantrop píše:Já jsem narážel na mladistvé, kteří by se díky tomu mohli považovat za něco víc mezi ostatními. Což rozhodně není 100% O.K.

To je taky fakt..ale to už je na každém,jak s tím naloží.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 lis 2010, 00:44

Indigové děti jsou zvláštní děti,které mají různé schopnosti.
Ale pokud je nerozvíjejí správným směrem tak to nějak nevyužijí.
Ale mě se pořád někdo ptá na svůj osud a cestu,takže jsem si na to
už zvykla a beru to jako součást svého života.
lynkatrop měl v určité fázi pravdu,jenže jennie to napsala na 1 !no1
každý z nás by měl vědět co chceme,a co čekáme od svého života.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Beleza279 » 29 lis 2010, 23:51

[font=fantasy][/font]
AHOJ :)
Hľadám odpovede na veci , ktoré prežívam a riešim vo svojom vnútri a toto mi príde vhod. Cítim silnú potrebu pomáhať a viem, že mojou úlohou je zdvíhať ľudí okolo seba či šíriť lásku... okrem toho mám aj silne vnímanie, väzbu k prírode ,bohu a vidím a počujem často veci, ktoré iný nie. Neviem či je to tým, že by som mohla byť indigovým , dúhovým či krištáľovým dieťaťom ALE cítim silnú potrebu posunu a rastu a práve preto by som potrebovala určité odpovede na môj posun a kľud na duši ;) ak by ste mi niekto vedeli nejako pomôcť bola by som veľmi rada. Pre každý prípad môj dátum narodenia je 14.6..1992 . ĎAKUJEM
Beleza279
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 09 led 2011, 21:35

Pentagram má pravdu.Pokud jste indigove díte nebo jine dite meli byste to pocit už co nejdřív.kašlete na příznaky.Protože potom funguje hlavne vsugerace jako..nejak me zacina skrabat v krku...a mota se mi hlava...o mam horke celo..urcite jsem nemocny.tohle je stejny princip.
To zda-li jste indigove díte vam neřekne jen tak někdo.ale jen další indigove díte například já.Já jsem indigove deti a opravdu mezi mé vlastnosti patří silna předtucha,vyhledavani pomoci mysli zranené a osoby v tísni.ikdyž ja se křížím ješte z hromovym ditetem.to ste tu nikde nepsali že indigove deti se rozdeluji jeste podle narozeni.a mi dubnovy jsme Hromove.což znamena že mame dobry vztah se vzduchem vítr dest levitace čteni myšlenek a podobne.ikdyž je docela chyba že to tu píši.jelikož mi indigove jsme začli byt v několika poslednich mesicich pronasledovani lovci.jak už jsem psala k jinemu článku LOVCI jsou zlo pro celou společnost.a před 8 mesici dostali rozkaz pochytat pokuž možno co nejvice všech tehle deti. stim že deti ve veku od 0-10 nezabíjet a přivest je protože tyhle deti pak vezmou do sve sekty a stanou se znich take lovci proto je pak docela težky boj mezi upířím indigem a lovčím indigem.a deti prave od 11 výš už jsou zabíjene protože mají už svoji hlavu a nenechaji se zlanařit ktem pošahancum.Takže pokud jste indigo moc se o tom někde nešířrte.Protože pokud neumite ovladat sve schopnosti nemusíte už dlouho žít.Jinak že jste indigo?popravde je to něco skveleho.uvlášt když víte do jakeho odveti jeste patříte. je skvele když víte že mate v sobe jiskru kterou stačí zažehnout a vaše schopnosti vyplavou na povrch přiklad mi indigove deti dubnove hromove ovladame vzduch a ohen:ohen jako takovy pak jako snih tornada bouřky a tak dale.občas se to i hodi.jak rikam ma to spousty plusu pokud nemate moc přátel.což bys te spíše nemeli protože když jste indigove deti lidi z vas citi trochu jinou energii a vice se vam vyhibaji takže s přáteli je to horší.ale je prima jít ven do lesu a rozumet co vám šum vetru ve vlasech říka.co je noveho co videl a zda-li vam hrozi nebezpečí.
nikomu nepomahjte.nikomu neradte.neodhalujte pravdu,neodhalujte podvodníky.neupozornujte na to.Jinak dostane te BAN(VYHAZOV)jako já.Pro Dobrotu na Žebrotu.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Akyana » 11 led 2011, 20:15

Cynthia píše:přiklad mi indigove deti dubnove hromove ovladame vzduch a ohen:ohen jako takovy pak jako snih tornada bouřky a tak dale.občas se to i hodi.jak rikam ma to spousty plusu pokud nemate moc přátel.což bys te spíše nemeli protože když jste indigove deti lidi z vas citi trochu jinou energii a vice se vam vyhibaji takže s přáteli je to horší.ale je prima jít ven do lesu a rozumet co vám šum vetru ve vlasech říka.co je noveho co videl a zda-li vam hrozi nebezpečí.

Jsem rozená v dubnu a co říkáš tady je pro mě docela zajímavé.
'slonko'
Akyana
Mysterian
Mysterian

PředchozíDalší

Zpět na Magie