Vážení, obviňujte si mě z čeho chcete, dnes jsem volala poskytovateli internetu - tuto samou ip adresu má 4000 lidí, sama jsem z toho byla v šoku. Pak se není čemu divit, že má někdo tu samou.
p. o.

chmatak píše:P.O. myslím si že kdyby jsi na rovinu řekla, sorry, chtěla jsem být zajímavá ulítla jsem, tak to tu spousta lidí i vezme, včetně mě, sice důvěra by asi už nikdy nebyla 100 % ale i tak by lidé určitě ocenili to, že jsi se tomu postavila čelem, to že se z toho snažíš vykroutit takhle blbýma výmluvama už tě jedině schazuje. Hele chyby děláme všichni, každý z nás někdy lže, jsme prostě lidi, když už jsi to takhle dojebala tak buď buď taková frajerka a přiznej to a dál tu buď, nebo se k tomu nevyjadřuj a dál tu buď a nebo si najdi jiný fórum a zkus to tam zase rozject multikomlet magicky, tady už to ale asi neprojde :-)

mira8565 píše:Pokud není fyzicky připojen k routeru (kabelem z LAN zdířky),wifi nebo přes napadený počítač,tak pod tvou veřejnou IP vystupovat nemůže.
K wifi:
Wifi zabezpečení se dá bez problému obejít (pro zkušeného linuxaře otázka pár minut ,při slabém signálu třeba hodina).
A když se ti někdo připojí přes wifi ke tvému rotueru ,napojí se na internet ,tak vystupuje pod tvojí IP.

martink píše:Dobře tak jinak, nechce se mi v tom už dále štourat, ale když jinak nedáte tak to vezmeme z trochu jiné stránky.
1) P.O. má připojení k internetu od O2
2) O2 dává automaticky ke každé lince ( negarantovaně ) pevnou IP, tudíž jedinečnou, mám od nich stejnou IP cca. 6 roku, bez příplatku příloha( vístřížek1 ) Id P.O. provider
3) vístřížek2 uživatelé přispívající z této IP
závěr, příspěvky odcházeli od všech těchto uživatelů z jednoho Pc a všichni dávaly P.O. karmu a pochlebovaly jí, já stále čekám na vyjádření P.O a čekám jak se k tomu postaví..

mira8565 píše:Je pravda co tu píšete ale na druhou stranu je plno Hack programů.Nedávno se mi stalo že mi někdo naboural Facebook až z Osla.Takže jsem musel kopletně zabezpečit svůj účet.A jsou programy kterými se to vše dá obejít.Zjistí to vaši Ip adresu heslo a jste namydlení.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků