IP adresa

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

IP adresa

Příspěvekod pentagramové oko » 17 kvě 2011, 20:31

Vážení, obviňujte si mě z čeho chcete, dnes jsem volala poskytovateli internetu - tuto samou ip adresu má 4000 lidí, sama jsem z toho byla v šoku. Pak se není čemu divit, že má někdo tu samou.
p. o.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: IP adresa

Příspěvekod vasmat » 17 kvě 2011, 20:49

Můžu potvrdit. IP adresa se liší podle způsobu připojení. U nás je obdobná situace a moji IP má okolo 3500 lidí.
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 17 kvě 2011, 20:58

PO. Ja Vas nevinim z niceho zleho, ja si myslelka ze toto muze byt nedorozumi.
Rada budu kdyz budete sem opet psat. Nezlobte se, opravdu to bylo nedorozumi, Rada ctu Vase clanky.
A Vy znalosti mate, i myslim ze dobre srdce! Prosim, nezlobte se jiz. Je to nejaka chyba v IP.
Ja mam jine, neb neziji v CR.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arta » 18 kvě 2011, 08:22

Teda P.O. tomu se říká smůla. 4000 stejných adres a z toho hned několik přispěvovatelů do tohoto fóra.
Ty máš to číslo nějak magické, nebo co.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod mira8565 » 18 kvě 2011, 12:22

Pokud není fyzicky připojen k routeru (kabelem z LAN zdířky),wifi nebo přes napadený počítač,tak pod tvou veřejnou IP vystupovat nemůže.

K wifi:
Wifi zabezpečení se dá bez problému obejít (pro zkušeného linuxaře otázka pár minut ,při slabém signálu třeba hodina).
A když se ti někdo připojí přes wifi ke tvému rotueru ,napojí se na internet ,tak vystupuje pod tvojí IP.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod martink » 18 kvě 2011, 15:01

Přesně jak napsal Míra, kdyby se tak přece jenom stalo, nevidím duvod proč by ti případný škodiltel neustále dával Karmu a stále ti pochvaloval, bohužel je to jasné a dosti mě přakvapuje že nejde P.O. z pravdou ven, když je to vše naprosto jasné.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod chmatak » 18 kvě 2011, 15:25

P.O. myslím si že kdyby jsi na rovinu řekla, sorry, chtěla jsem být zajímavá ulítla jsem, tak to tu spousta lidí i vezme, včetně mě, sice důvěra by asi už nikdy nebyla 100 % ale i tak by lidé určitě ocenili to, že jsi se tomu postavila čelem, to že se z toho snažíš vykroutit takhle blbýma výmluvama už tě jedině schazuje. Hele chyby děláme všichni, každý z nás někdy lže, jsme prostě lidi, když už jsi to takhle dojebala tak buď buď taková frajerka a přiznej to a dál tu buď, nebo se k tomu nevyjadřuj a dál tu buď a nebo si najdi jiný fórum a zkus to tam zase rozject multikomlet magicky, tady už to ale asi neprojde :-)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod mira8565 » 18 kvě 2011, 15:50

chmatak píše:P.O. myslím si že kdyby jsi na rovinu řekla, sorry, chtěla jsem být zajímavá ulítla jsem, tak to tu spousta lidí i vezme, včetně mě, sice důvěra by asi už nikdy nebyla 100 % ale i tak by lidé určitě ocenili to, že jsi se tomu postavila čelem, to že se z toho snažíš vykroutit takhle blbýma výmluvama už tě jedině schazuje. Hele chyby děláme všichni, každý z nás někdy lže, jsme prostě lidi, když už jsi to takhle dojebala tak buď buď taková frajerka a přiznej to a dál tu buď, nebo se k tomu nevyjadřuj a dál tu buď a nebo si najdi jiný fórum a zkus to tam zase rozject multikomlet magicky, tady už to ale asi neprojde :-)

Ale jak se má bránit když má svou Ip adresu bloklou?
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod chmatak » 18 kvě 2011, 16:02

Jak je vidět Míro, tak sem stále přispívá, tak odněkud musí psát ne?
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod martink » 18 kvě 2011, 16:17

Nemá svojí IP banovanou, jenom ztratila hodnost, nic více. Kdyby tomu tak bylo nemohla by ani založit tohle vlákno.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod vasmat » 18 kvě 2011, 18:11

mira8565 píše:Pokud není fyzicky připojen k routeru (kabelem z LAN zdířky),wifi nebo přes napadený počítač,tak pod tvou veřejnou IP vystupovat nemůže.

K wifi:
Wifi zabezpečení se dá bez problému obejít (pro zkušeného linuxaře otázka pár minut ,při slabém signálu třeba hodina).
A když se ti někdo připojí přes wifi ke tvému rotueru ,napojí se na internet ,tak vystupuje pod tvojí IP.

Chci jen dopredu upozornit, ze neobahujuju P.O., je to vice nez podezrele, ale tohle uvedu na pravou miru.
U vetsiny provideru je verejna IP za priplatek (vetsinou okolo 100kc/mesic), jinak mas (aspon tak je to u mojeho poskytovatele, a vim, ze tento model je hodne pouzivany) stejnou adresu jako vsichni zakaznici providera (nebo ma treba vice oblasti a kazda oblast ma svoji IP). Mam Starnet a tam je moje IP adresa stejna jako dalsich cca. 3000 lidi.
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 18 kvě 2011, 18:37

Dobře tak jinak, nechce se mi v tom už dále štourat, ale když jinak nedáte tak to vezmeme z trochu jiné stránky.

1) P.O. má připojení k internetu od O2
2) O2 dává automaticky ke každé lince ( negarantovaně ) pevnou IP, tudíž jedinečnou, mám od nich stejnou IP cca. 6 roku, bez příplatku příloha( vístřížek1 ) Id P.O. provider
3) vístřížek2 uživatelé přispívající z této IP

závěr, příspěvky odcházeli od všech těchto uživatelů z jednoho Pc a všichni dávaly P.O. karmu a pochlebovaly jí, já stále čekám na vyjádření P.O a čekám jak se k tomu postaví..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod chmatak » 18 kvě 2011, 18:40

zkus martine tohle vlákno, tam se o to pokusila : smazani-vsech-mych-p-isp-vk-t3959.html
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod vasmat » 18 kvě 2011, 19:05

martink píše:Dobře tak jinak, nechce se mi v tom už dále štourat, ale když jinak nedáte tak to vezmeme z trochu jiné stránky.

1) P.O. má připojení k internetu od O2
2) O2 dává automaticky ke každé lince ( negarantovaně ) pevnou IP, tudíž jedinečnou, mám od nich stejnou IP cca. 6 roku, bez příplatku příloha( vístřížek1 ) Id P.O. provider
3) vístřížek2 uživatelé přispívající z této IP

závěr, příspěvky odcházeli od všech těchto uživatelů z jednoho Pc a všichni dávaly P.O. karmu a pochlebovaly jí, já stále čekám na vyjádření P.O a čekám jak se k tomu postaví..

V tom pripade je podle pravdy a neni tu jina moznost, nez multi-account. Tohle jsem nevedel, to se omlouvam, mohli jsme si to zkratit. :)
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 18 kvě 2011, 19:24

Je pravda co tu píšete ale na druhou stranu je plno Hack programů.Nedávno se mi stalo že mi někdo naboural Facebook až z Osla.Takže jsem musel kopletně zabezpečit svůj účet.A jsou programy kterými se to vše dá obejít.Zjistí to vaši Ip adresu heslo a jste namydlení.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pohroma » 18 kvě 2011, 19:36

mira8565 píše:Je pravda co tu píšete ale na druhou stranu je plno Hack programů.Nedávno se mi stalo že mi někdo naboural Facebook až z Osla.Takže jsem musel kopletně zabezpečit svůj účet.A jsou programy kterými se to vše dá obejít.Zjistí to vaši Ip adresu heslo a jste namydlení.

Ale proč by se někdo naboural na její IP aby pak psal sem na fórum? To už by toho asi využil jinak ne? Musím ale za sebe říct že pentagramové oko má moc příspěvků a hodně z nich jistě spoustě lidem pomohlo a o pomoc od ní teď ti co ji potřebovali přijdou. Můj názor, který nikomu nevnucuji je ten, že p.o. viděla konkurenci v některých ostatních z vás, kteří jste stejně dobří jako ona.
pohroma
Školák
Školák

Další

Zpět na Oznámení