nemám moc kamarádů a proto bych chtěl něaké získat.
Na toto mágia nie je, teda dá sa použiť ale to neni ono. kamarátstvo vzniká keď majú ľudia spoločné záľuby a majú si o čom rozprávať. Nebude to ono a nakoniec sa budeš takému kamarátovi vyhýbať. A on keďže bude pod vplyvom nejakého kúzla ta bude stále vyhľadávať a kvôli tomu trpieť. Najľahšie si spravíš kamarátov, v škole zo spolužiakov. Keď sa rozprávajú tak sa pripoj. Keď budú po škole hrať futbal tak sa pripoj atď.
Mágia nieje skratka! Kto si to myslí, ten sa veľmi škaredo popáli.
som raz povedal a v skratke to znamená že mágia je na veci ktoré sa nedajú robiť inak ako mágiou. Prinúť niekoho mágiou aby bol tvoj priateľ, získať si lásku atď. je ako tresnúť niekoho palicou po hlave a povedať mu že keď ta nebude mať rád tak to zopakuješ. Tu je dobrý príklad:
- Kód: Vybrat vše
. Keď ta baby nechcú no tak asi niesi pre ne dosť prítažlivý musíš zmeniť svoj výzor alebo vystupovanie.
-chtěl bych poznat magii a rád bych vědel jaké to je kouzlit a poznat jestli magie je něaká boží síla. samozřejmě věřím v boha i když nechodím do kostela a to z toho důvodu že se bojím že by se např. můj brácha mi smál, věřím z toho důvodu že není důkaz o tom jak vznikl svět, věřím že ho stvořil bůh, párkrát se mi stalo že se něco stalo v průběhu něčeho třeba něaké činnosti že jakokyby mi bůh v něčem pomohl nebo zasahoval,
Nechodíš do kostola že by si smial brat,

to je posledná vec ktorá by ma trápila. Do kostola akože chodiť nemusíš, ciest k bohu je toľko ako zrniek piesku v púšti. Mágia neni niečo typu jak sa to prezentuje v Harry Pottrovy napríklad. Chce to čas a hlavná vec že výsledky nie sú vidieť očami, to až keď budeš veľmi skúsený. Pretože mágia pracuje s tým čo nevidíme. To pravdaže neznamená že výsledky nebudú.
chtěl bych třeba v budoucnosti až bych to uměl pomáhat lidem a zvířatům,
To je ušľachtilá myšlienka to ti môžem iba odporučiť.

Keď niekomu pomôžeš isto sa ti to vráti. Napr. minule na stanici odomna pýtal jeden na lístok pár centov. A Dnes som upratoval a našiel som 2x viac. Takže asi takto nejak sa to vracia.
-chtěl bych být zkrátka prospěšný a nechci aby ze mě byla něaká životní nula a chci mít pěknej život a udělat co nejpěknější život lidem v mém okolí.
Keď sa budeš snažiť a chcieť tak sa ti to určite splní. Musíš sa zamyslieť čo chceš a začať na tom robiť. Napr. Chceš veľa zarábať, tak sa musíš dobre učiť ale musíš byť aj priebojný atď.
13 rokov je keď sa ti začína formovať osobnosť. Napr. Ja 13 a 15 dvaja rozdielny ľudia. Stačí chcieť no a potom treba to samozrejme spraviť. Keď ta baby odstrkujú nevadí skúšaj znova raz sa to naučíš.
Toto mi dalo veľa roboty( 50minút!!! ) napísať tak si to pekne prečítaj!