Jak začít se studiem magie?

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Jak začít s kouzlením?

Příspěvekod Lendler » 14 dub 2009, 20:19

:arrow:
Lendler
Školák
Školák

Příspěvekod kassandra.ally » 23 dub 2009, 12:21

abychom si rozuměli,tak se chceš stát čarodějem,ale vlastně o tom nic nevíš.nemáš páru o historii čarodějnictví,nikdy jsi neslyšel slovo wicca a nemáš nejmenší znalosti z následujících oborů:bylinkářství,léčitelství,věštění,výklady karet ani nic podobnýho.hele já ti nechci kazit iluze,ale považuju tě za cvoka,kterýho fakt asi omrzel život.předpokládám,že tě zaujal harry potter,jenže to sis chlapče spletl klasickou magii.my nelítáme na koštěti.potter je pohádka ale nic víc,zabýváme se povětšinou pomocí druhým,léčitelstvím etc.náš život není takový jako v knížkách.je to především o hlubokém přesvědčení a víře v sebe a lásku,jež nejen přijímáme,ale i vydáváme sami ze sebe.jestliže začneš kouzlit,aniž toto pochopíš,pak budou následky katastrofální nejen pro tebe.
kassandra.ally
Školák
Školák

Příspěvekod D.Diwinorum » 03 kvě 2009, 19:01

Ale no.....tak werit w lasku a pritom hned chalana sudit a nazywat cwokom ktoreho omrzel ziwot???

ya poznam obory "bylinkářství,léčitelství,věštění" a tiez som meno Wicca este nepocul

ak teda chceme zo seba wydawat, tak wydawayme a poradme mu, poucme ho o hroziacich rizikach a potom nech si wyberie cestu sam
Jah dal cloweku slobodnu wolu.....do sa ucit chce, tak tomu patri pochwala a nie pohana

ya widim w teyto chwili 2 moznosti:

1. kupit si knizku Lexikon magie od Milana Nakonečného....stoyi okolo 30-40 €......ya yu sice nemam ale podla diskusie s autorom myslim, ze ye tam suhrn weci pisanych w roznych knihach
martink .....yu dokaze obstarat

2. ak chces, tak ti dake wecicky o magii poslem

po precitani si uyasnis co chces wlastne z magie robit
a po case ay mozno pochopis suwislosti.....alebo to sklame twoye ocakawania a wykasles na to

takze ICQ rulezzz.......potom mi napis w akey suwislosti toe...bo dumam wiac weciciek...haha

Yahman

Post Scriptum: Neberte moy prispewok w zlom.....w zlom som to ani nemyslel
Nepozerayte len na obal, lebo podstatny ye obsah

.......Jah........
.......bless.....
.......ya.........
D.Diwinorum
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 30 kvě 2009, 18:29

tak já ti teda pošlu pár kouzel a můžešv trénovat :-)
Záleží jen na tvé vlastní vůli !!!!!

Kouzlo na opravení věcí
Osobní prospěch, kdo se ho bojí,
ať je ten svetr zas jako nový

Kouzlo na nalezení štěstí
Aby naši štěstí,
finance se zbláznily,
zažeňte mé věřitele,
alespoň na chvíli
Vysílám kouzlo aby našlo štěstí,
doufám, že to pro mě nový život věstí

Kouzlo na proměnění někoho ve strom
Jak plynou roční období,
tak život se vždy obnoví
Až skryjí ho rovy,
zas tvar příjme nový,
tak dej kořeny démonovy

tyhle kouzla s láskou nemaj nic společného , ae pro začátek to stačí .-)
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod kllara02 » 30 kvě 2009, 18:35

Ma_mo píše:Ahoj.

Možná to bude znít divně ale chtěl bych se naučit kouzlit. Jsem naprostý začátečník a vůbec nevím co a jak. Mám pro to hned několik důvodů:
- mít víc přátel
- být užitečný lidem ve svém okolí
- a konečně si najít přítelkyni. S mojí první jsme se před pár měsíci rozešli. A abych byl byl upřímnej nepatřím mezi krasavce.

Poradíte mi?

poslal jsem ti neake kouzla : jak promněnit nekoho ve strom , kouzlo na opravení věcí , na štěstí . snad stačí .
pamatuj : záleží na tvé vůli !!!!!!!!!!
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod kllara02 » 31 kvě 2009, 13:48

Mystic píše:Zdravím !!!
Mám menší problém jako většina začítečníku s magií.
Rád bych pronikl hlouběji do tajů magie ale nemám nikoho kdo by mě do techto tajů zasvětil.
Bylo by možné aby mi bylo pár věci poodhaleno abych mohl rozvinout sve schopnosti ???

Předem děkuju za odpověd.

ano , možné by to bylo , když dáš email , pošlu ti 3.stupně zasvěcení a někdo nejlépe mág tě zasvětí :-D
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Willow » 22 led 2010, 14:34

Prispejem svojím názorom.
Na to aby niekto mohol mohol "kúzliť" nepotrebuje zasvetenie ani nič podobné, a na to aby mohol byť zasvetený potrebuje vedomosti, podľa ktorých nebude robiť pri kúzlení chyby. Zasvetenie je len pridanie sa k nejakej určitej skupine, vhodné napr. ak sa ti má zverovať tajomstvo tejto skupiny, alebo je tiež významné kvôli ochrane.
Ja mám len samozasvätenie sa ku kultu wicca, napriek tomu že na to nie je certifikát, nikto to nemôže spochybňovať.
Čarovanie ako také, teda pôsobenie energiou, zariekanie, rituáli... to môže robiť hocikto hocikde hocikedy a (bohužiaľ) aj hociako. Ale zasvätením sa pridáme ku skupine, alebo aj bez neho. A nový ľudia znamenajú nové skúsenosti. Čím viac skúseností, tým viac sa naučíme ovládať a nájdeme svoje hranice. Pochopíme o čo ide, čo sa deje a ktorá metóda čarovania je pre nás úspešnejšia.

Ja neodporúčam kupovanie si drahých kníh plných histórie a asi dvatsiatich rôznych odvetví rozobraných do detailov s popismi rituálov... v živote si z tej knihy ako začiatočníci neodnesieme to všetko čo nám ponúka.

Treba zvoliť ľahší prístup a uvedomiť si čo všetko mágia ponúka. Z toho pátrať hlavne v internetovích zdrojoch je tam toho habadej a keď už zistíme že nás teória baví nejaký ten čas, odporúčam začať s literatúrov. Kúzla na skúšku sú sranda... veľa štastia pri nich.

Ale čo tak začať s kyvadlom? PSI wheel-om? Kartami? Všetko sú to ohniská pre naše psychické sily a pri nich si často uvedomíme čo je v nás...
Willow
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 22 led 2010, 17:17

Klárka tu už není, ale
Kouzlo na opravení věcí
Osobní prospěch, kdo se ho bojí,
ať je ten svetr zas jako nový

Kouzlo na nalezení štěstí
Aby naši štěstí,
finance se zbláznily,
zažeňte mé věřitele,
alespoň na chvíli
Vysílám kouzlo aby našlo štěstí,
doufám, že to pro mě nový život věstí

Kouzlo na proměnění někoho ve strom
Jak plynou roční období,
tak život se vždy obnoví
Až skryjí ho rovy,
zas tvar příjme nový,
tak dej kořeny démonovy

Takto, propánajána magie nefunguje :krec:
(samozřejmě, zaříkání se použít mohou, ale není to zdaleka všechno co se musí použít, aby kouzlo fungovalo)

Co se týče magie, informací je všude habaděj, zvlášť v angličtině.
Magie si ke každému cestu najde...pokud to tak má být.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod aleisterCrowley » 22 led 2010, 18:06

Sranda je právě v tom, že i tohle funguje, pokud do toho dáš všechno, tedy víru, energii, atp. XD Vem si jakou sílu má dneska ochranný kouzlo. Andělíčku můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku. Samozřejmě, je dobrý se dál magicky :vzdělávat", ale na začátek je i todle dobrý ;)
aleisterCrowley

Příspěvekod Willow » 22 led 2010, 20:49

Aleister má pravdu, pre začitok je dobré na tréning, ale... aj tak mi spôsob akým boli tie zariekania podané vyznieva ako veľká sranda... 8-o
Willow
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 23 led 2010, 02:45

aleisterCrowley píše:Sranda je právě v tom, že i tohle funguje, pokud do toho dáš všechno, tedy víru, energii, atp. XD Vem si jakou sílu má dneska ochranný kouzlo. Andělíčku můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku. Samozřejmě, je dobrý se dál magicky :vzdělávat", ale na začátek je i todle dobrý ;)

OK, jdu někoho měnit ve strom, zítra Ti povím, jak to dopadlo !smejesa!

!001!

(jinak, já jsem to tak myslela, že tam MUSÍ být ta víra, energie, ... ,ale nevím, jakou budu mít opravdu vnitřní víru, že se mi jen zaříkáním sama zašije díra ve svetru,nebo nedejbože někdo promění ve strom... pokud by si opravdu MĚL tak silnou víru, potom nepotřebuješ ta zaříkání IMO)
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 23 led 2010, 09:19

Abraka dabra
:krec: :krec: :krec: :krec:

Kdyby si takhle každej mohl něco mumlat pod vousy a mělo by to účinek, kde bychom byli co... žádné plastiky na zvětšení ženského poprsí !smejesa! !smejesa!

a na muže nezapomínat... třeba nový auto :D
lykantrop

Příspěvekod aleisterCrowley » 23 led 2010, 10:17

A myslíte, že když řeknu Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku, přiletí andělíček a ochrání mě plamenným mečem? Nebo že když mění kněz víno v krev a hostii v tělo, že tam budou krvavý a kanibalský orgie XD?
aleisterCrowley

Příspěvekod lykantrop » 23 led 2010, 11:16

Modlitba jako každá jiná...kluků :X
lykantrop

Příspěvekod Willow » 23 led 2010, 12:02

Andelíček s ohnivím mečam sa mi v hlave akosi radí skôr do pekla :D

Ale nedá mi spať to zariekadlo, ako premeniť človeka na strom, prečo by sme mali meniť človeka na strom? Dajme tomu že máme dostatočnú moc to dokázať, aj keby mu len na hlave vyrašil jeden list, či púčik, chýba mi dôvod... to je skôr otázka na autora toho "zaklínadla".
Willow
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 23 led 2010, 17:05

Vy jste opravdu rozhodnutí to brát doslova, že? Co kdyby todle zaříkadlo fungovalo na to, že se jako strom dokážeš regenerovat, mít kvality stromu atp. :) Podle mě se tímhle dá celkem dobře naladit na cyklus ročních dob. Jen tak mimochodem, podle některých lidí jsou čtverce Abramelinovy knihy svaté magie právě takovéto zaříkací formulky, takže např. kouzlo které má "přitahovat přátele" je ve skutečnosti návodem na zrušení zkaženého dechu, který lidi odpuzuje :))
aleisterCrowley

PředchozíDalší

Zpět na Magie