jesterM60 píše:magie má nekonečmo možností,záleží na tobě jakým směrem se chceš ubírat...takhle je to velmi obecné a já nevím jak ti uspokojivě odpovědět...spíš mi řekni co máš za schopnosti a co je ti známo

jesterM60 píše:No kineze jsou spíš spychotronické schopnosti,ale tak do magie se to taky řadit může.Astrální cestování určitě bych zařadil do magie,sám už jsem ho zažil.Pyrokineze-no zkoušel jsem ohnivou elementární magii a můžu říct,že základy byli úspěšný.Samozřejmě,že jeto možné.Myšlenky nejsou omezené a ty určují všechno spolu s vůlí a energií

A na to si přišel jak že si z jedný části vlkodlak?? Jinak má na takovýdle ňáký schopnosti vliv znamení zvěrokruhu v jakým sem se narodil? Páč sem někde četl že ty co se narodí ve znamení ryb maj na magii nadání. Já sem teda ve znamení ryb a v čínskym horoskopu ve znamení draka kerej by měl mít k magii taky blízko páč je to jediná mytologická bytost v činskym zvěrokruhu (prej). Ale asy sem ňáká vyjímka kerá potvrzuje pravidlo. A takhle je to semnou se všim. Chtěl bych umět kreslit ale nemam na to nadání; chtěl bych umět hrát na kytaru a taky m i to moc nejde; a konečně chtěl bych ovládat magii a ačkoliv na to mam předpoklady, tak sem vyjímka kerej se to nikdy nepovede. Chjo..jesterM60 píše:Já astrálně vycestovat dokážu jedine z lucidního snu.Ale u mne je zvláštní to,že narozdíl od jiných co astrálně cestují a duchem lítají,já běhám po zemi.No,ale na druhou stranu to tak divné není neb jsem z jedný částí vlkodlak i tak se i astrálně promítám.Pyrokineze...no něco málo jsem zkoušel,ale neměl jsem dopoud čas na ovlivňování egregora elementu ohně.Elementární magie mne osobně moc nebere,ale je hezká jinak.

jesterM60 píše:Já jsem to jako urážku nevzal.Tvé domněnky mají oprávění.No v mém případě magie je neodmyslitelná součást mého života.Proč nejsem ochoten ti nějak víc pomoct?Odpověď je jednoduchá-hodně práce a času by to zabralo.Navíc nepsané pravidlo hermetiky zní-studuj si v ústraní nikým nevyrušován.Dřív jsem pomáhal,ale sám jsem z toho nic moc neměl,jenom nervy.Trochu jsem se stal sobcem a hrabu sám za sebe.Jedině jak ti můžu a jsem ochoten pomoct je komunikací přes tento server.Můžeš mne pokladát klidně za toho člověka co si vymýšlí hlouposti a směje se na druhé straně za monitorem,nebo za člověka co ví o čem mluví.Mě je to jedno a nijak se tvými názory na mne rozrušovat nehodlám.
-----------------------
No teď k tomu vlkodlakovi.Budu teda mluvit stručně a v termínech.Doufám,že teda jsi obeznámem s definicemi těchto termínů.
-----------------------
Řekl jsem,že jsem vlkodlak.Takto na první dojem to zní hloupě,to docela i chápu,ale vyslechněme si pravdu jak to je.
Když je někdo vlkodlak,vamp,či jiná bytost a myslíme tím člověka,tak je to bráno tak,že má v sobě inkarnát této bytosti.To znamená,že člověk,který je automaticky napojen na astrál má v sobě přivinutou éterickou bytost,která má existenci v astrálu.Je to jaká si symbióza.Tato bytost ti dodává jisté schopnosti a ty jí umožňuješ promítnutí jejích záměrů do našeho světa.Je to trochu podobné schizofrenii.Jseš tu ty,ale máš ještě jednu stránku duše a to je ta druhá bytost.Žiješ s ní,stanete se součástí sami sebe.Někdy je to těžké jí zkroti,ale když vládne mezi vámi harmonie,je to v pořádku.Ta bytost je v pořád v astrálu blízko tebe a dá se kdykoliv invokovat.Prostě dvě duše a jedno tělo.Doufám,že jsem to vysvětlil tak aby se to dalo akceptovat

Jo, dík za podrobnej popis. Chtěl jsem to vědět kdybych náhodou nějakýho vlkodlaka potkal, abych věděl čeho si mam všímat. Člověk nikdy neví co může čekat. No a teď se ještě zeptam. Když ses ptal autora tématu na schopnosti, myslel jsi tím takový ty nenacvičovaný jako třeba předtuchy a různý psychologický schopnosti? Protože já si nedovedu moc dobře představit že by někdo bez trénování uměl jen tak telekinezi i když určitě tací jsou. A pak by mi zajímalo jestli je něco za schopnost práce s virgulí; protože to by bylo asi tak jediný co bych svedl. :)jesterM60 píše:Promiň nějak jsem to přehlédl,tu hlavní tvojí otázku.Mám psrávně na mysli,že myslíš hlavní otázkou to,jak jsem na to přišel,že jsme tím kým jsem,vlkodlakem?No....přišel jsem na to dedukcí z několika faktů.Tak za prvé fyzické a ty co jsou vidět normálně.Mám moc blízko k šelmám a zvláště k psovitým.Při úplncích překypuju energií a nespím.Umím šťekat a vrčet.Mám instinkty jako pes.Mám vyvynutější věmy.Mám abnormálně větší dovednosti v obratnosti,rychlosti a síle.Divně působím na psy.Mám silný zuby.Jsem závislý na konzumaci masa.Jsem schopen se se psem porvat.Pak ty duchovní faktory....Mám jisté úchylky,že mi kolikrát přeskočí,vrhnu se po někom a pokoušu ho.Při invokovaném dlakovi jsem agresivní a výbušný.Když mne to chytne,nepoznávám své přátele a jsem schopen na ně zaútočit.Když astrálně cestuji,tak se do astrálu promítám jako dlak.Hodně často v noci vyběhnu ven a přímo fanaticky běhám neúnavně po lesích.V těchto stavech je skoro vše pro mne kořist a cíl.Nezodpovídám za svoje činy,neb se v tomto stavu neovládám a neřídím se rozumem,ale instinkty lovce.Hlavně cítím toho dlaka přítomnost pořád.
No tak doufám,že jsem teď ze sebe udělal solidního pošuka

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků