Jaké druhy exorcismů znáte?

Vymítání

Re: ad exorcism

Příspěvekod jesterM60 » 05 srp 2008, 22:43

Téma se zvrtlo...
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re: Jaké druhy exorcismů znáte?

Příspěvekod Sinister » 01 dub 2009, 09:04

Ahoj som tu nový a rád by som sa niečo spýtal. Možno ma vysmejete ale aj tak...

Môj kamarát my popísal zážitok kde stretli "niečo" v lese. Potvrdilo to viac ľudí. Tá "vec" bola opakovane okolo tých istý miest. Vraj to nebolo žiadne zviera aké dovtedy počuly. Jeho rev bol ako kvílenie. Chystáme sa na to miesto znova. Oni s hlúpej zvedavosti , ja aby som chránil ľudí ktorý si to nenechajú vyhovoriť a na ktorých my záleží...

Samozrejme to bolo v noci. Čo to môže byť? Uvedomujem si zúfalosť svojho príspevku ale naozaj už nemám inú možnosť. V prípade ,že je to napr. nejaký démon , ako sa proti tomu chrániť , je možné ,že to je posadnuté zviera? A hlavne ako to zabiť.

Za pomoc ďakujem.

PS. Ak má niekto s týmto skúsenosti nech my pošle PM-ku s Bratislavy
Sinister
Školák
Školák

Příspěvekod jaja » 02 dub 2009, 15:46

Ahoj, o tom, jestli je, anebo není bůh by se dalo polemizovat, ale já mám krapet jiný problém...
Moje kamarádka(přesněji kamarádka kamarádky :-D) má problém s duchy, kteří jí chodí po domě, a i když jí neubližují, příjemní společníci to taky nejsou...:-D Takže...sůl je vyzkoušená?? Slyšela jsem, že se to má dávat před dveře - stačí před ty hlavní?? Vím, asi jediná možnost jak to zjistit je vyzkoušet, ale nerada bych, aby na to nebyla...řekněme...negativní odezva. Já osobně s duchy nemám vlastně žádnou zkušenost, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli byste mi neporadili, jak tohle vyřešit.Byla bych vám moc vděčná.:-) Z doslechu vím, že ta holka - vlastně celá její rodina už nějakou dobu s duchy žije, a je už z toho dost nervózní, tak myslím, že přichází v úvahu i nějaký vymítač, není tu náhodou někdo takový kmání?:-)
Nebo jestli nemáte nějakého známého vymítače...Dík moc.:-)
jaja
Školák
Školák

Příspěvekod Sinister » 04 dub 2009, 07:59

Skúste vyhľadať kňaza. Čo ja som sa pýtal žiadne tieto duchovné entity "neznesú" prítomnosť premeny eucharistie v príbytku.
Sinister
Školák
Školák

Příspěvekod Krieger_H » 13 dub 2009, 19:13

co sa vymietania tyka exorcizmy mou robit len vysoko postaveni v cirkvi a pochybujem ze nejakeho zozenies takto na slovensku knaz ti moze poskytnut len posvatenie urcitej veci napriklad ruzencoveho prstena a vselijake pochybne media co vykladaju ludom karty by som neskusal mozno sa do toho vyznaju a maju vela nacitaneho ale kto vie odkial takze s tym by som ja osobne neskusal radsej nic...
a co s duchmi? hmm ja by som si ich nevsimal pokial nic nerobia ale posvatit nieco by som si siel ja ososbne nosim posvateny ruzencovy prsten :) (od doby co som mal neprijemnosti v rorovom dome uz som tu o tom pisal)
Krieger_H
Školák
Školák

Příspěvekod Sinister » 14 dub 2009, 23:09

Nemyslel som kňaza ako exorcitu. Tých je naozaj len pár... Normálneho farára čo príde a vykoná bohoslužbu v príbytku. Nemyslíš ,že to má rovnaký efekt ako tvoj prsteň?:-D
Sinister
Školák
Školák

Příspěvekod Chorne » 02 kvě 2009, 17:32

ano, na Slovensku existuju exorcisti :) a najjednoduchsi exorcizmus je predsa vizualizacia, nie? ked niekomu vadia 'duchovia', nech na nich proste hodi banish, az sa za nimi zaprasi :D
Chorne
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 12 kvě 2009, 22:57

Muhehe,,, a co takhle použít Rituál Pentagramu, zapálit vonnou tyčinku a dát třeba duchovi každý den misku mlíka nebo medu aby neprudil?
aleisterCrowley

Příspěvekod Chorne » 12 kvě 2009, 23:15

banish je istejsi, osvedcenejsi a menej narocny :D
Chorne
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 13 kvě 2009, 06:51

A co jiného je banishing než exorcismus :)
aleisterCrowley

Příspěvekod Chorne » 13 kvě 2009, 08:55

narazal som na tie mysky mlieka a medu... nechaj tak ;)
Chorne
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 13 kvě 2009, 12:33

Mno, ve středověku a dřív by s tebou nesouhlasili, ty misky pro ně byly mnohem jistější. Proč zahánět něco co mi může dokonce i pomáhat xD
aleisterCrowley

Příspěvekod Chorne » 13 kvě 2009, 16:19

tebe, Ali, by sa nieco take asi podarilo :P ale niekto, kto ma problem s 'duchmi' (a nevie si rady) asi viac oceni obycajne vyhnanie, ako pokus o prinutenie k sluzbe :D
Chorne
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 13 kvě 2009, 16:41

Ta miska může působit jako ohnisko "pozitivní" energie. (Tady máte, já vám něco dávám, vy mi za to prokážete službičku a necháte mě na pokoji.) To může působit mnohem líp než zastrašování. (Ty pekelnej zmetku, vypadni a už se tady neukazuj!)

Jen si představ jak bys reagoval ty v situaci toho ducha. Co by ti bylo příjemnější? :)
aleisterCrowley

Příspěvekod Chorne » 13 kvě 2009, 16:45

podla toho, aky 'duch' som :)
vacsina bytosti takehoto druhu, s akymi som sa stretol, su parazity, ktore nevnimaju to, co robia, tak, ze to ublizuje ich 'obetiam', proste su aki su a 'strasit' budu tak ci tak... takze "Ty pekelnej zmetku, vypadni a už se tady neukazuj!" je pre tu bytost ovela jasnejsi pokyn ako nejaky dar :D
Chorne
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 13 kvě 2009, 16:52

Jasně, fungovat budou obě varianty. Ještě jinak... představ si ducha jako psa, ty máš v ruce kus masa. Zbavit se ho můžeš tak, že ho nakopneš až odletí nebo tak že kousek masa zahodíš a pes se nažere a ty taky. Pokud exorcismem danou entitu úplně nevymažeš z existence, je lepší nasměrovat ji tam kde napáchá co nejmíň škod. Ale vždycky záleží na úhlu pohledu
aleisterCrowley

PředchozíDalší

Zpět na Exorcismy