CukrarBiskupsky píše:Dle me bylo vsechno uplne jinak ! Zadny Buh neni a ani podle me nebyl. Protoze kdyby byl,nedopustil by tolik mrtvych fasismu a bolsevismu a ja nevim ceho vseho. Podle cirkve je prece vsemocny nebo ne ? Tak tem nevinnym lidem mel pomoci !
Kdysi davno nepozemstane pristali na zemi a lide je zacali uctivat jako bohy. Tak dle me vznikl pojem Buh.
Já věřím, že vše co se děje, je správně...bolest i utrpení, láska i štěstí. Jsme tu proto abychom se učili, pochopili, naše duše rostla a poznávala a nebo jiné poučili a pomohli jim dál na jejich cestě... Pokud se nikdy nesetkáme se zlem, nebudeme vědět co je špatné a co ne. Pokud nikdy nezažijeme nic zlého na vlastní kůži, nebudeme to považovat za zlé a budeme tak činit druhým... Každá situace, každý život je něčím poučný a posune nás dál v našem vědění a vyspělosti. Někdo tedy potřebuje zažít holokaust, aby poznal co je dobro a co zlo a do budoucna byl lepším, a někomu to nestačí a v dalším životě zas trpí...dokud nepochopí... Věřím, že naše duše jsou tu od stvoření vesmíru, jistá energie která přetrvává...teď jsme tu a pak zas jinde, v jiné dimenzi kde se třeba právě vesmír tvoří... Já jsem si prošla spousty životů zpětně, pokaždé jsem byla u bolestivé události, se kterou jsem se tam srovnala a změnil se můj nynější pohled na svět. V boha nevěřím...ale věřím že je jistá energie, energie kterou tvoříme my svým jednáním a myšlením a ta samá energie tvoří nás...jestli tomu někdo říká Bůh jeho věc.... Ostatně dostala se ke mě moc zajímavé definice:
Definice Boha podle nejnovějších poznatků kvantové fyziky a její supergravitační teorie:
Existuje sjednocené pole energií, naprosto vyvážené, samo se sebou stojící ve střídavém vztahu. Pole čisté inteligence, které samo ze sebe zrozuje všechny síly a veškerou materii universa, to znamená veškerou hmotu vesmíru a tím tvoří základ veškerého bytí.
S tím, že lidé viděli mimozemšťany a věřili, že to jsou Bozi, máš pravdu. Ale takových bohů je spousta... v každé éře lidé v něco či v někoho věřili, a věřili že je to Bůh...