Je to jen SEN???

Máte nejaké zážitky?

Je to jen SEN???

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 12:38

Dobrý den,
Náhodně jsem se dostal tady k vaším stránkám. Jsem rád že tady můžu své poscity sdílet s vámi.
Už od mala se mi zdává o nadpřirozených věcech.Hlavní roli v tom mají zejména duchové.
Mojí rodiče často vyvolávali ,,neživé bytosti" i v mé přítomnosti...i když jsem se rituálu nikdy nezúčastnil...byl jsem například ve vedlejším pokoji..nebo pár metrů od nich.
Proč ale píšu.Trvá to již hodně dlouho, už od mala se mi zdává o mrtvých duších.
Jeden ze snu mě vážně ale dostal...Zdálo se mi že mám přítelkyni...jenže...byla duch..Byl jsem s ní ale šťastný...i když jsem jí viděl jen já...Usmívala se na mě...bavili se spolu....prostě mi bylo dobře.Ale to už je dávno.
V posledních letech se mi zdáva docela často sen...kdy jsem v nějaké budově ...či mísnosti...( pokaždé je to ale jiné místo).
Kde je duch... Nevím co já v tom domě dělám...ale jsem tam vždy sám...A duch se mě snaží nějak polekat...všude se zhasne...a já citím různé doteky...Křičím třeba na něj ať mi dá pokoj...nebo se ptám co po mě chce....ale nikdy se mi nedostane odpovědi...
Už se i stalo že ve snu jdu zase nějakým domem...a proti mně jde žena...ale prostě duch...já ní projdu...otočím se...ona se koukne na mě usměje se a pokračuje...
Zdálo se mi už tolik snů s ,,mrtvými" že bych tady mohl popsat několik stran...
Jeden mě ale docela vyděsil....zdálo se mi to nedávno..
Ležím na postely a koukám na tv...přes prosklené dveře vidím až do kuchyně...kde se rozsvěcuje...a zase zhasíná světlo v intervalech...Koukám se...a najednou rána...zhaslo se....a z poza dveří jsem viděl 3 malé postavy blížící se k mé postely.
Snažil jsem se vytočit někoho na mém telefonu...ale nešlo to...čísla byla najednou rozmazána...
Dveře se rozletěly a k mé postely se přibližovali 3 malé děti...v bílích pláštích...dohola...hlavy taky bílé...jen oči černé...prostě jako když si oči namažete uhlím....dítě uprostřed mělo v jedné ruce nějakou lahvičku...a v druhé lžičku a na te lžičce nějakou tekutinu...
Křičel jsem že nic nechi...ale děti kroutili hlavou ve smyslu : ,,MUSÍŠ SI TO VZÍT...JINAK TO UŽ OPRAVDU NEJDE..."
Prostě smutný výraz a kroucení hlavou z leva do prava...ale jinak mi neřekli ani slovo.
Těchto´a podobných snů mám opravdu hodně...a minimálně 1 za 2 týdny se mi něco takového zdá...
Snažím se o rozhovor...o navázání konverzace..., ale až na jeden případ se mi to nepodařilo.
Taky se mi stává....že mě probudí dotek...většinou je to na zádech...prostě se mě neěkdo dotkne...a to mě probudí...ja se vždy rychle otočím....ale prostě nikde nic...v místnosti ani noha...
Zajímá mě jestli je tohle všechno co tady píšu v pořádku....jestli se tohle stává 98% naší lidké populace...V takových situacích si připadám svázaný....moc by mě zajímalo o co se jedná....

Woody
woody
Školák
Školák

Re: Je to jen SEN???

Příspěvekod JakubCZECH » 16 led 2012, 13:17

Zdravím tě Woody,chci se zeptat-v reálu se duchů bojíš nebo ne?
O život můžeme přijít různě. Smrt je jedna z možností...
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 14:13

V reálu...divej neměl jsem možnost se ještě setkat...nebo jinak : ještě jsem žádného neviděl..pokud by se ale objevil třeba předemnou když zrovna otevřu oči jak se probudím....věřím že bych se i vylekal...Ale normálně se mi stalo to že jsem se večer probudil...měl divný pocit...a normálně jsem do prostoru řekl...: Jestli něco potřebuješ...tak se mi zjev...
Ve snu mě to celkem i trápí..protože jsem všude sám...
woody
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 16 led 2012, 14:17

Hele poprosím o jedno, žádný tečkování. Beru, když někdo má potřebu něco odtečkovat. Ale píšeme tu česky/slovensky a tak bych prosil, pro příště klasickou gramatiku!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 14:25

Sam Tektzby píše:Hele poprosím o jedno, žádný tečkování. Beru, když někdo má potřebu něco odtečkovat. Ale píšeme tu česky/slovensky a tak bych prosil, pro příště klasickou gramatiku!

Omlouvám se.
woody
woody
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 16 led 2012, 14:34

V poho, tečkovat oki, ale ne aby to vypadalo hybrid morseovky a češtiny :D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod JakubCZECH » 16 led 2012, 16:26

Nejsem expert ale ptal jsem se tě protože kdyby jsi se bál tak by se to mohlo zrealizovat ve snech. Pokud tvý rodiče něco vyvolávali,tak to s tím má určitě spojitost. Ty sny tě můžou varovat apd. Ale to nevím,takže to přenechám někomu zkušenějšímu =]
O život můžeme přijít různě. Smrt je jedna z možností...
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 17:41

Víš jak to je,určitý respekt má asi každý. Já neříkám že jsem nebojsa,to určitě né.Strachu se nedá moc ubránit,ale já jsem zase takový že prostě když někdo něco chce,tak mě zajímá co a chci to vyřešit.Né že se nechám něčím ovlivňovat.Vím že otec se do toho tak zabral že musel potom vyhledat pomoc ( nevím teď ale od koho) protože už si připadal že je ve spojení s mrtvými non-stop. Já si pamatuji jen ústřižky. Ale hodně jsem býval jak jsem psal: buď ve vedlejším pokoji, nebo dokonce i ve stejné místnosti.
Záhady,nadpřirozenost a ostatní jevy mě vždy zajímaly.Nikdy jsem se nebránil kouknout nebo si přečíst něco paranormálního, ba naopak mě to vždy táhlo.
Ale ty sny si moc nedokážu vysvětlit.
woody
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 16 led 2012, 18:03

Zkus léčit stejné sejným.

Jdi v noci na hřbitov, seznam se s teoriemi ohledně duchů, zkus je začít sám odvolávat do světla.
Prostě pracuj s nimi vědomě a pravděpodobně se Ti o nich přestane zdát.

Do nutkavých snů se dostávají věci, které se chtějí dostat do vědomí
a většinou obtěžují tak dlouho, než se jim to povede.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 18:13

Akyana píše:Zkus léčit stejné sejným.

Jdi v noci na hřbitov, seznam se s teoriemi ohledně duchů, zkus je začít sám odvolávat do světla.
Prostě pracuj s nimi vědomě a pravděpodobně se Ti o nich přestane zdát.

Do nutkavých snů se dostávají věci, které se chtějí dostat do vědomí
a většinou obtěžují tak dlouho, než se jim to povede.

Děkuji za radu, ale já jsem v tomhle prostě laik. Nevím co mám a nemám dělat.Přijít na hřbitov a co dál ?
Není nějaké čtení co by mi řeklo ohledně toho více? například jak se chovat,co na tom hřbitově dělat a podobně?
V těch snech se většinou jedná o dům kde prostě bloudí. Já bych tam ani prostě nechtěl do toho domu, ale najednou se tam objevím.
Většinou když už si ve snu nevím rady, tak začnu křičet ať mi dá pokoj.Po nějaké chvilce se probudím.
woody
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 16 led 2012, 18:32

Mohu Ti poradit, co dělat na hřbitově,
ale varuji ostatní před použitím tohoto návodu.

Jdi v noci na hřbitov a s sebou si vem Trochu silného alkoholu, jako je vodka,
pokud jsi příliš mladý, pak postačí mléko.
Potom trochu tabáku.

Když projdeš branou hřbitova představ si, jak z Tebe jde jasné světlo, které ozáří celý areál.
Ciť ve svém srdci lásku a soucit k bytostem co ho obývají.

Pak odříkej mantru či modlitbu (kterou sám stvoříš) , kterou uctíš bohy hřbitova
a obětuj alkohol a tabák.

Pak nějakou dobu medituj.

Nakonec poděkuj a odejdi.

Pravděpodobně něco uvidíš, či uslyšíš, kdyby ses opravdu bál, pak odejdi, pomodli se , popros o ochranu
a napiš sem.

Je toho ještě mnohem víc, co můžeš dělat..a mám pocit, že Ti to samo naběhne.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 18:43

Je to hodně k zamyšlení a k odvaze.
Nechci jít se strachem. Může se mi něco stát? Asi jsem nenapsal jednu důležitou věc, sice věřím že něco mezi nebem a zemí existuje, ale jsem nevěřící.
Byl by problém najít v mém okolí někoho zkušenějšího který má s tímto nějakou praxi a pomohl by mi? Třeba tímto způsobem se hřbitovem, ale prostě že by byl oporou a dokázal poradit přímo na místě? například teď nic neříkej, nebo začni se modlit. Nechci abych se třeba zachoval panicky.Netuším jak bych se v téhle situaci mohl zachovat?! Jestli by mě třeba to co uvidím nebo uslyším nevylekalo a já zapomněl na vše co bych dodržet měl.
woody
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 16 led 2012, 18:53

Mno, abych Ti pravdu řekla, asi najít nějakého mistra v tomto směru by problém být mohl.
Lidé, co se na to specializují jsou buď psychopompové, nebo jogíni aghory, nebo nekromanti.
Žádná tato skupina u nás není velmi rozšířená.

Ale začínám dostávat jasný obrázek proč se Ti o nich pořád zdá.
Ty se totiž opravdu bojíš
a ten strach Ti vlezl až do snů.

Tak víš co, začni pomalu, první noc buď za branou hřbitova a nejdi dovnitř.
Ale udělej to v noci a tak, abys tam byl sám.
Pokud možno o půlnoci.

Pak mi sem napiš, jak to šlo, oki?

PS: kolik Ti je let?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 19:02

Akyana píše:Mno, abych Ti pravdu řekla, asi najít nějakého mistra v tomto směru by problém být mohl.
Lidé, co se na to specializují jsou buď psychopompové, nebo jogíni aghory, nebo nekromanti.
Žádná tato skupina u nás není velmi rozšířená.

Ale začínám dostávat jasný obrázek proč se Ti o nich pořád zdá.
Ty se totiž opravdu bojíš
a ten strach Ti vlezl až do snů.

Tak víš co, začni pomalu, první noc buď za branou hřbitova a nejdi dovnitř.
Ale udělej to v noci a tak, abys tam byl sám.
Pokud možno o půlnoci.

Pak mi sem napiš, jak to šlo, oki?

PS: kolik Ti je let?

Je mi 21 , ale tyto sny mě už trápí od útlého věku.
Nikdy jsem se o tom s nikým nebavil. Neměl bych asi strach , kdyby ty sny nebyly tak živé a docela i hnusné.
Stalo se i že v tom snu vidím , nevím jak to popsat, něco mezi zvířetem,člověkem a prostě věcí která není v obyčejném životě reálná.
Dobře jestli tohle pro začátek stačí tak si myslím že projít se před branou, nebo okolo kde jde vidět na hroby by neměl být problém.
Jen mi prosím napiš co mám dodržet a čeho se vyvarovat.Co udělat když se stane něco,co se třeba stává? při takové pochůzce .
A ještě jednou mě zajímá jestli se může něco stát?
woody
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 16 led 2012, 19:09

Stát se může kdykoli cokoli.
To je realita života.

Toto cvičení má za úkol, aby Tě přimělo podívat se strachu do očí.

Jinak... jsi chráněn, nic se Ti nestane.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod woody » 16 led 2012, 19:15

Akyana píše:Stát se může kdykoli cokoli.
To je realita života.

Toto cvičení má za úkol, aby Tě přimělo podívat se strachu do očí.

Jinak... jsi chráněn, nic se Ti nestane.

Děkuji,
Určitě to provedu jak jsi mi napsala,předpokládám že o víkendu.Protože mi práce nedovolí abych to provedl teď v týdnu.
Napíšu tady jak to dopadlo a budu připraven doufám na další kroky.

Ještě jednou velice děkuji.

Woody
woody
Školák
Školák

Další

Zpět na Duchové a poltergeist