Dobrý den,
Náhodně jsem se dostal tady k vaším stránkám. Jsem rád že tady můžu své poscity sdílet s vámi.
Už od mala se mi zdává o nadpřirozených věcech.Hlavní roli v tom mají zejména duchové.
Mojí rodiče často vyvolávali ,,neživé bytosti" i v mé přítomnosti...i když jsem se rituálu nikdy nezúčastnil...byl jsem například ve vedlejším pokoji..nebo pár metrů od nich.
Proč ale píšu.Trvá to již hodně dlouho, už od mala se mi zdává o mrtvých duších.
Jeden ze snu mě vážně ale dostal...Zdálo se mi že mám přítelkyni...jenže...byla duch..Byl jsem s ní ale šťastný...i když jsem jí viděl jen já...Usmívala se na mě...bavili se spolu....prostě mi bylo dobře.Ale to už je dávno.
V posledních letech se mi zdáva docela často sen...kdy jsem v nějaké budově ...či mísnosti...( pokaždé je to ale jiné místo).
Kde je duch... Nevím co já v tom domě dělám...ale jsem tam vždy sám...A duch se mě snaží nějak polekat...všude se zhasne...a já citím různé doteky...Křičím třeba na něj ať mi dá pokoj...nebo se ptám co po mě chce....ale nikdy se mi nedostane odpovědi...
Už se i stalo že ve snu jdu zase nějakým domem...a proti mně jde žena...ale prostě duch...já ní projdu...otočím se...ona se koukne na mě usměje se a pokračuje...
Zdálo se mi už tolik snů s ,,mrtvými" že bych tady mohl popsat několik stran...
Jeden mě ale docela vyděsil....zdálo se mi to nedávno..
Ležím na postely a koukám na tv...přes prosklené dveře vidím až do kuchyně...kde se rozsvěcuje...a zase zhasíná světlo v intervalech...Koukám se...a najednou rána...zhaslo se....a z poza dveří jsem viděl 3 malé postavy blížící se k mé postely.
Snažil jsem se vytočit někoho na mém telefonu...ale nešlo to...čísla byla najednou rozmazána...
Dveře se rozletěly a k mé postely se přibližovali 3 malé děti...v bílích pláštích...dohola...hlavy taky bílé...jen oči černé...prostě jako když si oči namažete uhlím....dítě uprostřed mělo v jedné ruce nějakou lahvičku...a v druhé lžičku a na te lžičce nějakou tekutinu...
Křičel jsem že nic nechi...ale děti kroutili hlavou ve smyslu : ,,MUSÍŠ SI TO VZÍT...JINAK TO UŽ OPRAVDU NEJDE..."
Prostě smutný výraz a kroucení hlavou z leva do prava...ale jinak mi neřekli ani slovo.
Těchto´a podobných snů mám opravdu hodně...a minimálně 1 za 2 týdny se mi něco takového zdá...
Snažím se o rozhovor...o navázání konverzace..., ale až na jeden případ se mi to nepodařilo.
Taky se mi stává....že mě probudí dotek...většinou je to na zádech...prostě se mě neěkdo dotkne...a to mě probudí...ja se vždy rychle otočím....ale prostě nikde nic...v místnosti ani noha...
Zajímá mě jestli je tohle všechno co tady píšu v pořádku....jestli se tohle stává 98% naší lidké populace...V takových situacích si připadám svázaný....moc by mě zajímalo o co se jedná....
Woody