Je zemřelý pradědeček se mnou?

Máte nejaké zážitky?

Je zemřelý pradědeček se mnou?

Příspěvekod Avokalka » 03 srp 2011, 14:58

V šesti letech jsem se dozvěděla, že mám talent na kreslení/malování po pradědovi. Ve 12 letech jsem se přihlásila do soutěže a věděla jsem, že nemám šanci to vyhrát. Našla jsem si tedy návod na to, jak vyvolat zemřelého (to jsem neměla dělat) a poprosila jsem pradědu o pomoc. Od té doby se mi o něm zdají sny, kde na mě mluví a nejen to - mám pocit, jako by byl všude se mnou, protože když maluju a myslím si, že ten výtvor není hotový, tak mi něco řekne, že ten výtvor hotový je a pokud to poruším, tak to pokazím.

Tady je sen, který se mi zdál dnes:
Pradědeček seděl u mě na posteli. Koukal se z okna. Měl na sobě kulaté brýle a oblečení a lá 30. léta minulého století. Měl u sebe kapesní hodinky co mi dal po něm můj dědeček (jeho syn), ale již nefungují. V tom snu fungovaly. Pradědeček mi na nich ukazoval kolik je hodin. Bylo 9. Nevím ale, jestli ráno nebo večer. Pak mi podal ruku a říkal, že to zvládnu a že jednou budu velká osoba. Dal mi pak do ruky štětec. Říkal něco v tom smyslu, že je se mnou a že mi bude pomáhat, když on nic v životě nedokázal. Pak vstal a odešel. Ještě než odešel, tak mi řekl, že se ho bát nemusím, že mi neublíží.
Docela mi to už nahání hrůzu...

Nevím, jestli to patří do kategorie snů nebo duchů, ale dala jsem to spíše do duchů, protože si myslím, že to má spojitost s tím.
Avokalka
Školák
Školák

Re: Je zemřelý pradědeček se mnou?

Příspěvekod skupina EPRV777 » 03 srp 2011, 15:12

Když se ti zdá o příbuzném tak to vždy něco znamená ohledně blízké smrti někde v okolí, prarodiče podle mých zkušeností vždy volají někoho z rodiny k sobě tak to je k tomu snu.Ale jinak bych se zaměřil spíše na to poselství tvořivosti ohledně toho malování. Myslím si že by jsi to měla zkusit. Zřejmě máš talent dán.
Jarda EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Avokalka » 03 srp 2011, 16:01

A proč mám teda takové pocity i mimo sny? Má to nějakou spojitost s tím vyvoláním? Zdá se mi to od té doby, co jsem ho vyvolala. A nějak jsem ho neodvolala, protože jsem nevěděla jak.
Avokalka
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 03 srp 2011, 16:34

Poslechnete pradedecka a malujte! Asi mate talent, on Vas vede, radi a je s Vami. Je to dobry Duch, predava Vam sve zkusenosti a rozhodne se ho bate nemusite. Naopak, on to s Vami mysli dobre, jeho Duch si vybral Vas a on Vas ted vede vpred. Mozne je ze neco zacal pred smrti, mel nejake profesionalni ambice,ale nedokoncil, zemrel a ted chce aby Vy jste pokracovala. Dejte na jeho rady.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod KillerLP » 04 srp 2011, 11:53

Pane bože, kvůli takové věci nesmíš evokovat. Pokud jsi ho neodvolala, jeho duše je stále někde tady, a on by určitě rád byl na druhém břehu. Ano. Tyhle sny značí smrt blízkého, ale může to být také odraz tvýho celodenního myšlení. Ale arpaix má pravdu, malujte.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 srp 2011, 13:29

Já nechápu, proč se všichni pouští do "povolávání", když k tomu nemaj důvod?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 04 srp 2011, 19:20

Taky by mě to zajímalo.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 04 srp 2011, 23:33

Tento pribuzny je dobra Duse, ktera chce pomoci najit smysl zivota a mozna i budouci povolani. Myslim ze chce aby pisatelka pokracovala v jeho zivotnim dile. On chce na druhy breh,ale zaroven chce i radit a pomahat, ted jiz dal Vam vedet jak Vas ma, Avokalko rad, Vy malujte, snazte se, studujte, ale pomozte i Vasemu zemrelemu pribuznemu najit klid na "onem svete"!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 srp 2011, 02:56

To ale zbytečným "povoláváním" neusnadní.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Duchové a poltergeist