Jezero Bodom

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Jezero Bodom

Příspěvekod Mortis » 23 úno 2009, 20:48

Nevim esli jste o nem slyseli ale jedna se o jezero u ktereho bylo provedeno asi 9 vrazd - 10 se nepovedla, byl to obchodnik ktery na kraji prodaval limonadu svim obetem, majiteli stanku s limo se nelibilo ze navstevnici chodi do lesa a k jezeru Bodom, a tak je v noci chodil vrazdit, 9x se to povedlo ale jedne obeti se povedlo utect, tu pak oznacili za blazna a nechali (ho - byl to kluk asi 17 let) zavrit do blazince - vrah mel vyborne alibi takze na neho policie nemohla, nakonec napsal doznani a obesil se - ale furt u tohoto jezera cosi je, zpousta lidi rika ze tam ta zla sila porad pretrvava, muj clanek jste slyseli - existuje death melodic speed metalova skupina Children Of Bodom a ta si dala nazev od tohoto vrazedneho mista, dokonce i u Bodomu nataceli klip a rikali ze byli docela "posrani" kdyz tam nataceli, ja sem metalista a do Children Of Bodom sem blazen a ak se chci jednou k Bodomu a do Finska podivat, muj clanek je ted uz definitivne dopsan, urcite na googlu najdete o mnoho vice speku a omacky k tomuhle clanku ale vase nazory? atd?... myslim ze i tak zajimave tema ne?
9 z 10 lidske moudrosti, je byt moudry vcas :)
Mortis
Školák
Školák

Re: Jezero Bodom

Příspěvekod Akyana » 23 úno 2009, 21:14

Joj, z toho mě až mrazí....
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Montrey » 25 úno 2009, 10:38

Nemají tu být témata v čechách a na slovensku?

každopádně je to zajímavý... se říká mno, že když někde umře hodně lidí tak tam je nějaká zlá energie tak co mno =)
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod Mortis » 01 bře 2009, 13:03

Moc se omlouvam, ale bohuzel Bodom neni u nas ale ve Finsku (vedle mesta Espoo asi 20km od Helsinek) omlouvam se ale jinde bych to asi nedal - mistnost strasidelne mista v jinych statech tu jeste neni tak kde jinde? :-)
Mortis
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 21 dub 2010, 22:08

tohle mi připomíná můj známý mi vyprávěl,že když se někdo zavraždí jeho duch nedá vrahovi pokoj dokud ho sám nedostane.a potom jestli to zlo nezůstalo potom vrahovi,když se sám oběsil.asi takovému místu se výhýbat obloukem.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Mortis » 08 kvě 2010, 14:51

No ono se lehce rekne vyhybat se obloukem, ale me treba to tam tahne jeste vice ;) druha ¨vec je, jestli se tam nekdy vubec dostanu :D
Mortis
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 10 kvě 2010, 20:51

mortisi to máš teda kuráž,já osobně nevyhledávám místa životu nebezpečné.a jestli si na tu cestu ušetříš a vypravíš se tam tak přeju hodně zdaru a štěstí k objasnění té záhady.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod zombie » 30 čer 2010, 23:24

já mám rád adrenalin ale do tohodle bych nešel.přízraky mě děsí.i když duchové vůbec.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Mortis » 05 říj 2010, 13:01

ja nevim jak bych to vysvetlil, ale me strach uplne fascinuje, rad ho vyhledavam a snazim se mu postavit celem, mozna jsem blazen a jednou na to doplatim, ale zatim vsechny nebezpecne veci (vcetne tehletech s duchy a mysteria) jsem zkusil a nic se mi zatim nestalo, bud je to obrovske stesti a nebo me ma nekdo orpavdu hodne rad :) a nebo tem "druhym nevadim" :) treba jsou radi, ze s nima nekdo pokeca a nejsou sami ;) (to uz bylo trosku moc, myslel jsem to zertem ;))
Mortis
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 07 říj 2010, 23:33

už jsem ti začla rozumět přitahuje tě to jako magnet.
přeji ti hodně úspěchů a štastné návraty.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Arpaix » 14 črc 2011, 14:14

Tak az ted jsem nasla toto tema. Ja ve Finsku ziji a samozrejme jsem to jezero i les pobliz Espo navstivila, mam to asi 400km cesty. Ta negativni energie ale neni tolik na jezere ale v lese. Ja toto misto navstivila hned, jak prijela do Finska, neb jsem o nem slysela. Je to velmi imposantni misto. Ale ty Duse zemrelych nevolaji z jezera ale z lesa, oni jeste stale v lese jsou, jeste se plne neoddelily od tohoto sveta a jejich Duse jsou spjaty s mistem blizko Bodom. Ty vrazdy se konaly v lese, ne na clunu na jezere.
O podobnem miste vim i blizkomesta Kuopio kde ziji na jezere Kallavesi, kde jsem pred 2 lety nasla 3 mrtve,ale pripad byl uzavren jako "nestastna nahoda",ale ja citim ze ti lide nezemreli nahodou,ale nekdo jim pomohl".
Chata kde jsem mrtve nasla, je jiz uklizena, i vymalovana , ale stale tam jeste jsou ty Duse tech 3 zemrelych,a zapach smrti je jeste jemne pritomen.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach