jsem medium??..noční můry

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Re: jsem medium??..noční můry

Příspěvekod martink » 10 úno 2010, 20:31

S. de Guaita píše:Přesně tak! jak dochází na sexuální choutky ve snu jde o succuby, snaží se u muže o vyvrcholení, berou si z něho energii...jsou to prvopočátky, podle vydatnosti si vybírají silné vytrvalé muže, ty pak navštěvují i fyzicky...můj známý má velkou zkušenost, jedná se o holé znásilnění jestliže má člověk strach a chce se bránit...pocit přirovnám ke chvění a křeči z elektrického proudu, kdy se nemůžeš pohnout ani křičet. Succuby nepatří k démonům - ty jsou inteligentní, succuby se chtějí jen "nažrat" Kněží by nám o nich mohli vyprávět :D Dá se s nimi i paktovat, pak dávají energii oni tobě, ale to už se zase dostávám jinam. Tzn. že pokusy flirtu, milování, nebo jen "rande" mohou, ale nemusejí být od určité succuby, ale jak dochází na sexuální choutky, pocity chtíče a hlavně sexuálního vyvrcholení jedná se právě o ně.

Je to přesně tak, musím souhlasit....
martink
Webmaster
Webmaster

Re: jsem medium??..noční můry

Příspěvekod mraban » 01 srp 2010, 22:51

Ahoj ja si myslim ze sa nemusis vobec bat ;) a urcite nie spankovej paralize..tu mavam asi 3-krat do tyzdna uz niekolko rokov a nikdy sa mi nic nestalo..mozes pri nej pocut rozne zvuky najcastejsie hukot v hlave a dokonca sa mozu pri nej diat aj ine veci ako napriklad mas pocit ako keby si opustil vlastne telo:) spankova paraliza vlastne sluzi nato aby si sa nehybal v spanku jednoducho aby si si neublizil..a kedze spankova paraliza je len krocik od spanku tak sa necuduj ze aj obcas nieco uvidis :D
mraban
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Sny