Zdravim, rád bych věděl, co si o tomto myslíte:
Už nevím, kdy přesně to začalo, ale asi tak letos v březnu. Zdál se mi normální sen, že v noci jedu s někým v autě a blíží se zatáčka. Najednou auto začíná zpomalovat a všechno mi v tom snu začíná černat. Bylo to tak strašně reálné, jako by se to zrovna v tu chvílí někomu stalo a ikdyž to samo o sobě není vůbec strašidelné tak prostě sem měl pocit, že se tam stane něco špatného a měl jsem strašný strach. Snažil jsem se z toho snu co nejrychleji vzbudit, ale když jsem se vzbudil (bylo to tak, že jsem stále trochu vnímal ten sen, ale více jsem už vnímal realitu a svůj pokoj) tak jsem měl křeč po celém těle a když jsem se snažil pohnout nebo zaječet tak to prostě nešlo. Musel jsem čekat, než ta křeč přejde. A měl jsem zvláštní pocit a stále jsem byl tak vyděšený, až jsem se bál o svůj život. Prostě naprostá bezmoc. Když už ta křeč pominula tak jsem si řekl, že to byla jen normální, sice dost zvláštní, noční můra.
Jenže horší zjištění bylo, když se to začalo opakovat. Nevím už přesně kolik jsem jich za tu dobu měl, ale vím, že dokonce v 1 týden jsem měl tuto noční můru každou noc a jednou dokonce i 3x za noc. Stále jsem měl docela obyčejný sen a najednou začalo všechno černat a probudil jsem se v křeči, že jsem se nemohl ani pohnout, prostě nic. A s pocitem že můj život je v ohrožení.
Jenomže bohužel v pár případech se stalo i něco navíc. V jednom když jsem se z toho snu probudil a měl jsem tu křeč tak jsem cítil jako by mi něco sahalo na nohu, ale já se nemohl ani podívat, ani cuknout nohou. V dalším případě jsem při té křeči viděl šedý obrys klečící postavy těsně u mé postele. To mě vyděsilo zdaleka nejvíc a zbytek noci už jsem radši zůstal vzhůru se zapnutou televizí.
Ale poté nějak noční můry odezněly a já měl klid. Ale předevčírem jsem měl další normální sen, že jedu v autě a najednou mi všechno ve snu začalo černat a já už věděl, co přijde po rychlém probuzení. Křeč. Ale nečekal jsem jednu věc. Když jsem se vzbudil a nemohl se ani pohnout tak jsem slyšel strašné funění. Jako by mi něco funělo do ucha. Byl jsem otočený ke zdi, takže jsem se nic neviděl. Jsem si jistý, že to nebylo lidské, ale skoro jakoby to funěl mědvěd (medvěda jsem nikdy funět neslyšel, ale přirovnal bych to tak k tomu). Až ta křeč pominula tak pominulo i funění a já se bál podívat. Ale pak jsem se odhodlal a nic nikde nebylo.
Když jsem o mých nočních můrách říkal rodičům, tak nevěděli co s tím a možná si i mysleli že kecám. Ale včera u nás byla na návštěvě sestra a když jsme ji o tom říkali, tak povídala, že to může být i něco víc než jen noční můra. A že se třeba se mnou chce spojit někdo ze záhrobí. Tak jsem dneska celý den projížděl internet a hledal něco co by mi mohlo moji situaci trošku objasnit ale nic moc jsem nenašel, tak píšu vám, abyste mi třeba řekli váš názor, protože si myslím, že byste o tom něco mohli vědět.
A ještě bych vám měl napsat, že úplně v každém snu jedu s někým v autě. Někdy s rodiči a někdy ani nevím s kým. Ale nikdy ten sen není úplně stejný. Ale většinou mi začalo všechno černat když jsem se otočil a podíval dozadu do zadního skla. Ale nevím jestli pokaždé, protože si už přesně nepamatuju každou tu noční můru.
Nevím, jestli třeba nemůže hrát nějakou roli, že v únoru jsem začal dělat autoškolu a minulý týden jsem si koupil auto. Bojím se, aby to třeba nebylo nějaké zlé znamení.
Pro jistotu vám napíšu ještě jednu moji příhodu, protože je možné, že to má souvislost. Před 2 lety jsem přijel z fotbalového zájezdu. A bylo už něco po půlnoci a protože zájezd měl konečnou stanici ve vedlejším městě, tak jsem byl rád, že mě řidič aspoň vysadil na křižovatce u mý vesnice. Jenže jsem po tmě musel jít po silnici, která vede skrz pole s obilím a nebyl to zrovna kousek až k první lampě. Mobil byl vybitý, takže jsem viděl tak maximálně na krok. A když už jsem viděl první lampu tak jsem si oddychl. Jenže v tu chvíli se začalo třást křoví a něco začalo pištět a slyšel jsem, jak se nějaké zvíře za mnou rozeběhlo. Tak jsem upaloval zpátky, až dokud jsem to za mnou neslyšel dupat. Byl jsem taky tak vyděšený, že jsem chtěl ječet, ale nešlo a místo toho jsem jen vydával nějaké pazvuky. Ale ten pocit co jsem při tom zažil je úplně ten samý, co mám při těch nočních můrách. Bál jsem se o život. Od té doby proto radši nekoukám na horory, abyste si nemysleli, že mám z toho zblblou palici. Akorát si stahuju seriál Lovci duchů. Ale to je tak všechno.
Mediální vlastnosti u media ve smyslu spiritismu se projevují upadnutím do tranzu nebo polospánku, v němž údajně může navazovat styk se zemřelými či duchy....Toto jsem našel na internetu, když jsem scháněl nějaké informace. Myslím si, že polospánek a tranz je přesně to, co se stává mě. Tak proto se ptám. Jsem snad medium???