Křižná cesta

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Křižná cesta

Příspěvekod kovma » 23 dub 2011, 20:22

Dobrý den všem,

chci se Vás zeptat. Kdysi mi moje teta (ať odpočívá v pokoji) vyprávěla o křižné cestě. Děje se tak prý na svátek Lucie. Pocházela ze středního Slovenska.
Povídala, že když člověk přijde na křižnou cestu v den, kdy má Lucie svátek a řekne určité věty, které mi nechtěla povědět, měli by se mu zjevit různé přízraky a duchové. Pokud to dotyčný vydrží, bude mu dáno vše co chce. Říkala, že viděla 8 lidí, kteří se o to pokusili. Když dotyčného sledovali,nic neviděli.Ale dotyčný prý šílel. Viděl něco co oni ne.Bohužel všech 8 kamarádů,kteří se o to pokusili,tak na místě odešli do nebes. Slyšeli jste o tom někdy?

A nedávno,kdy sem si povídal s pánem o AC,tak mi pověděl toto:JDI DO STARÉHO DŘEVĚNÉHO DOMU.VEM SEKERU A BOUCHNI S NÍ DO KAŽDÉHO ROHU.PŘI TOM ŘEKNI SEM TADY.POKUD DOJDEŠ AŽ DO 4 ROHU,OTEVŘE SE TI BRÁNA DO JINÉHO SVĚTA.POKUD NEDOJDEDŠ,BUDEŠ POTŘEBOVAT SVĚCENOU VODU,FARÁŘE,KTERÉMU MUSÍŠ ŘÍCT CO SI UDĚLAL A CO SI VIDĚL.

Bohužel pán,který mi toto říkal, už nežije. Víte o tom něco?
kovma
Školák
Školák

Re: Křižná cesta

Příspěvekod Sarkyr » 24 dub 2011, 15:24

Jo, typická urban legend, něco jako černá sanitka.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Re: Křižná cesta

Příspěvekod chmatak » 25 dub 2011, 20:42

v experimentální démonologii Josef Durr popisuje, že by se démoni měli vyvolávat na křižovatkách, ještě než jsem se to dočetl od něj, tak jsem to viděl v nějakém filmu a ten byl zasazen do New Orleans a bylo to s tím, že tam vyvolávali démona taky na křižovatce aby jim splnil přání za jejich duši.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach