od Arpaix » 27 pro 2011, 00:05
Vraci se nam v karme nejen spatne skutky,ale i nasledky povah, v mem pripade to je marnotratnost. Ja miluji antique, goticke predmety, krize, liturgicke nadoby,ale i luxusni znackove zbozi, k vanocum jsem si objednala a koupila sama, miluji ceske pivo i francouzske vino. Ano, to je v poradku. Ale u nas je krize, v miste kde ziji i 25% nezamnestnanost ave Finsku jiz vice jak milion lidi ( z 5 milionu) zije pod hranici bidy. Ja usporadala na vanoce hostinu, nosila domu kartony piv i vin, asi 2 dny, zatimco jsou u nas lide kteri maji hlad. Jsou matky samy s malymi detmi, ktere jsou nezamnestnane, deti se tesi na vanoce a matka nema penize ani na dobre jidlo, u nas jsou opravdu lide kteri ziji v prispevku pod 300 euro az toho jeste musi platit ucty, fronty na chleb rostou, tak myslim ze musim pomoci tak jako mohu,a nejakemu nezamnestnanemu ci studentovi poslat na ucet alespon malou castku. Neni dobre byt necitlivy k utrpeni druhych, sam se opijet, nakupovat, cestovat, zatmco lide maji hlad. Musime pomahat slabsim, pokud mame i malou moznost pomoci. Pokud se budeme starat jen o sebe a svoje blizke ak utrpeni druhych budeme lhostejni- tato vec vrati se nam v dalsi réinkarnaci,a budeme to my, kteri trpi.
Same, vim ze mate rad Razorku,ale jsou ve Vasem okoli jiste lide kteri potrebuji pomoc at duchovni, tak financni. Pomahejte a pomoc bude odmenena. Nezavirejme oci nad utrpeni lidi, kteri se maji hure nez my!