Klaster Chotesov

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Re: Klaster Chotesov

Příspěvekod Arpaix » 29 říj 2011, 23:49

Ano, narodila jsem se 19.12. a jsem Strelec a dobrodruh po cely zivot. Nebojim se risku,a naopak klid a stale stejne veci je nuda. Hledam dobrodruzstvi a velmi rada cestuji a menim i mista bydliste, nejen v stejne zemi,ale menim i zeme.
Chotesovske sklepy jsem zkoumala mnoho dni,a v nich prave rada paranormalnih jevu, jako hlasy, svetla, nahly pocit chladu- az mrazu!! V tech gotickych sklepech slysela zvuky, hlasy velmi mladych zen, i okolo veku 14-16 let, jaby ty divky tam byly nedobrovolne, asi na natlak rodicu!! Citim ze rodice postali divku do klastera,a sami platili na cirkev i dosti velke castky- ty divky tam ale trpeli nechteli tam byt. Ne kazda se rozhodla dobrovolne pro zivot v klastere. V tech sklepich jsem nakonec i bloudila cele hodiny, nez nasla cestu zpet.
Citim ze ty zeny- divky,nebyly chude ze by nemely moznost jine, ale rodice i bohati,ale fanaticti katolici, slibili divku do klastera a veno-majetek cirkvi. Citila jsem z tech hlasu nuceni nasilim do klastera a modlitby divek, ktere touzily po svobode. Byla tam ja takovy pocit uzkosti, z sten ozyva se plac i modleni. Ten slep odhaduji na 13. stoleti aty hlasy ve sklepe ze let 1240- 1400, mzna do prvni poloviny 15. stoleti.....pak jako by byl klid.
Ve 3-4 patre ale hlasy z cel,a ty hlasy patri zenam naopak velmi starym!! i vek okolo 80 let, ty hlasy zen jsou ale z hlediska historie nekdy v 20. stoleti, v leta 40-45, vypada to na dobu II. svetove valky. Ja s temi Dusemi hovorila..a klaster zkoumala cele dny ale i zustala v miste pres noc- mela radu baterek.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Re: Klaster Chotesov

Příspěvekod Arpaix » 22 bře 2012, 23:35

Prozkoumal jste nekdo tento klaster? Je tam opravdu velmi mnoho paranormalnich jevu. Jsou tam ty Duse jako uveznene, vzdyt si musime uvedomit ze vetsina z tech zen do klastera ani nechto, dali je tam rodice,a majetek odkazali Cirkvi, mnohdy i reholnice musela se zrici dedictvi po rodicich ve prospech Cirkve,a klaster mel zajem prijimat divky z bohatych rodin. J atrochu divala se i na tu historii klastera Chotesov a vetsina reholnic co tam zila ve stredoveku od 13. stoleti, byli divky z bohatych rodin. O chude klaster nejevil zajem. Byli i pripady ze divka do klastera chtela sama,ale kdyz poznala praxi, tak nemela uniku,a zila jako ve vezeni. To misto je velmi mysticke az magicke,ale tez velmi mnoho negativni energie, jak pamatuji na ty moje navstevy.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Předchozí

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach