Ano, narodila jsem se 19.12. a jsem Strelec a dobrodruh po cely zivot. Nebojim se risku,a naopak klid a stale stejne veci je nuda. Hledam dobrodruzstvi a velmi rada cestuji a menim i mista bydliste, nejen v stejne zemi,ale menim i zeme.
Chotesovske sklepy jsem zkoumala mnoho dni,a v nich prave rada paranormalnih jevu, jako hlasy, svetla, nahly pocit chladu- az mrazu!! V tech gotickych sklepech slysela zvuky, hlasy velmi mladych zen, i okolo veku 14-16 let, jaby ty divky tam byly nedobrovolne, asi na natlak rodicu!! Citim ze rodice postali divku do klastera,a sami platili na cirkev i dosti velke castky- ty divky tam ale trpeli nechteli tam byt. Ne kazda se rozhodla dobrovolne pro zivot v klastere. V tech sklepich jsem nakonec i bloudila cele hodiny, nez nasla cestu zpet.
Citim ze ty zeny- divky,nebyly chude ze by nemely moznost jine, ale rodice i bohati,ale fanaticti katolici, slibili divku do klastera a veno-majetek cirkvi. Citila jsem z tech hlasu nuceni nasilim do klastera a modlitby divek, ktere touzily po svobode. Byla tam ja takovy pocit uzkosti, z sten ozyva se plac i modleni. Ten slep odhaduji na 13. stoleti aty hlasy ve sklepe ze let 1240- 1400, mzna do prvni poloviny 15. stoleti.....pak jako by byl klid.
Ve 3-4 patre ale hlasy z cel,a ty hlasy patri zenam naopak velmi starym!! i vek okolo 80 let, ty hlasy zen jsou ale z hlediska historie nekdy v 20. stoleti, v leta 40-45, vypada to na dobu II. svetove valky. Ja s temi Dusemi hovorila..a klaster zkoumala cele dny ale i zustala v miste pres noc- mela radu baterek.