Knihy nemusíme číst, stačí je poslouchat

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Knihy nemusíme číst, stačí je poslouchat

Příspěvekod martink » 24 kvě 2009, 21:00

Už vás nebaví si neustále ničit oči nad čtením? Pořád čekáte, že se přijde na efektivnější způsob, díky kterému budete mít o všech knihách dokonalý přehled, a přesto nebudete muset trávit dlouhé hodiny nad tím, abyste si vše přečetli? Konečně jste se tedy dočkali. Všechno v jednom máte k dispozici okamžitě na stránkách http://www.duchove.com , kde získáte zcela dokonalý přehled. Přehledná nabídka všech možných audio knih vás nejspíše oslní. Největší výhodou tak zůstává, že si svou knihu „přečtete“ kdekoliv – klidně i během jízdy automobilem. Je to prosté a jednoduché. CD si vložíte do svého přehrávače a můžete začít poslouchat. Ačkoliv se to zdá být až neuvěřitelné, vše je zcela prosté. Postačí jen zakoupit si dané CD.
Jistě velice rádi vzpomínáte na dobu, kdy vám vaši rodiče četli pohádky a vy jste je poslouchali a přemýšleli nad tím, zda opravdu váš oblíbený hrdina překoná všechny nástrahy nebo jestli padne do léčky, které mu připravili jeho nepřátelé. Do stejného rozpoložení se můžete dostat i díky <a href="http://www.duchove.com/"> audio knihám </a>, do kterých se můžete zaposlouchat stejným způsobem. Obrovskou výhodou je skutečnost, že tyto knihy předčítají osoby nejvíce povolané – ve většině případů jsou to herci, kteří vás dokáží dokonale vtáhnout do děje. U takových napínavých příběhu ale moc neriskujte například jízdu automobilem, neboť byste se mohli do příběhu natolik zaposlouchat, že byste mohli přestat vnímat vozovku kolem sebe. Rozhodně je to ale výborný relax ještě před tím, než půjdete například spát. Audio knihy nemusíte zvládnout na první poslech. Klidně si vše rozložte do několika podvečerů. Získáte tak dokonalý přehled o všem, co je zrovna populární ve světě knih.
Strávit dlouhé hodiny nad čtením, to asi nezní moc lákavě. Proč si tedy raději vše neposlechnout, když zde existuje ta možnost, která vám dodá na přehledu současné moderní prózy. Samozřejmě si však ale můžete vybrat i osvědčené tituly, se kterými se setkáte na http://www.duchove.com . Proč tedy odolávat, když už teď úpěnlivě přemýšlíte nad tím, jakou knihu si nakonec vybrat. Dokonce vám tento internetový obchod nabízí tu možnost, že si audioknihu můžete vyzvednout na prahu svého domu. To vše v případě, že bydlíte v okruhu 20 km od Aše, ale i pro ty, kteří jsou z trochu větší dálky není nic překážkou. Existuje přeci mnoho zásilkových firem, takže lze využít i jejich služeb. Objednejte si <a href="http://www.duchove.com/"> audio knihy </a> ještě teď a uvidíte, že dokonalejší zážitek si ani nemůžete dopřát.
martink
Webmaster
Webmaster

Re: Knihy nemusíme číst, stačí je poslouchat

Příspěvekod Steps » 03 pro 2009, 21:05

Aj ked je tu ponukana ina forma prezentacie, stale su to len domnele nazory, podvrhovane nazory ako to robil inspektor Kolombo.
Steps
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 03 pro 2009, 22:30

nevím jak asi jem konzervativní ale kniha se čte a ne poslouchá a osobně si více zapamatuji to co ču a ne poslouchám i s tohoto duvodu raději čtu noviny než bych si je zdarma četl na internetu i když tam je teda také čtu
aumirek

Příspěvekod lykantrop » 03 pro 2009, 22:39

No jo, ale co potom ti, kteří si nepamatují ani to, co přečetli z knihy? .)
lykantrop

Příspěvekod aumirek » 03 pro 2009, 22:48

lykantrop píše:No jo, ale co potom ti, kteří si nepamatují ani to, co přečetli z knihy? .)

netvrdím že si to vše zapamatuji to ani náhodou ale více jak z poslechu
aumirek

Příspěvekod panter » 21 dub 2010, 05:34

Audioknihy majú tú výhodu, že sa dajú počúvať viackrát, a človek nemusí byť plne sústredený. Ak je rozdelená na kapitoly, a ešte je podfarbená hudbou a efektami, tak je to paráda. Ja by som to bral, ako nadstavbu. Keď má niekto obľúbenú knihu, ktorú už raz prečítal, tak pri počúvaní si to môže prežiť znovu.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod netlink » 21 kvě 2010, 09:52

osobně taky mám raději audioknihy
Hledáte : škoda octavia, autobazar, vw golf, škoda, - vše naleznete na portálu aaaauto.cz
netlink
Školák
Školák

Příspěvekod mmhp » 21 zář 2010, 18:43

tak oboje má své kouzlo i výhody, já raději čtu, někdy mi nesedí hlas
mmhp
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 16:43

Osobně raději čtu, nebo´t při čtení jsem schopen tomu věnovat více pozornosti než při poslouchání
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 25 úno 2011, 21:25

knihu si také radši přečtu,kniha je kniha. !no1
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod P.Believer » 26 úno 2011, 16:16

Sledovat film natočený podle knihy je pohodlnější, ale tvůrci filmu spoustu věcí z předlohy vypustí nebo upraví :-(
Poslouchat "audioknihu" je již trochu blíž ke zdroji, ale není nad to, když si knihu přečtete sami. Podporuje to vlastní fantazii a představivost a v neposlední řadě zlepšuje slovní zásobu a pravopis, což je v dnešní době mobilů a počítačů hodně znát.
Carpe Diem
P.Believer
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Mazrim Taim » 02 bře 2011, 07:04

NAvíc mnoho knih, hlavně těch magických nikdy audio nebude
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod P.Believer » 02 bře 2011, 09:29

Já jsem si jednou nahrál meditační cvičení (četl jsem ho z knížky) a pak jsem si to pustil...... :krec: Asi by to chtělo jiný hlas !smejesa! , ale myslím, že by to fungovalo. Ovšem spíš u těch cvičení. Na celou audioknihu by to asi nebylo ono :roll:
Ale dovedu si představit nějaký román nahraný např. panem Moravcem. Ten má velice příjemný hlas a mám dojem, že i nějaké audioknihy nahrál.
Carpe Diem
P.Believer
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Mazrim Taim » 03 bře 2011, 07:08

Už jen to, kdo by se odvážil třeba namluvit dílo Bardona
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod jennie1 » 03 bře 2011, 09:21

Mazrim Taim píše:Už jen to, kdo by se odvážil třeba namluvit dílo Bardona

Tak to je pravda :-)
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 03 bře 2011, 11:26

[quote="Mazrim Taim"Už jen to, kdo by se odvážil třeba namluvit dílo Bardona[/quote]

No takovej Boris Rösner by k tomu byl ideální :-))
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Další

Zpět na Oznámení