od Razorka Tektzby » 15 srp 2011, 21:21
Předně je asi dobrý napsat, co je to vlastně hologram? Hologram je trojrozměrná fotogragfie, vytvořená prostřednictvím laseru. Proces vzniku hologramu tu psát nebudu, není podstatný, protože si to v případě zájmu není problém dostudovat. Jde o to, že trojrozměrnost není jedinou vlastností. Když hologram např. růže rozdělíme na dvě poloviny, každá z těch polovin bude pořád obsahovat celou růži. A když rozdělíme ty dvě rozdělený poloviny růže na další dvě poloviny, pořád bude každej obraz obsahovat celou původní růži.
"Celek v každé části" - to je podle mě ten "klíč". Subatomární částice, např. elektrony jsou schopny okamžitě komunikovat mezi sebou navzájem a to bez ohledu na vzdálenost, která je odděluje. Je lhostejný, zda je od sebe dělí 10 centimetrů nebo 10 miliard kilometrů (to by mohl být i princip telepatie???). Tohle všechno poukazuje na to, že je všechno a všichni propojení se vším a všema? (jasně problém asi bude, že to vyvrací aboslutní rychlost, což je rychlost světla...).
Takže když můj Sameček poukazoval na "programový holografický otisk", tak proto, co jsem psala v diskuzi na první straně, což cca může i mimo jiný znamenat, že každá oddělená část člověka pořád ale obsahuje jeho celek :) Mám k tomu ještě další kecy, ale nechci unavovat :D
Teď mě napadá jakej je vlastně rozdíl nezi duší a astrálním cestováním? To mi řekněte zase vy :) Pokud při astrálu opouštím tělo, tak je to moje duše, co ho opouští?
Nevím, jestli je pochopitelný, co jsem se tu snažila naznačit, možná to píšu moc zmateně :D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥