Zase to vezmu spíš přes tu vědu, tzn. experimenty. Duše by měla mít negativní hmotnost, nadnášet, takže když by jsme zvážili tělo před smrtí, tak by mělo po smrti být těžší. Profesor Mirošnikov pomocí hermeticky uzavřenýho kontejneru zvážil laboratorní myš za života a po smrti. Výsledkem bylo, že se po smrti hmotnost myši skutečně zvýšila.
Pak je tu další experiment provedenej ve švédský nemocnici, kde se zkoumaly mozky umírajících lidí. Zjistilo se, že když spešl zařízení přestalo zaznamenávat vědomí, tak se hmotnost umírajícího snížila o 21 gramů! (Znáte film 21 gramů? Ještě jsem to ale neviděla, to jen pro souvislosti).
Proč se v jednom experimentu váha snížila a v druhým snížila? A nepište, že jednou šlo o zvíře a jednou o lidi, to s tím snad nemá co dělat :D
Co se týká té negativní hmotnosti, tak antigravitací by se dalo vysvětlit i proč náměsíčnej člověk přejde v pohodě třeba po prkně, který by pod ním normálně prasklo?
No a ještě poslední věc. Je to už ale dávno, co jsem to nejspíš četla. Zase se jedná o experiment, při kterým bylo zjištěný, že po smrti z těla "něco" odchází velkou rychlostí (rychlostí světla?), a tím by se dalo vysvětlit to tunelový vidění (tunel a na konci světlo)?
Všude mám otazníky, tak vyvracejte, uvádějte na pravou míru (hlavně zdejší fyzikové :D), pište vaše názory :)