Krev v bílém

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Krev v bílém

Příspěvekod Dona Lisabella » 13 kvě 2010, 13:45

Poslední měsíce se mi zdává o krvi. Jsem celá v bílém a všude kolem plno krve. Mnohdy jsem za to zodpovědná jen já. Nikdy jsem se nevzbudila se špatným pocitem, nikdy jsem neměla ve snu strach. Naopak.
Ve snáři stále hledám ta samá slova a už jim nedávám žádný význam ... To, co by měla znamenat - neznamenají ...
Dona Lisabella
Školák
Školák

Re: Krev v bílém

Příspěvekod panter » 13 kvě 2010, 17:00

Krv na zemi znamená zločin, a biele šaty znamenajú radosť. Podľa mňa to znamená, že čo si mala zaplatiť, si už zaplatila,
a teraz ťa čaká obdobie radosti.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Dona Lisabella » 24 kvě 2010, 00:28

nebo bych sito vykládala tak, že budu zlá a budu z toho mít hezký pocit ...
Že někomu ublížím s radostí ....
Dona Lisabella
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 24 kvě 2010, 14:25

Hovorí sa, že sen, ktorý sa opakuje, sa určite splní. Takže ty s tým aj tak nemôžeš nič urobiť, môžeš sa na to iba pripraviť. Myslím, že keby si taká bola, tak by si sem neprišla. Takí ľudia sa väčšinou nezaujímajú o ezoteriku. Možno nakoniec všetko dobre dopadne. Buď sama sebou, a netráp sa nad tým, čo aj tak nemôžeš zmeniť.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Akyana » 25 kvě 2010, 03:08

No tak pánové, do toho vám tedy skočím.

Sen který se opakuje znamená , že je DŮLEŽITÝ pro podvědomí.

Ne, že tak to bude!!

Sny, které předpovídají budoucnost jsou časté, ale zdaleka se většinou neopakují POKUD podvědomí nemá ZÁVAŽNÝ důvod opakovaně upozorňovat na tu situaci.
Tento sen mi přijde zřetelně symbolický a dám ruku do ohně, že podvědomí chce tady mluvit...ne věštit.

Krev v tomto případě jako symbol brutálního násilí ukazuje na odvahu s brutálním se vypořádáním s vlastní slabostí,
podle mého soudu.

To i dosvědčují ty bílé šaty, jako symbol čistoty a nevinnosti.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Dona Lisabella » 14 čer 2010, 12:55

Dnes se mi opět zdálo o krvi. Bylo to ale jiné. Nezvykle konkrétní a jasné.

Klečela jsem na zemi opět v bílých šatech a v náručí jsem držela mrtvé zkrvavené tělo. krev nebyla všude po stěnách, jako to bývalo dřív, ale pouze na mně. Asi poprvé jsem neměla tak dobrý a uklidňující pocit. Šaty mě hrozně škrtily. Musela jsem si je sundat. Sáhla jsem po zipu, ale ruku mi najednou zadržela chladná paže mrtvého těla. když jsem se podívala do jeho obličeje, který byl naprosto celý zakrvácený, otevřely se na mě oči úplně bílé bez duhovky. Děsivě jsem se lekla.

Dnes poprvé jsem se ze snu probudila s nedobrým pocitem a měla strach znovu usnout. Probděla jsem zbytek noci.
Dona Lisabella
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 14 čer 2010, 21:09

ahoj,-klečeti na zemi-těžkosti
zakrvacený obličej-hrozná zlost
krev na oblečení-symbolizuje nepřátelé,které ti zkříží cestu ke štěstí
vyhýbej se proto novým znamostí.
oči-vnitřní neklid,zabývání se sebou samým,falešní přátelé,
chlad citíti-předejdi rychle važné nemoci-domácími prostředky.
ruka mrtvoly-drží tě přilišná starost
tvůj sen je zřejmě varováním,proto tě ta chladná ruka zastavila,v poslední době by jsi si měla dát pozor na své zdraví,pozor na nové známosti mohlo by se ti něco nepříjemného stát.někdo tě moc nemusí a proto ten zakrvacený obličej-je to zlost.někdo má na tebe zlost.není to zas tak hrozný kdyby se něco změnilo,tak to sem napiš.uvař si bylinkový čaj na spaní a příští sen zkus zaspat.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod panter » 18 čer 2010, 09:45

Dona Lisabella píše:Klečela jsem na zemi opět v bílých šatech a v náručí jsem držela mrtvé zkrvavené tělo. krev nebyla všude po stěnách, jako to bývalo dřív, ale pouze na mně. Asi poprvé jsem neměla tak dobrý a uklidňující pocit. Šaty mě hrozně škrtily. Musela jsem si je sundat. Sáhla jsem po zipu, ale ruku mi najednou zadržela chladná paže mrtvého těla. když jsem se podívala do jeho obličeje, který byl naprosto celý zakrvácený, otevřely se na mě oči úplně bílé bez duhovky. Děsivě jsem se lekla.

Tá mrtvola sú tvoje staré názory, a tá krv je symbolom umierania. Znamená to, že sa zbavuješ starých názorov,
a prijímaš nové. To, že ťa tá mrtvola zadržala znamená, že ten prechod bude ťažký a pomalý.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Dona Lisabella » 18 čer 2010, 13:07

Tak dnes v noci se mi opět zdál stejný sen. Stojím v místnosti a všude po stěnách je krev ... spousta krve ... žádná mrtvola, ani já jsem nebyla od krve, byla jen na zdech ...

Jestli jsou sny předezvou něčeho, co se stane, nebo děje, proč se mi to zdá už tak dlouho?
Jsem zastáncem názoru, že sny jsou naše podvědomí. Něco, co se děje kolem nás, ale vědomí si to nepřipustí. Nechce, nebo nemůže. Ale trochu mě děsí, že se mi zdá stále totéž dokola. To, co jste tu psali jsem si podobně vyhledala už před časem a snažila jsem se sednout si a své podvědomí vyplavit na povrch. Uvědomila jsem si plno nových skutečností a snažila se vědomě se dopracovat k situacím, ze kterých by tyto sny mohly vzejít. Bylo to zdlouhavé a psychicky celkem náročné, na měsíc jsem se těch snů zbavila, ale teď to přišlo znovu a já nevím, co s tím...

Zkoušela jsem podprahové vnímání před spaním, zkoušela jsem se naprosto uvolnit, vyčistit svou mysl a před usnutím se soustředit na jedinou věc (například jak jsem dnes jela na kole, jak jsem se dívala na seriál, myslela jsem na staré známé atd). Ani to nepomáhá. Bylinky, meduňka, teplé mléko .. nic z toho nezabírá. Asi proto, že nemám problém se spaním, ale sama se sebou. Jen už nevím, co mám dělat a jak najít způsob, abych si pomohla.
Dona Lisabella
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 18 čer 2010, 17:06

Takže ty sa chceš tých snov zbaviť. Ja som myslel, že chceš vedieť, čo znamenajú. Potom musíš prevziať kontrolu nad svojimi snami. Pred spaním si predstavuj, čo chceš, aby sa ti snívalo. A neboj sa tej krvi, tá ti neublíži. Keby sa znovu objavila, tak ju zotri a je to. Máš pravdu, že sen je komunikácia s podvedomím, ale je viac druhov snov. Stačí, keď zmeníš úroveň myslenia, a môžeš astrálne cestovať, alebo skúmať minulosť. Hlavne sa ničoho neboj, vo sne ti nikto neublíži. Prinajhoršom sa zobudíš.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Dona Lisabella » 18 čer 2010, 20:57

Já se nechci ani tak zbavit snu, já se chci zbavit důvodu, proč se mi zdá tentýž sen stále dokola. Chci znát ten důvod a chci to vyřešit, protože jsem přesvědčená, že pak se ty sny opakovat přestanou.

Jak jsem psala - můžu udělat před spaním cokoliv, ale nepomáhá to. Nevím, jestli jsi četl můj poslední příspěvek, kde jsem psala, že jsem zkoušela vyčistit si mysl a myslet na něco konkrétního právě proto, aby se mi nezdál ten sen - stejně to nepomáhá. Sen se mi vrací.Nechci ho vytěsnit, jsi ho rozluštit a vyřešit. Ovšem stále se mi to nedaří a už nevím, co pro to mám udělat.

A k astrálnímu cestování .... to není nejlepší způsob, jak strávit celou noc :)
A já jsem pouhý člověk, spánek potřebuji.
Dona Lisabella
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 18 čer 2010, 21:16

ahoj to,že se ti to zdá pořád dokola jenom se trochu mění,a nejde stím nic udělat-něco naznačuje-jakoby předtucha.to že je to díl na tom nesejde.zkus se zamyslet než se ti všechno tohle začalo dít,co jsi před tím dělala jestli si ve svém podvědomí něco nevědomky nevyvolala.ted to budeš muset dávat pomalu dohromady někdy i malý detail pomůže.pokud nepomáhájí ani čaje zkus vyhledat odborníka a zkus hypnozu a budeš vědět stoprocentně -proč se ti to děje!!
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod panter » 18 čer 2010, 22:09

Dona Lisabella píše:Já se nechci ani tak zbavit snu, já se chci zbavit důvodu, proč se mi zdá tentýž sen stále dokola. Chci znát ten důvod a chci to vyřešit, protože jsem přesvědčená, že pak se ty sny opakovat přestanou.

Náš zákazník, náš pán. Dá sa to urobiť aj tak, ako chceš ty. Ale musíš k tomu pristupovať trochu tvorivo. Takže čo podľa teba znamená ten sen? Čo chceš, aby znamenal? Keď to budeš vedieť, odpovedz si na druhú otázku - ako ten problém vyriešiť? Ako chceš, aby sa to riešilo?
Ja, keď som bol malý, tak som vo sne videl strašidlá, a tiež som si myslel, že to nikdy neskončí.
Tak som na ne začal vo sne kričať, a oni zmizli. Vždy sa nájde nejaké riešenie.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod pentagramové oko » 26 čer 2010, 11:39

pantere-to jsi moc hezky napsal a myslím,že opravdu výstižně. 'tleskon'
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Sny