od Dona Lisabella » 18 čer 2010, 13:07
Tak dnes v noci se mi opět zdál stejný sen. Stojím v místnosti a všude po stěnách je krev ... spousta krve ... žádná mrtvola, ani já jsem nebyla od krve, byla jen na zdech ...
Jestli jsou sny předezvou něčeho, co se stane, nebo děje, proč se mi to zdá už tak dlouho?
Jsem zastáncem názoru, že sny jsou naše podvědomí. Něco, co se děje kolem nás, ale vědomí si to nepřipustí. Nechce, nebo nemůže. Ale trochu mě děsí, že se mi zdá stále totéž dokola. To, co jste tu psali jsem si podobně vyhledala už před časem a snažila jsem se sednout si a své podvědomí vyplavit na povrch. Uvědomila jsem si plno nových skutečností a snažila se vědomě se dopracovat k situacím, ze kterých by tyto sny mohly vzejít. Bylo to zdlouhavé a psychicky celkem náročné, na měsíc jsem se těch snů zbavila, ale teď to přišlo znovu a já nevím, co s tím...
Zkoušela jsem podprahové vnímání před spaním, zkoušela jsem se naprosto uvolnit, vyčistit svou mysl a před usnutím se soustředit na jedinou věc (například jak jsem dnes jela na kole, jak jsem se dívala na seriál, myslela jsem na staré známé atd). Ani to nepomáhá. Bylinky, meduňka, teplé mléko .. nic z toho nezabírá. Asi proto, že nemám problém se spaním, ale sama se sebou. Jen už nevím, co mám dělat a jak najít způsob, abych si pomohla.