od hypperbola » 23 lis 2011, 16:05
Razorko, ten tvůj obrázek je prostě jen vtípek. V jednom dokumentu jsem viděl jen ten obrazec, samozřejmě bez windowsu :D Jinak kruhy v obilí, to je teda téma na hodiny. Jedna skupinka křičí ano a druhá ne. Každopádně přispěji, mám k tomu co říct. Je dost míst, které byly střeženy a stejně se tam během několika vteřin objevily kruhy v obilí. Nehledě na to, že na spoustě z nich, jak už tady bylo zmíněno, se objevil vzkaz, ať už v máyských symbolech nebo binarním kodu. U některých kruhů navíc bylo poukázáno na to, že to nemohl udělat člověk, protože cestou ke kruhu nebyla nalezena žádná cestička vedoucí k nim, zbytek kolem kruhu byl zcela neporušen. Takže buď má někdo sedmimílové boty nebo to prostě člověk neudělal. Já jsem zastáncem, že něco z toho člověk udělal, ale když jde o ty složitější obrazce, to prostě člověk udělat nemohl. Rozhodně ne nějaká partička studentů, kteří si to přeměřují a pak udělají dokonalý obrazec o průměru 100metrů na milimetr přesně. V jednom dokumentu (ani se neptejte jaký, na téma kruhy v obilí jsem jich viděl snad 30) byl ukázán obrazec v obilí, který byl dlouhý přes 300metrů, byl to vážně složitý obrazec a farmář ho tam nalezl tři hodiny po tom, co byl na tom místě naposledy. To by na to musela naběhnout celá škola včetně profesorů, nějakého šíleně nadaného matematicko-běžeckého institutu :D Vždy když někoho chytili, jak dělá kruhy v obilí, vždy šlo o nějaký jednoduchý obrazec, který jim navíc trval hodiny. Nikdy nechytili nikoho po nějakém veledéle, které si kolikrát vyžadovalo jen několik hodin, či dokonce minut. Ne jednou se farmáři šli podívat na své políčko jen proto, že tam slyšeli hluk, viděli oslnívé světlo atd. Před hodinou tam byli a nic a najednou obrazec jako kráva (hodně velká kráva). Pak tu padla otázka, PROČ by to mimozemšťani dělali. A proč ne? Tolik věcí, nad kterýma zůstává rozum stát se kolem nás dějí denně. Možná nějaký vzkaz? Když mi můžeme mít na poloměru 6378 km mít stovky jazyků, tak jak to musí šlapat ve vesmíru. Nějaká živá kapalná forma (například, kdo říká, že musí všichni vypadat jako lidi, jak to vídáme ve filmech) dělá do obilí kruhy, čímž nám chce naznačit, že nás zničí třeba v tu a tu dobu. No a o pár milionů světelných let dál je zase něco, co vypadá jako mi, při pozdravu to kope do koulí a čůrá to prstem jako ve Scary Movie.
Člověk je tím, o čem přemýšlí po celý dlouhý den.