Létající ovoce

Máte nejaké zážitky?

Re: Létající ovoce

Příspěvekod zanetasagii » 31 črc 2011, 20:29

To je pravda, měla je oc ráda a dávala je mé dcerce
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Arpaix » 31 črc 2011, 23:04

Babicka se s Vami chtela jen rozloucit. Nekdy Duse dokaze udelat takovou energii, ze muze hybat predmety. Pokud mela v zivote rada mandarinky, tak chtela takto dat Vam vedet o sobe. Jeji Duse kratce po smrti byla jeste spjata pomoci perispiritu s telem,a jeste mela kontakt plne s Vasi rodinou. Duse po smrti tela je v velkem chaosu trva i mesice, il eta nez uvedomi si, ze jiz by mela byt oddelena od tohoto sveta,a misty kde zila drive. Jsou Duse ktere se vraceji do svych domovu kde zili, kdyz zili fysicky- i cela staleti. Pokud byli spojeni tesne s temi misty, Duse na mista se vraceji.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod zanetasagii » 01 srp 2011, 08:09

Máš pravdu a já si vážím toho, že se přišla rozloučit. Vůbec jsem z ní strach neměla, naopak bylo to příjemné. Babičku jsem vždy měla a mám ráda a v úctě.
Stále mi říkala, než zemřela, že si přeje abych bydlela v jejím bytě až tu jednou nebude, mě se nechtělo. Při rozvodu, mi to má mamka připoměla, momentálně jsem u mamky ve druhém patře, ale přízemní byt po babičce renovuji.
Jednou jsem se chtěla podívat jestli jsem nezapoměla zavřít okna, ale byla jsem unavená a nechtělo se mi jít po svých a tak jsem si astrálně vycestovala a šla se podívat tak, okna jsem zavřít nezapoměla, vše bylo v pořádku, když jsem však chtěla z bytu odejít, oběvila se babička u schodů a šla za mnou do toho bytu. V tu chvíli jsem byla zmatená, babičku jsem pozdravila a netušila jsem, jestli je mrtvá, nebo se mi to s její smrtí jen nezdálo. Vypadala totiž tak skutečně. Stála tam a dívala se, jak to tam pěkně dělám, měla milý a spokojený úsměva pokyvovala si hlavou- to dělala vždycky, když byla spokojená. Pak se šla podívat po celém domě, zřejmě co je kde ještě nového.
Myslím, že se přišla podívat, jestli jsem se skutečně vrátila a jak vypadá byt. 6 let tam nikdo nebyl a práce je spousta a ještě chvíli potrvá, než se tam nastěhuji, ale už se nemůžu dočkat.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Předchozí

Zpět na Duchové a poltergeist