Popíši co přesně cítím a můžeme se o tom dále bavit. Jsem taková hříčka přírody, která chce vidět jiné logické vysvětlení.
Myslím si, že smrti se člověk nemusí bát kromě těch bolestí, které si většinou lidé musí prožít, když naše duše opouštějí svojí dočastnou schránku. Naše duše si najdou jiné tělo - plod v ženském těle získá svou duši - člověka. Získá od rodičů DNA (podobu, schopnosti a dovednosti), aby byl rodině podobný, ale podstatě jde o jiného člověka, který kdysi žil jiný život třeba na druhém konci světa.
Takže po smrti opět žijeme... můžeme být v jiném prostředí... Například v klidném prostředí se staneme slušným a celkem neomezeným člověkem s novými schopnostmi. Dost lidí nemá ani příležitost se delšího života dožít, myslím, že vesmírná magie ví s naším osudem a životama nakládat podle vlastní potřeby. Ne že by nám sepsal scénář od narození do smrti, ale pokládá nám překážky, které přelezeme a od, kterých se naopak odrazíme zase zpátky.
A já si nesčetněkrát říkal, že i když jsem celkem nespokojený jak žiji, tak příští život bude úžasný... Když ne ten, tak jich bude nesčetně dalších a dalších. Jako to je se samotným vesmírem?Říká se, že je to něco jako aktuální obraz v realitě. Ve vesmíru je nekonečně mnoho stejných obrazů a i to dost souvisí s naším narozením. Když nový člověk se "utvoří" v břiše ženy - podstatě z energie žijicího člověka výjde nová ernegie člověka,... Tak jak to je s vesmírem. Z obrazu výjde nový obraz, který "plodí" další obrazy (galagie, supernovy, slunce,...). Pokud si matka příroda bude přát pustit do svého světa nějakou lidskou duši, která už ve světě byla, tak jí to umožní.
Vesmír, Země, my a zvířata kolem nás jsou energie, které spolu spolupracují a ne vše je náhoda. Nakonec kdo ví, třeba lze poručit, abych v příštím životě byl slavný a bohatý, když mi to v tomhle životě chybí.
PS: Pokud se o tom zde někdy bavilo, tak se omlouvám - nezaregistroval jsem to zatím, jsem tu chvílku (hlavně myslím tu teorii o jiných životech). :)