lietanie vo sne

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

lietanie vo sne

Příspěvekod mraban » 09 zář 2010, 21:34

Tuto noc som mal zvlastny sen ak sa to tak da nazvat..proste bol som pri plnom vedomi a jednoducho som lietal po celej izbe a nemohol som to ovladat (astralne cestovanie to urcite nebolo lebo ked som sa pozrel na postel tak som v nej nelezal) a lietal som od jednej stene k druhej a pokazde ked som sa dostal az tesne pri stenu tak ako keby zmysla a videl som co je za stenou napriklad ulica atd..a potom som zas letel k dalsej stene..pekne som si to vychutnaval lebo to bolo dost realne a nelietame kazdy den :) horsie bolo to prebudenie pretoze som sa prebudil do spankovej paralizy a to moc ja nemusim :D a este horsie bolo to ze som videl nieco vedla mna a dostal som dost velky strach..vyzeralo to ako postava ale ked som sa z tej paralizy dostal tak som zisitl ze to boli len moje veci ktore som si nahadzal na stolicku ked som isiel spat :D :D zaujimave je ze nedavno som mal nieco podobne ale vtedy som to vedel ovladat..kludne som sa mohol pohybovat po byte ale ked som sa pozrel von tak tam vobec nic nebolo uplna tma uz som to tu pisal ale dam to sem este na pripomenutie..17 Aug 2010 11:39: okolo 3-hodine rano som sa zobudil a ked som zase zaspaval tak som sa dostal do spankovej paralizi po nej som myslel ze som astralne vycestoval len sa mi to zrejme uz len snivalo kopu veci mi tam nesedelo...som sa normalne prechadzal po byte ale ked som sa pozrel co je za stenou do ulice tak tam bola uplna tma nic som nevidel ako keby som bol slepy...
mraban
Školák
Školák

Re: lietanie vo sne

Příspěvekod Phenon » 17 zář 2010, 21:11

Něco podobneho jsem taky zažil když jsem byl malej. Probudil jsem se, něco mi stáhlo peřinu, pak jsem vzletěl a proletěl oknem a před domem byly jakési postavy... tehdy jsem se strašně bál a snažil se křičet, bylo to tak neskutečně reálné, že na to asi nezapomenu ;-)
Phenon
Školák
Školák

Příspěvekod ivan.r » 19 zář 2010, 09:15

Ahoj, byl to počátek astrálního cestování, prostě to s Tebou zkouší. Jestliže jsi "při vědomí" hlavně si přej, aby jsi se po ukončení cestování VRÁTIL ZPĚT V POŘÁDKU DO SVÉHO TĚLA ! To, že jsi ven neviděl, je pouze to, že dál zatím vidět nemáš. Hodně štěstí a energie.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod mraban » 19 zář 2010, 20:12

Astralnemu cestovaniu som sa davnejsie venoval len som prestal preto ze som potom maval dost casto spankovu paralizu a tu ja moc nemusim :) niekedy mavam pri nej dost velky starch ale to asi kazdy..a vtedy som sa vedel pohybovat..ale tiez sa mi stalo ze ma "vyhodilo" z tela a tiez som to nemohol kontrolovat ma to tahalo prec ale to trvalo iba chvilu toto bolo omnoho dlhsie a hlavne prijemnesjie :) a s AC som prestal aj preto ze sa mi stavalo ze niektore veci mi niekedy nesedeli napriklad ako to co som pisal hore ze som nevidel sam seba lezat na posteli..tak som zacal aj pochybovat ci vlastne astralne cestujem a aj preto som s tym skoncil..
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod mmhp » 21 zář 2010, 19:07

létací sny jsou u mě poměrně časté, občas mám také pocit že padám.
mmhp
Školák
Školák

Zpět na Sny