Loučím se

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Re: Loučím se

Příspěvekod Cynthia » 24 led 2011, 22:54

ja sme přišla puvodne před X dobou když jsem měl depresy pod jmenem jinym ale nevzpomela jsme si pak neheslo.a začali mi chodit otazky na email ohledne levitace.tak abych nemusela frut vsem psat tak jsem se sem znovu zaregistrovat.a neboj nektera temaa jsou mi hoodne blízka.a vím o nich skutečne hodne.ale to sep kan ekterym nelibi a píšou mi nepekne osobni zpravy
nikomu nepomahjte.nikomu neradte.neodhalujte pravdu,neodhalujte podvodníky.neupozornujte na to.Jinak dostane te BAN(VYHAZOV)jako já.Pro Dobrotu na Žebrotu.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Mortis » 24 led 2011, 23:15

Muj nazor - kdyby jsi tu nemela nikoho, kdo by se te zastal, tak je tenhle topic prazdny, myslim, ze ti tady vsichni naznacuji, ze si te vazi a ze by jsi tu chybela ;)
9 z 10 lidske moudrosti, je byt moudry vcas :)
Mortis
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 25 led 2011, 06:56

vždyt me nikdo z vas nezna.reagujete až na to loučení.ale asi začpu psat na temata jen neutralne.neni přijemne když ti pak píšou soukrom at to nepíšeš protože te to boji idyž nemaji proč
nikomu nepomahjte.nikomu neradte.neodhalujte pravdu,neodhalujte podvodníky.neupozornujte na to.Jinak dostane te BAN(VYHAZOV)jako já.Pro Dobrotu na Žebrotu.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Arta » 25 led 2011, 12:17

Chceš se rozloučit, nebo jen potřebuješ politovat?
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod martink » 25 led 2011, 12:18

Arta píše:Chceš se rozloučit, nebo jen potřebuješ politovat?

!no1

nevím proč cynthia, ale já ti nevěřím, má intuice mě ještě nezklamala
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Cynthia » 25 led 2011, 13:22

ochazim prave kvuli lidem jako je Martin.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Cynthia » 25 led 2011, 13:22

ochazim prave kvuli lidem jako je Martin.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod jennie1 » 25 led 2011, 15:51

Víš Cynthio,
najít přátele není tak jednoduché.
Je to proces.
Dlouhý proces, kdy se musí postupně vytořit důvěra na obou stranách.
K tématům, do kterých jsi psala, já osobně nemám mnoho co říct,
protože o tom v podstatě nic nevím.
Přesto jsem si je se zájmem četla
a často se nad tvými příspěvky shovívavě pousmála.
Rozhodně je v nich vždy zajímavý pohled na věc,
ale cítím tam i velkou dávku fabulace, což mi nevadí,
neb nemám jak ti oponovat a vlastně je to milé:-)
Ale..tu dávku fabulace cítí i jiní,
podvědomě ji vytuší a proto možná k tobě přistupují s nedůvěrou.
A proč vlastně vůbec reaguju na tento topic?
Když mě to přijde, že je to gesto ublížené holčičky,
promiň mi..
Nikdo tě odsud nechce vyštvat, nikdo nemá zájem na tom,
abys byla "nucena" odejít.
Pouze ti byly stanoveny maninely, bylas upozorněna a to velmi mírně,
že jsou jistá pravidla, která je nutné dodržet,
tak jako by byl upozorněn každý z nás :-)
A že ti někdo na něco neodpoví, to přece nic neznamená :-)
Pokud jsi opravdu rozhodnutá odejít, dobrá, je to tvá volba.
Ale podle mě to není nutné.
Dej tomu všemu čas.
Dej nám šanci tě poznat a sobě dej šanci se tu usadit.
A neber vše tak vyhroceně, hm? :-)
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 25 led 2011, 17:31

Jennie vubec me neznas tak mi neříkej jak si mam vybrat přátele.ja už jsem prave tak zkušena,a pravě že jsem na všechby přiliš hodna a pak se mi to vymsti.a už to taky nikdo komentovat nemusi
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod jennie1 » 25 led 2011, 20:22

Cynthia píše:Jennie vubec me neznas tak mi neříkej jak si mam vybrat přátele.ja už jsem prave tak zkušena,a pravě že jsem na všechby přiliš hodna a pak se mi to vymsti.a už to taky nikdo komentovat nemusi

Ok :-)
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 26 led 2011, 00:30

To mě neudivuje,mě osobně jsi se tvářila jako přítelkyně,podle mě
nejsi normální a jsi osoba dvou tvářích,chceš být středem pozornosti a když
nejsi moc tě to žere,a kopeš kolem sebe.
MĚ osobně jsi velice zklamala,a že odcházíš je mi úplně jedno.
Jou tu lidé na kterých mi moc záleží ale ty to nejsi,a já vím moc
dobře proč.
'Sorry' -pro ostátní uživatele fora,ale já nedokážu lhát sama sobě jako ona.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Cynthia » 26 led 2011, 06:56

p.o je to snad hřích?když veškere konverzce se točili jen okolo tebe a okolo ale Alex?že přišla an iNEPOZDRAVILA?ani neřekla JAK SE MÁŠ?a hned jakio kdbych byla stroj mi řekla udelej tohle tohle a tohle.a když jsem řekla něco o sobě tak jste na to ani trochu nezeraegovali.ja vas mam ráda.ale chci přátele.ktere me vnimaji.ne pro ktere jsem vzduch že byste pomalu skrz me prošli.jestli je sobecke abyste se me zeptali jak se maš?když přijdete a ne hned tak co říkal?zmačkni tohle udelej pro me tohle tohle.mohla SIS VSIMNOUT.že jay to kvuli vam to VŠECHNO DĚLALA!!a poděkovali jste aspon?neeeeee.proč taky?jako jestli je byt středem pozornosti to že chci aby se me aspon zdravil oa že jdyž pro vas neco udelam aspon podekovalo.tak fajn pak chci pozornost.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Cynthia » 26 led 2011, 07:00

vis me je pak do breku.když se te na neco zeptam ja?nebo ty Belly že se neco zeptat a ani mi na to neodpívete..a když ji napíšu že hcic aby mě brala že jsem a taky živy tvor že by me mohla laskave přestat přehlížet tak jako promin.ja napíšu že si sešívam ruku.a ani jedna z vas neřeken ani píp.jak se zeptat jak se mate.a ani neodpovíte.jen pošli email jemu naopis jemu onzač tohlr řekni mi tohle.jak nrpřijdete ti to fakt jen jakou využivani?
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Cynthia » 26 led 2011, 07:03

a mohla jsis všimnout že ja pro v as udělala cokoliv JSTE PO ME CHTELI.cokoliv.ale po několiak dnech kdy sem byla jako poslušny pejsek se snžila Alex vysvetlit aby me brala že jsem víc než jako informator.tak se nas...a posle me do haje?fakt z dobroty na žebrotu.víš ale jak moc me to mrzí?víš jak moc sem vas měla ráda?
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Cynthia » 26 led 2011, 09:19

Proti tobě P.O nic nemam.tys za tu dobu aspon jednou řekla ahoj.ale Bella ani jednou je to vysoce nevychovane.možna že si neuvedomuje že nejsem věc na hraní.a včera mi sama řekla že semnou naví jen proto zato co jsem protože chce o nas informace.ale hlavne jde o to že ja pro vas udělam naprosto cokoliv.dokonce kvuli Belle jsem se seřvala jak pes s Martynem abych se setkala s Rodrigem ktery by jejího bratra vxlečil během večera.ja fakt pro vas dělam cokoliv.a ona na mě akora plyvne a bodne kudlu do zad.TOHLE JE SNAD FER?Ja se kvuli vám i pohadala s Diegem Martynem i Andreasem všichni mi říkali at se na vas vykašlu že vy lidi jste nevděčny jen brat přikazovat a brat brat brat .že nemyslíte na ty co vám pomahaji.že je mě JEN VYUŽÍVATE a ja se snimi hadala že nemaji pravdu-ALE JAK VIDIM TAK PRAVDU MĚLI.Navíc ja se pokusila jen o to aby Bella pocohpila že jsem tu taky.a ne jen že přijde ani nepozdraví a ZAČNE MI ROZKAZOVAT sama je to energeticka upírka když řekne no jako když si KÁMOŠKA tak to UDĚLEJ.co ona udělala pro mě????ja udělala uplne VŠECHNo co jste chtěli!!A to proste hodne zamrzí když ted musim říct Andreasovi že měl pravdu že jsem tak moc pomahala až mi bodla KUDLU DO ZAD.za celou dobu neřekla ani deb.DÍK. normalne me by bylo blby někomu rozkazovat ani o to slušne NEPOŽADAT!tak proč jsem špatná já no?!PROČ JSME ŠPATNÁ JA?!TA CO UDĚLALA PRO VAS PRVNÍ POSLEDNÍ!?Asi poslechnu Martyna že nemam lidem tolik pomahat.protožej sou SILNĚ NEVDĚČNY.a me mrzí hodne me boli když někomu pomohu a pak mi ten dotyčny bodne kudlu mezi lopatky.TO FAKT PŘÁTELSTVÍ ODTEBE BELLO NENI!a že nic nechapu?hm jak mam neco chapat?když semnou zachazíš jak s veci?P.O ty jsi v pohode.a nechapu proč ses nechala Bellou stáhnout když o tobe jsem nic neřekla,a mile ráda jsem ti pomáhala protože jsem proste takova že chci pomahat,jsem ráda když je díky mne někdo štastny ikdyž na me vlastní naklady.ale UZNEJ? je tohle přistup od ní KTERY SI ZASLOUŽIM?že ja pro ni udělamvšechno?a že oan me bere jako vzduch?že semnou udržovala kontakt jen kvuli informacím?a že me jako nic víc nebere?Ale nejhorší na tom je že proste Andreas s Martynem měli pravdu,nato co jsem sem příliš hodna pro všechny bych se roztrhala a pak na to doplatím jsem opravdu hloupá a naivni.A ja se vas prostwe zastavala že vy takovy určite nejste.a víš co mi Andreas řekl?lide jsou jak stádo.jeden něco zabučí a bučí všichni.Dokonce mi zakazal vam pomahat.a myslíš že jsme ho poslechla?NBE!a dal vam pomahala.ALE TO Z VAS NIKDO NEVIDI.Ale potom jak ste se odvděčili.Už vám fakt pomahat nebudu sními jsem dal v kontaktu dozvídam se od nich važně zajimaveveci. Tak řeknete vy ostatni co to čtete?je tohle střed pozornosti?když chci slyšet děkuji ahoj prosím jak se máš?a nedavat mi rozkazy?a
s vudcem se nejspíš uvidim když budu chtít.ALE POCHYBUJU že všechno co jsme tu psala si aspon ždíbínek vezmete k srdci abyste se aspon JEDNA OMLUVILA.hrozne me P.O mrzí že když Bella je hnusna na me tak ty budeš taky.púrotože tebe jsem si opravdu zamilovala.ale jak jsme řekla z dobroty na žebrotu.začínam přemyšlet že poslechnu kluky uplne a přestanu lidem pomahat uplne.sice zemře mnohem víc lidi bez me pomoce,sice se bude hodne lidi utapet v dluzích tyrani atd.protože díky mne to měli lepší protože jsem je v tom nikdy nenechala penize sehnala dala im je a nechtela na zpatek a tal dále.ale máte pravdu P.O za to jaka jsem sem asi fakt blba.vždyt me nikdo nepotřebuje.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Sarkyr » 26 led 2011, 10:22

Ehm, že do toho zasahuju... já myslel, že tohle je diskuzní forum a ne chat nebo seznamka!
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

PředchozíDalší

Zpět na Oznámení