Loučím se

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Loučím se

Příspěvekod Cynthia » 23 led 2011, 23:03

Děkuji všem kteří se aspon na chvili staly mími přáteli,ikdyž to byl okamžik pro me to hodne znamenalo.Nechci brečet jak male díte ale jsme takova.Pochopila jsem že mezi lidmi proste už nemam sve místo.Tímto se i omlouvam všem ktery sem nečím naštvala.ti z vas kdo chtej kliden se tu do me strefujte.nevadí to.Sbohem a děkuji že aspon na chvili jsem se citila mezi svými.Vaše Cynthia
nikomu nepomahjte.nikomu neradte.neodhalujte pravdu,neodhalujte podvodníky.neupozornujte na to.Jinak dostane te BAN(VYHAZOV)jako já.Pro Dobrotu na Žebrotu.
Cynthia
Ban
Ban

Re: Loučím se

Příspěvekod Koblih » 24 led 2011, 06:33

zda se mi, ze si nejak to cos napsala odpoduruje... na jednu stranu ses citila mezi svymi = lidmi.. a na druhou stranu jsi pochopila, ze mezi nimi = lidmi nemas misto.. ?
Koblih
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 24 led 2011, 06:40

Cynthia, si tu medzi svojimi. Ale musíš pochopiť, že sú tu určité pravidlá. Ak ťa niekto kritizuje, neznamená to,
že chce, aby si odišla. Chce to len snažiť sa pochopiť jeden druhého. Takže čo sa mňa týka, pokojne môžeš zostať.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sochornik » 24 led 2011, 08:52

Cynthia: hele, tak zaprve se te chci zeptat neni to krasne ze lidi, kazdej jedinec je jinej?
... ze mohou mit ruzne nazory a pohledy?
... ze se mohou obohacovat ruznymi zpusoby?
...ze spolu MOHOU NEsouhlasit?TO JE SVOBODA!!!
ovsem na nas samotnych uz je zda-li se tim nejak nechame ovlivnit nebo jesi si to VSE budem braat osobne?
neni to kraasna lekce pro UCENI se trochu distancovat, odosobnovat? a staavat se pozorovateli?
vis co ti mohu take rict z vlastni zkusenosti ze SEBElitost NIC nevyresi, nic....je to jako bahno...
a na zaver otazka? ZIJES/JSI TADY a TED?
vse dobree ti preju!!
sochornik
Školák
Školák

Příspěvekod sochornik » 24 led 2011, 09:03

Koblih: myslim si ze zivot je plny ruznych paradoxu= ano i ne zaroven, czerna a bila jednim jsou:) a zivot je zaczatkem umirani a smrt jen dalsi porod do zivota :)
VZTAHY- vse se vztahuje k necemu:) relativita:) sever je ve vesmiru jen prazdny pojem (iluze), smysl dostava teprve ve vztahu k zemi...atd

btw.: srdecznie te viiiitaaaam novyyy uzivateli ;) :o)
sochornik
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 24 led 2011, 15:04

Sachorik.Já odchazím z toho duvodu že me tu už nechteji,že tu nemam přátele.
nikomu nepomahjte.nikomu neradte.neodhalujte pravdu,neodhalujte podvodníky.neupozornujte na to.Jinak dostane te BAN(VYHAZOV)jako já.Pro Dobrotu na Žebrotu.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod sochornik » 24 led 2011, 17:41

psal ti nekdo ze te tu nechce? musi byt asi duvod proc se tu citis tak jak se citis...nemas tu pratele? co znamena pro tebe pritel?-
POZOR!!! al pritel neni INSTATNI polevka, kterou si muzes kdykoli a kdekoli koupit a nebo odkliknout na fejsbucku...
zalezi proc tyto stranky navstevujes no, pokud kvuli tomu aby sis udelala pratele, tak to lip udelas kdyz pujdes s nejakou kamaradkou ven,
ale pokud tu chces hledat informace, vzdelavat se, nechat si radit...tak to je pak jinaaa
sochornik
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 24 led 2011, 17:57

ja nemam přátele v realu ani tady.zde m sice svitlo par nadeji ale nakonec jsme pochopila ze se smenou bavi jen proto aby ze me tahali informace a byla jim užitečna.pomalu mi neřekli ani ahoj nebo jak se mas ale hned jak prisli udelej tohle tohle napsi tohle klikni na tohle.a kdzy sem se skusila prodrat aby sme se bavili vic nez jen o nich ale trochu i ome ze sme neco napsala a byl oto jako vzduch ze bud si to vubec nepřečetli nebo na to vubec nereagovali a ja jsem proste citliva a boli me to potom
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod Akyana » 24 led 2011, 19:54

Obrázek

Ale no tak.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Cynthia » 24 led 2011, 20:18

ach to je krasny obrazek maminko.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod matas » 24 led 2011, 21:49

Ahoj Cynthia. S toho čo si tu napisala sa mi zda že že ťa tu buď niekto naštval alebo jednoducho neodpisal na tvoju spravu, no podľa mňa to neni dôvod na odchod. Ak si sa nahnevala na to že si tu nenašla to čo si chcela alebo ak ťa zranilo to že ti niekto neodpisal tak na to je jedno dobre prislovie ktorim sa riadim. Padnuť a vzdať sa to dokáže naozaj každy, no len človek ktori ma silneho ducha sa dokaže zdvihnuť a isť ďalen aj keď vie že zasa raz padne.
Takže hneď to nevzdavaj ;)
matas
Školák
Školák

Příspěvekod Koblih » 24 led 2011, 21:54

sochornik píše:Koblih: myslim si ze zivot je plny ruznych paradoxu= ano i ne zaroven, czerna a bila jednim jsou:) a zivot je zaczatkem umirani a smrt jen dalsi porod do zivota :)
VZTAHY- vse se vztahuje k necemu:) relativita:) sever je ve vesmiru jen prazdny pojem (iluze), smysl dostava teprve ve vztahu k zemi...atd

btw.: srdecznie te viiiitaaaam novyyy uzivateli ;) :o)

děkuju za přivítání :o)
jj, takový chaos..neustálá proměna...něco jako v ekologii - dynamická rovnováha :)
Koblih
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 24 led 2011, 22:03

matas kdybys nečetl jen prvni komentař tak by ti došlo,že přatelství ktere jsem navazala bylo jejn jednostrane že jsem pro ne byla dobra jen dokud meli odeme informace a byla jim užitečna.
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod matas » 24 led 2011, 22:19

Ja som nečital len jeden komentar. ale aj tak jednoducho neviem pochopiť že prečo chceš hneď odisť? proste ak si mysliš že ťa ta dotična osoba len využila tak sa s ňou ďalej nebav. No odisť kôli tomu z fora preč je torška prehnane. A ak by som ti mohol poradiť skus vybehnuť niekde von, najdi si naozajstnych kamošou. Ono je pekne že chceš mať kamaratou aj tu na fore, to chceme asi všetci, ale nezameriavaj sa len na to.
matas
Školák
Školák

Příspěvekod Cynthia » 24 led 2011, 22:28

jenža ta dotyčna osoba je nebo spíš byla jedina KDO se tu semnou bavil..
Cynthia
Ban
Ban

Příspěvekod matas » 24 led 2011, 22:45

Ja tu v poslednej dobe nechodim extra pravidelene ale nezda sa mi že by sa toto forum až tak zmenilo že by tu bola len jedna jedina osoba ktora by bola ochotna odpisať. Prave naopak je tu stale viac a viac ľudi ktori odpisuju v prispevkoch velmi radi. Ale dobre budiž. V tom pripade mam ešte jednu otazočku hladaš na tomto fore len kamaratou alebo sa važne zaujimaš o temy ktore su tu??
matas
Školák
Školák

Další

Zpět na Oznámení