Lze změnit svou výšku?

Vitakineze je schopnosti manipulace s životní energií ať už za pozitivním či negativním účelem

Lze změnit svou výšku?

Příspěvekod Bosch » 27 kvě 2011, 20:44

Zdravím,

Měl bych takový dotaz. Za 3 měsíce mi bude 21 let, jsem muž a měřím zhruba 170cm. Celou dobu mám ze své výšky komplex. Vždy když jsem venku, porovnávám se jakoby s ostatními a zkouším si namluvit, že to není až tak málo. Vím, že to není stěžejní věc života, nicméně jsem vždy chtěl měřit alespoň 180cm a vždy jsem si na tomhle zakládat a moc si to přál. Teď už asi 3 roky (nebo i více?) určitě nerostu. Začetl jsem něco jako biokinezie a autosugesce. Myslíte, že by šlo docílit růstu touhle nebo podobnou myšlenkovou technikou?
Naposledy upravil Bosch dne 27 kvě 2011, 21:50, celkově upraveno 1
Bosch
Školák
Školák

Re: Jak změnit svou výšku?

Příspěvekod Climatic » 27 kvě 2011, 21:07

Tomu se říká Napoleonův komplex :))
Climatic
Školák
Školák

Re: Jak změnit svou výšku?

Příspěvekod Bosch » 27 kvě 2011, 21:48

Climatic, díky za odbornou terminologii. To by sedělo :) Nícméně mě zajímá, zda se dá psychicky donutit tělo k růstu ještě o pár centimetrů.
Bosch
Školák
Školák

Re: Lze změnit svou výšku?

Příspěvekod Climatic » 27 kvě 2011, 21:55

Myslím,že as ine...jedině fyzicky určitě.Ale pouhou silou vůle asi ne..možný to ale je..
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Domco » 28 kvě 2011, 13:31

Este kolko by si chel merat,ved priemerna vyska muza je
175cm.
Domco
Školák
Školák

Příspěvekod Koubič » 29 kvě 2011, 08:59

Teoreticky lze změnit výšku biokinezí, vím že malé změny těla zapříčinit lze, výšku jsem však nezkoušel, každopádně bych se zaměřil na imaginaci jak se ti prodlužuje tělo a koncentroval svou pozornost do kostí, které bych zkoušel natáhnout.
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arta » 30 kvě 2011, 09:52

1.Nevím proč se trápíš se 170 cm? Nemyslím, že je to tak málo.

2. Raději věnuj energii do toho co máš, prorýsuj svaly a narovnej záda.

3. Zdravým sebevědomím poporosteš spíš, než zbožným přáním.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Bosch » 01 čer 2011, 14:29

Díky za odpovědi, ale bohužel k ničemu. Nevím, mám prostě takový komplex, 170cm mi vadí, za 10cm nahoru bych platil. Schopnosti na to mám, jen bych rád věděl, zda se toho dá docílit a jakou přesně technikou.
Bosch
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 01 čer 2011, 18:11

Jinak menším mužům rostou "líp" svaly pokud cvičíš.JElikož máš krátký končetiny tak se Ti svalová hmota dobře nabaluje.Já jsem 183 cm vysoký a na mě to leze blbě .))
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Arta » 02 čer 2011, 09:58

Tak zkus ty schopnosti použít na to, aby jsi se zbavil toho komplexu.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Bosch » 02 čer 2011, 11:38

Climatic: V tom souhlasím, svaly se mi celkem daří, jen mám občas problém přibrat a udržet si váhu..
Arta: Když budu mít rakovinu, tak mi řekneš ať se s ní taky naučím žít ? Já chci měřit alespoň 175-178 cm.. A chci toho dosáhnout jakýmkoliv způsobem, no a teď čekám že mi poradíš lámání kostí )) Četl jsem příspěvek, jak se dá biokinezí změnit barva očí a pracovat se svým tělem, tak nevím proč by měl být problém 8cm, když by ještě teoreticky i z fyzického hlediska "mohl" být růst reálný.. Nezlob se, nemyslím to špatně.
Bosch
Školák
Školák

Příspěvekod Arta » 06 čer 2011, 07:26

Ne, nezlobím se, vím že to myslíš dobře, ale myslíš na to až moc.

Kosti si nelámej, podle mě ti nepomůže ani nic jiného. A je mi líto, že se zbytečně trápíš.
Co myslíš, že by se změnilo?
Když budeš mít o 8 cm víc, svět se kvůli tomu nezastaví...

Teď se nezlob ty.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod matas » 13 čer 2011, 08:12

Ahoj Bosch. výška sa dá zmeniť pomocou biokineze ale je to dosť náročné a nebespečné. Osobne by som ti to asi neodporúčal lebo pri biokineze prestavuješ štruktúru svojej DNA a s tym sa neradno zahravať.
No môžem ťa ubespečiť že 170 neni až tak malo ja som tiež zhruba v tej výške, neni to ani extra výška ale dobreho moc nebýva no nie? :D
matas
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 13 čer 2011, 09:03

Můžeš zkusit růstový hormon, na netu máš spoustu odkazů , ale dávej pozor při výběru, spousty z nich jsou laciné padělky, růstové hormony se podávají dětem aby vyrostli, ale pozor, jsou dost drahé, co si myslím, že bude problém, je tvůj věk, růst kostí se zastaví společně s končící pubertou, na kostech se uzavřou epyfízy a kosti už prostě nemohou růst, pouze do šířky, teď jde ale o to, že u každého to může být individuální, pak taky máš Tribulus terestris,( kotvičník zemní ) což je bylinka, která vrací tvé tělo do puberty, takže ti nastartuje výrobu hormonů jako je testosteron a teoreticky by ti mělo vrátit tělo do puberty a možná by se ty epyfízy opět otevřeli, ale tohle je jen holá spekulace, každopádně je to zázračná bylina. Pak jsou tu taky ještě steroidy ( v dnešní době už nejsou tak nebezpečné jako v 90. letech když jsi si píchal nějakou sračku pro prasata a pak ti z toho nestálo péro a v obličeji si vypadal jak nemluvně :-) ) , zkusil bych se vydat tímhle směrem, na kineze všech druhů bych se nespoléhal, možná ani ty bylinky a hormony ti nepomůžou, možná taky jo, zkus tenhle směr.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arta » 14 čer 2011, 09:22

Chmatak: To si snad děláš legraci.
Výborná rada jak zdevastovat normální zdravé tělo.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 14 čer 2011, 10:45

Souhlas s Artou.
Tyto hormony se používají u "nerostoucích" dětí, nejedná se přímo huntování těla, ale čistě z anatomie lidského těla víme, že růst výškový končí kolem dvacátého prvního roku u mužů a pak dochází k posilování svalové hmoty a kostí. Takže v tomto ohledu pochybuji o možné aplikaci syntetických hormonů pro růst v "dospělosti".
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Vitakineze