Může mě/nám něco hrozit ? Aneb výprava do starého místa

Máte nejaké zážitky?

Může mě/nám něco hrozit ? Aneb výprava do starého místa

Příspěvekod punktergeist » 12 úno 2010, 12:55

Zdravíim, nikdy jsem ducha neviděl, ani snad nezažil něco extra nadpřirozeného, i když jsem řekl bych dost vnímavý člověk a vážím si stromů, či občas citím i jejich energii a promlouvám snimi, skrz jisté možnosti v rámci starých keltských tradic a užívání jistých lesních plodů.
Avšak mám dotaz, s dalšími dvěmi lidmi se chystáme na výpravu do starého objektu, kdysi to bývala nemocnice a lidé tam většinou chodili spíše dožít. Takže tam zemřelo hodně lidí, nejde snad ani odhadnout kolik jich bylo, co vím ve sklepech byla i márnice atd.... Objekt fungoval snad 50.let, nyní chátrá. Máme se čeho obávat, popř. na co si dát pozor, nebo jak se náhodou na takové setkání připravit.
Myslím, že v takovém starém objektu může být spousta energie, která se může projevit.
Díky za rady.
punktergeist
Školák
Školák

Re: Může mě/nám něco hrozit ? Aneb výprava do starého místa

Příspěvekod aumirek » 12 úno 2010, 15:02

máš se opravdu čeho obávat hlavně teda po pozření těch jistých lesních plodu lehko spadneš někde do sklepa nebo nějakej ten trám na tebe
aumirek

Příspěvekod Mortis » 12 úno 2010, 20:48

No, jsem stejneho nazoru, spise se obavej toho co opravdu muze nastat, jako treba ten tram.

Co se tyce energie te tam bude asi dost, ale nevim co z toho chcete vyvodit, myslim , ze asi nebudete sami kdo nasel totu nemocnici, radeji bych si taky daval pozor na zive lidi (houmlesaky, podiviny atd.) no jinak pokud ti ten vylet nerozmluvim tak mohu poprat hodne stesti a popripadne neco nafot :) (ale davej bahca, neni to sranda)
9 z 10 lidske moudrosti, je byt moudry vcas :)
Mortis
Školák
Školák

Příspěvekod winks » 10 dub 2010, 12:54

urcite bacha na bezdomovce apod..a určitě sem napiš po výpravě pořádný vyprávění a jak to dopadlo :)
winks
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 10 dub 2010, 21:37

Bezdomovci jsou většinou mírumilovní lidé, kteří jsou opravdu neškodní. Většinou jsou na ulici z lenosti, nebo podvodu na jejich osobu. Né vždycky je to prostě nějakej grázl. Neměl bys hledat svin*ě* na každým rohu winksi....
lykantrop

Příspěvekod winks » 11 dub 2010, 11:44

lykantrop píše:Bezdomovci jsou většinou mírumilovní lidé, kteří jsou opravdu neškodní. Většinou jsou na ulici z lenosti, nebo podvodu na jejich osobu. Né vždycky je to prostě nějakej grázl. Neměl bys hledat svin*ě* na každým rohu winksi....

Nevím...někteří mírumilovní jsou, ale myslím si že je to bohužel menšina. Vycházím z vlastních zkušeností a zkušeností mých kamarádů. I když je pravdou, že zkušenosti mám spíše s "aktivními" bezdomovci (ti kteří otravují, vyhrožují apod.). V budově o které je tady řeč by měli být spíš ti umírnění, kteří mají svojí lahev a je jim jedno co bude...
winks
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 11 dub 2010, 14:28

Pravdou je, že lidé v domě nemusí, ale i mohou být nebezpeční. Místo bezdomovců bych se spíše obával narkomanů. Ti mohou být agresivní z hlediska obrany, neboť si mohou myslet, že jsi rukou zákona a tak se cítí ohroženi. Ostatně tak se může cítit i bezdomovec v zimě hlídající si svůj flek na kterým spí.
lykantrop

Příspěvekod 2tc » 14 dub 2010, 07:10

že by Waverly Hills sanatorium v čechách.......kde ta nemocnice stoji?
2tc
Školák
Školák

Příspěvekod Sisi » 15 dub 2010, 23:33

Ahojte. v mojej byvalej robote sa nieco dialo. kolegovi niekto fukol do ucha, koleginu niekto pohladkal po pleci, ked som sama s kolegom bola v robote blikala lampa ktora bola vypnuta a nesiel do nej vobec prud a pritom na ten isty vypinac boli napojene aj ine. lenze lampa neblikala tak ako ked je zapnuta ale len take malicke zablezky v rôznej intezite opakovania. potom sa mi stalo ze som videla niekoho ist a ked som sa isla pozriet za ostatnymi tak boli vsetcia spolu a ked som isla pozriet ci nesiel nahodou niekto iny tak tam nikto nebol.

ked som doma sama tak sa nedeje nic. som mozno len trochu paranoidna ale niekedy mam pocit ze pri mne niekto je alebo ze sa na mna nietko pozera. obcas citim chlad na rukach a zvyknu ma prebehnut aj zimomriavky. ale to je vsetko. preto by som rada pocula vas nazor ci to je len moja paranoia alebo ci bol duch naviazany na to miesto kde som robila alebo moze naozaj niekto alebo nieco byt pri mne?
Sisi
Školák
Školák

Příspěvekod Thoron » 16 dub 2010, 16:38

Sisi píše:
som mozno len trochu paranoidna ale niekedy mam pocit ze pri mne niekto je alebo ze sa na mna nietko pozera. obcas citim chlad na rukach a zvyknu ma prebehnut aj zimomriavky. ale to je vsetko. preto by som rada pocula vas nazor ci to je len moja paranoia alebo ci bol duch naviazany na to miesto kde som robila alebo moze naozaj niekto alebo nieco byt pri mne?

Tohle se mi stává celkem často. Duchem to podle mě nebude.
Thoron
Školák
Školák

Příspěvekod Sisi » 16 dub 2010, 21:22

Dik tak to bude asi len moja bujna fantazia :D
Sisi
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 07 čer 2010, 00:18

to asi nebude jen tak býválá nemocnice,já bych si před takovou návštěvou starého místa,radši udělala ochranný rituál a amulet sebou na sobě.říká se že v těchto místech mrtvý rádi tahají sebou.takže opatrně,a při negativním pocitu to místo rychle opustit.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod sarik.7 » 25 zář 2010, 20:47

a kde prosimtě ta nemocnice stojí já mam zájem o taková místa :)
sarik.7
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist