od Razorka Tektzby » 30 lis 2011, 22:21
Mám jednu "historku z natáčení“ :D Na základce jsem měla jen krátkou dobu jako amulet pro štěstí kamínek křišťálu. Nicméně jsem tomu nějak zvlášť nevěřila nebo spíš jsem si říkala, uvidím, jestli to bude fungovat. Nefungovalo to a naopak mi to spíš podle mýho pocitu uškodilo, takže jsem ho vyhodila. Další pokus proběhl opět se šutrem a netuším z čeho byl. Dostala jsem ho při jedné zkoušce, kde nás bylo víc, každej si měl vybrat jeden kamínek z misky, padl mi do oka ten největší stejně jako mé spolužačce, ale byla jsem rychlejší :D Dala jsem ho do kabelky a vzhledem k úspěšnýmu vykonání zkoušky považovala za kamínek pro štěstí a více méně na něj nemyslela/ zapomněla. Opět omyl a tentokrát podstatně znatelnější! Pak se mi přestalo dařit, opravdu až to bylo nezvyklý, divný. Napřed jsem si to nespojovala s tím šutrem, ale vylučovací metodou jsem dospěla k tomu, že to začalo až od doby, co jsem ho dostala. Tak jsem ho vzala a vyhodila z okna, normálně mám trefu dobrou, ale v tomto případě se mi podařilo zasáhnout kapotu našeho auta co vyčuhovalo jen tou kapotou z poza stromu :D Byla to docela rána, odrazil se od té kapoty a dopadl do trávy. Naštěstí na autě nebyla ani stopa. Cítila jsem úlevu a všechno se pak vrátilo do normálu. Je tu samozřejmě možnost, že si to všechno jen namlouvám.
Z toho vyplývá, že se mi moc amulety neosvědčily, nejspíš jsem tomu málo věřila a jako asi poslední pokus bude s tím prstenem Atlanťanů nebo Anchem (jestli se to tak skloňuje :D).
Takže bych to shrnula tím, co jste tu už psali, že pokud tomu nebudeš opravdu věřit, nemá to asi smysl. V mým případě to bylo ještě i ke škodě, takže pokud z toho vyjdeš jen tak, že to nefunguje, tak je to ještě dobrý :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥