Magické prsteny

Magie konkrétně i všeobecně

Magické prsteny

Příspěvekod Drake » 26 lis 2011, 17:14

Něco málo jsem o nich četl, ale nevím jestli se dají sehnat takové které by opravdu fungovaly. V internetových obchodech je jich spousta ale popis je docela nadnešený takže tomu moc nevěřím. Může mi o nich někdo něco říct? Chci říct, musí mít stejné využití jako amulety jen o tomto využití nic nevím.
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec / koruna dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy.
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním/A Hádes ho těsně následoval.
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Re: Magické prsteny

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 26 lis 2011, 19:26

Používají se jako amulety,to je pravda.Máš to to samý (teda aspoń podle mne) jako že,když máš přívěšek s pentagramem co tě má chránit např. před astrálními útoky,tak stejně můžeš mít i prsten. :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod milzou » 26 lis 2011, 19:33

souhlasím s Jackem.
Velice mě zajímá: AC
Skill: Kdesi vzadu..
Zasvěcen: 31.10. 2011 (Halloween)
O mě
Nullam vitae est.
milzou
Školák
Školák

Příspěvekod Drake » 26 lis 2011, 21:07

Taky souhlasím otázka je kde se takové prsteny dají koupit. Nenašel jsem žádný vhodný obchod.
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec / koruna dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním/A Hádes ho těsně následoval.
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 27 lis 2011, 01:09

To bude chtít trochu hledání. ,) Já zatim po nich nijak moc nebádal ale už jsem o nich přemejšlel. :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 lis 2011, 01:39

Nejde ani tak o znaky, spíše o to kolik vůle (a to myslím bezmezné) do ní vložíte :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 27 lis 2011, 01:47

Jo jo, všechno se odvíjí od vůle. Je to jen taková pomocná berlička.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod skupina EPRV777 » 27 lis 2011, 12:10

Cokoliv používáme a věříme tomu, funguje podle naší víry. Amulety i magické prsteny jsou k tomuto posilování víry.
Zkuste se obrátit na http://www.duchove.com myslím si že se tam určitě něco najde.
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Drake » 27 lis 2011, 13:23

Tzn. že stačí mít jakýkoliv prsten a silně věřit že má např. ochrannou funkci a on tak bude fungovat?
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 lis 2011, 14:34

Principielně jo, ale jde o tom věřit tomu až ultimátně, pokud tam dojde jen k maličkýmu zaváhání, či narušení víry..tak to je víš kde :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 27 lis 2011, 21:05

Vybírej podle pocitu.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod matemorfoza » 28 lis 2011, 18:24

A nestačil by prsten s odpovídajícím kamenem a kovem jednoduše nabít pro určitý účel? Mám diamantový prsten, který se v naší rodině dědí už více, než sto let, který jsem si nabila a funguje to. Byl nabitý už od mé prababičky, tak jsem to jen posílila a naladila na sebe.
matemorfoza
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 lis 2011, 18:50

Nabít, k tomu zase musíš ale věřit, že je účinný..pokud nevěříš a můžeš být nabitý jakkoliv, nebude fungovat :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 28 lis 2011, 20:00

Já svůj amulet vůbec nijak nezasvětil.Prostě věřím že mě ochrání a stačí to. :))
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sarkyr » 30 lis 2011, 01:51

No, když tomu nebudeš věřit, tak ti nepomůže ani prsten z toho "nejlepšího okultního obchodu" (už tady narážíme na paradox, že). Mně osobně se osvědčil svatební runový prsten (máme s manželkou stejný) pro práci s germánskými božstvy a při práci s enochiánskými bytostmi se skvělými výsledky používám prsten vyrobený z tvrdého papíru popsaný příslušnými znaky.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Razorka Tektzby » 30 lis 2011, 22:21

Mám jednu "historku z natáčení“ :D Na základce jsem měla jen krátkou dobu jako amulet pro štěstí kamínek křišťálu. Nicméně jsem tomu nějak zvlášť nevěřila nebo spíš jsem si říkala, uvidím, jestli to bude fungovat. Nefungovalo to a naopak mi to spíš podle mýho pocitu uškodilo, takže jsem ho vyhodila. Další pokus proběhl opět se šutrem a netuším z čeho byl. Dostala jsem ho při jedné zkoušce, kde nás bylo víc, každej si měl vybrat jeden kamínek z misky, padl mi do oka ten největší stejně jako mé spolužačce, ale byla jsem rychlejší :D Dala jsem ho do kabelky a vzhledem k úspěšnýmu vykonání zkoušky považovala za kamínek pro štěstí a více méně na něj nemyslela/ zapomněla. Opět omyl a tentokrát podstatně znatelnější! Pak se mi přestalo dařit, opravdu až to bylo nezvyklý, divný. Napřed jsem si to nespojovala s tím šutrem, ale vylučovací metodou jsem dospěla k tomu, že to začalo až od doby, co jsem ho dostala. Tak jsem ho vzala a vyhodila z okna, normálně mám trefu dobrou, ale v tomto případě se mi podařilo zasáhnout kapotu našeho auta co vyčuhovalo jen tou kapotou z poza stromu :D Byla to docela rána, odrazil se od té kapoty a dopadl do trávy. Naštěstí na autě nebyla ani stopa. Cítila jsem úlevu a všechno se pak vrátilo do normálu. Je tu samozřejmě možnost, že si to všechno jen namlouvám.
Z toho vyplývá, že se mi moc amulety neosvědčily, nejspíš jsem tomu málo věřila a jako asi poslední pokus bude s tím prstenem Atlanťanů nebo Anchem (jestli se to tak skloňuje :D).
Takže bych to shrnula tím, co jste tu už psali, že pokud tomu nebudeš opravdu věřit, nemá to asi smysl. V mým případě to bylo ještě i ke škodě, takže pokud z toho vyjdeš jen tak, že to nefunguje, tak je to ještě dobrý :)
|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
Razorka Tektzby
V.I.P
V.I.P

Další

Zpět na Magie