Mám v domě ducha?

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Mám v domě ducha?

Příspěvekod Espero » 06 dub 2011, 10:28

Koupil jsem před několika lety dům (z r. 1954), ale kompletně zrekonstruovaný a rozšířený v r. 2000. Moje žena tvrdila celou dobu, že v jedné ze sklepních místností (používaných t.č. jako sušárna na prádlo) se cití zvláštně a nemá tam dobrý pocit, občas tam slyší usedavý dětský pláč, který zmizí, když ono imaginární dítě osloví. Údajně to slyší tak 2x měsíčně. Nevěnoval jsem tomu pozornost a ani jsem tomu až tak moc nevěřil, jsem vysokolškolsky kvalifikovaný člověk ( 2x VŠ) a zabývám se matematickým modelováním pro účely ekonomického řízení v hospodářských systémech a moje práce i můj velmi technokratický způsob myšlení je založený na všem jiném, jenom ne na pocitech, dojmech a nepřesných vjemech.

Jenže asi tak před 2 roky došlo k situaci, že nějaká síla v nepřítomnosti kohokoli v jedné z jiných místností shodila na zem z nově pořízeného nábytku kompletní hudební sestavu - gramofon, hrací věž s radiem, magnetofonem a DVD i oba reproduktory. Museli jsme vše až na gramofon, který zůstal viset na přívodní šňůře, pořídit nové. Po této zkušenosti jsme novou audiosoustavu ke zdi "připevnili drátem k vrutům s očkem zašroubovaným ve zdi", aby se nemohla situace opakovat. Nicméně od té doby se žádné "přemísťvání věcí " nekonalo.

V noci z pondělka na uterý tento týden tak asi kolem půl třetí ráno mě probudil usedavý dětský pláč ozývající se ze spodních místností domu - podotýkám, že naše ložnice je v 1. patře, přímo pod ní je v přízemí ložnice menších kluků (7 a 4 roky) a níže pod ní je ona zmíněná sklepní místnost. Původně jsem myslel, že pláče nejmenší kluk, tak jsem se vydal ho utěšit, jenže ten spokojeně spal, stejně jako prostřední kluk. Tak jsem šel dál do sklepa. Než jsem tam došel usedavý pláč zmizel. Podotýkám, že v oné sklepní místnosti v době línání necháváme i psa a toho jsme pak ráno našli se zježenou srstí ve vedlejší sklepní místnosti, kde byl schoulený v koutě na dlažbě.

Potřeboval bych získat kontakt na někoho, kdo se takovými jevy zabývá a eventuálně je dokáže eliminovat. Sám nevím jak na to, ale tak nějak bych myslel, že mám v baráku asi ducha, jakkoli se tomu moje racionální jádro vzpouzí uvěřit i pochopit.
Espero
Školák
Školák

Re: Mám v domě ducha?

Příspěvekod Arpaix » 06 dub 2011, 11:00

Ja ziji mimo CR, tak Vas dum nemohu navstivit, ale paranormalnimi jevy se zabyvam.
Vypada to ze v Vasem sklepe doslo k necemu zlemu. Vypada to na nasilne umrti maleho ditete,ale i na dite ktere zemrelo pri porodu. I kdyz Vas dum je z roku 1954, tak drive na tom miste mohl stat jiny dum,a to myslim i pred celymi staletimi. Nemusi se jednat o obyvatele tohoto rekonstruovaneho domu.
Duse je spjata s telem tzv" perispiritem", fluidem, ktere se po smrti oddeli od tela, ale v nekterych pripadech prevazne nasilne smrti tomu je jinak a Duch je jeste spjaty s timto svetem. Jedna se o takove Duse zemrelych, ktere prisli o tento zivot nasilne, ze si ani neuvedomuji ze jejich telo jiz nezije. Tento stav Ducha, ktery se vraci na sve misto stale a stale muze trvat do dalsi reinkarnace,ano, i cela staleti!
Duch se vraci na misto, kde zil v telesnem zivote,a na misto, kde napriklad o telesny zivot prisel. Pokud bylo male dite napriklad pred smrti telesne tyrano, zavirano do sklepa,a tam i zemrelo- muze se na to misto vracet.
To, ze Vam shazuje drahe veci znamena, ze neni spokojene, rusite jeho klid. On si Duch muze jeste myslet ze dum je jeho,misto kde bydlite je jeho a Vy rusite jeho klid po smrti.
Ve sklepe place, nebot prave toto misto bylo pro neho zle v minulem zivote.
Mnoho nedokonalych, neocistenych Duchu se vraci na mista sve smrti, Duchove se vraci radi na miste sveho pohrbu. Je i mozne ze telo ditete muze byt pohrbene po Vasim sklepem.
Zkuste se zeptat az bude zase plakat, jestli potrebuje Vasi pomoc. Zkuste se zeptat, jestli Vas slysi- at udela nejaky zvuk.
Tento Duch neni zly, ale jen je spjaty s minulym zivotem,a vraci se,a pokud je spjaty i s minulym telem, trpi.
Zkuste se zeptat, zdali nepotrebuje Vasi pomoc. Pokud toto je pro Vas tezke a Vy jeste nejste tak daleko aby jste navazal styk s onim svetem, tak to nedelejte sam. Ne, pokus mate strach Vy nebo Vase zena. Strach pritahuje nizke Duchy, ktere cini zlo, ale spojte se se zkusenym spiritualistou.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Espero » 06 dub 2011, 11:26

Ne ono nám to vlastně neškodí, jen je to nepříjemné a o strachu nelze mluvit, nemáme ho, ostatně já mám spíše povahu bojovníka než staršpytla. Přesně toto mi říká i manželka, že ho oslovuje a pak to na nějakou dobu přestane. Jenže pokud je opravdu nějaký mrtvý člověk pod barákem, tedy asi pod základy, tento problém nemá řešení, neboť jeho vyzdvižení by znamealo de facto nutnost základy porušit a tím riskovat zboření domu, což by bylo sice možné, ale nákladné, prostě by to mohlo stát i miliony. Já bych se i spojil se ukušeným spirutalistou, jenže žádného neznám.
Espero
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 06 dub 2011, 11:43

Ja vim o Mirka Materna z CR, ale neznam ji osobne. V CR jsem nebyla 16 let,a neznam z CR nikoho. To Vam poradi asi vice nekdo z tohoto fora kdo v CR zije.
Ja se temito jevy zabyvam jiz velmi dlouho,ale ziji ve Finsku.
Ani ja si nemyslim ze Vam tento Duch chce skodit, jen ze se jedna o Ducha , ktery v minulem telesnem zivote v tom dome ci v te oblasti tragicky zemrel,a jeho Duse je jeste pomoci spjata s timto svetem. On se jeste plne neodpoutal od tohoto sveta.
Kdyz clovek zemre nasilne, Duch jeste nevi kde je,a i si muze myslet ze ma jeste telo, ze je na tomto svete.
Clovek kdyz opusti tento svet rychle, nasilne, Duch je jeste dezorientovan. V pripade Vaseho domu se Duch vraci na mista kde zemrelo jeho telo, ci kde bylo tryzneno.
On Vam nechce skodit, jen se jeste plne neodputal od tohoto sveta.
Dobre je se zeptat, co chce, jestli je pritomen, jestli trpi, a cim muzete pomoci. Aby se jiz vratil na "druhy breh", ale bude to trvat velmi pomalu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Espero » 06 dub 2011, 11:47

Uvidím, jestli se někdo neozve. Děkuji.
Espero
Školák
Školák

Příspěvekod LordFilth » 06 dub 2011, 16:30

Já jen doufám, že Vás to donutilo příště tohle nepodceňovat, protože ve vážnějších situacích by se Vám to mohlo vymstít, jen to nepochopte tak, že Vám to přeju
edit: Přeji hodně štěstí
LordFilth
Školák
Školák

Příspěvekod Metcheque » 07 dub 2011, 00:22

Doporučuji oslovit někoho, kdo tu má nejvíce příspěvků, oni už vás odkážou na kompetentní osoby. Třeba Pentagramové oko.
Metcheque
Školák
Školák

Příspěvekod Espero » 07 dub 2011, 07:10

Asi začnu technicky, pokusím se sehnat nějakou technologii na prozkoumání těch základů, nejspíše asi ultrazvukový přístroj. Podle výsledku, pokud vůbec nějaký bude, se uvidí co dál. i když vlastně žádný konkrétní výsledek je také výsledek.
Espero
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 08 dub 2011, 11:48

Tak jak to vypada ted? Plac deti, padani predmetu..ano, jedna se o Ducha, ktery na tom miste zil v minulem telesnem zivote,a ve sklepe v detstvi zrejme trpel a ted se vraci na misto.
On Vam jiste nechce ublizit, jen je mozne ze si "dite" posud neuvedomilo ze jiz nezije ve fysickem tele,a Duch je spjat s timto fysickym svetem.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Espero » 08 dub 2011, 12:09

Nic se neděje, klid. Ono se to podle všeho stává zřídka, tak 1-2x do měsíce. Myslím ale, že náš pes, co tenkrát spal ve sklepě ví víc než my, protože od té doby ho do sklepa nemůžeme dostat.
Espero
Školák
Školák

Příspěvekod zombie » 10 dub 2011, 00:43

Ahoj to,že nemůže odejít je pravda,pláče a žádá vás o pomoc kontaktujte Merlina,
on ho odvede nemusíte nic bourat ani zkoumat,mám dobrou učitelku co se týče paranormálních jevů.
Takže až odejde vy budete klid.Přeji vám at se to rychle podaří.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Orxman » 24 dub 2011, 15:24

Nemusí se jednat o ducha. Z toho jak popisujete vaši situaci bych se nejdříve přesvědčil o historii domu. Nelze vyloučit temnou sílu. Tyto síly v mnoha případech nejsou nebezpečné,avšak nelze je podcenovat. Zeptejte se dětí zda-li něco neslyšely nebo si s něčím nepovídaly.Když jejich odpovědi budou pro vás uspokojivé,tak stačí navštívit faráře a nechat celý dům vysvětit. Ale je třeba znát historii toho domu,neboť se také může jednat ho zmučenou duši,která uvázla mezi oběma světy a hledá pomoc neuvědomujíc si,že vás může vážně ohrozit.
Orxman
Školák
Školák

Příspěvekod Orxman » 24 dub 2011, 15:26

S těmi přistroji bych raději počkal. Nevíte o coo se jedná.Můžete to vážně rozlobit. A to bvy pro vás nemuselo být dobré,ani pro rodinu. Vážně nedoporučuji.
Orxman
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 27 dub 2011, 22:01

Zombie máš pravdu trefa,Arpaix také píše dobře,
nesouhlasím však stebou Orxman proč všude hledáš
temné síly? A tady b yl slyšet dětský pláč,takže duše nemůže
odejít na druhý břeh prosí o pomoc a mohla přejít.
Může jít i o dítě které tam zemřelo násilnou smrtí a proto
pláče má strach.Temné síly to je silné slovo a projevují se
daleko hůře.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Arpaix » 27 dub 2011, 22:50

Ano, ja myslim ze v tom dome trpelo,mozma bylo tyrane a na nasledky tyrani, zemrelo dite.
Ono je s tim mistem spojene a jeho Duse nemuze jit sama na druhy breh, vypada to na volani o pomoc, strach, pocit stesku..Nechce Vam ublizit, ale prosi o pomoc,jak z sklepa ven.
Prosim, modlete se za tu Dusi, to mu pomuze. Pokud Vase podlitba bude uprimna, tim mu pomuzete. Modlete se za to aby tato Duse nasla klid na "druhem brehu".
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Orxman » 28 dub 2011, 09:56

Záleží z jakého pohledu se na to díváš. Člověk zmučený na této zemi, nemusí být dobrým. Může se obrátit a stát se z něj nedobrý.
Orxman
Školák
Školák

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy