od meadow » 14 srp 2010, 14:00
Tak už mám pokračování našeho příběhu s duchem ... můj manžel byl zase včera večer ve sklepě a říkal, že "to" tam cítí. Po dlouhé diskuzi jsme se rozhodli ducha kontaktovat ... Manžel otevřel dveře do sklepa, do chodby, rozsvítil a sedli jsme si v obýváku k televizi. Během chvilky ucítil mrazení. Šel na chodbu a volá na mě, že duch je tady, ať se na něj jdu podívat, že na něj zase mává ze sklepa. Překousla jsem strach, vlezu na chodbu ... a vidím, že nic nevidím. Manžel se tomu velice divil, načež jsem pozorovala, jak jde ke sklepu, usmívá se, chvíli tam stojí, pak natáhne ruku - duch ho vede do sklepa. Tam to vypadá, jako by si ho manžel osahával, pak se posadí na schody a asi deset minut s ním komunikuje v myšlenkách. Já zatím sedím v půli chodby, ducha nevidím, ale pozoruju manželova gesta, pohyby - vypadalo to, že se objímají, pak se mu vzdouvaly záda, těžce dýchal, vypadalo to, že je mu zima, na chvíli mu spadla hlava, jakoby na pár vteřin ztratil vědomí ... mezitím bylo vidět, jak pokyvuje hlavou na "ano" nebo "ne", usmívá se, jako kdyby si vyprávěli vtipy. Pak sledoval ducha, jak odchází a vrátil se do obýváku. Byla jsem lačná informací. Byl unavený, říkal, že ho bolely nohy, tak si musel sednout, a nevěřil, že ve sklepě byl jen tak krátce. A co tedy vlastně zjistil? Duch je mladá holčina, kterou zabili před mnoha stoletími. Manžel říkal, že mu ukazovala vesnici v době, kdy tu ještě žádná nebyla (naše vesnice pochází z počátku 13. století). Prý je na nějaké cestě a už na ní nechce být. Chce pryč. Nemohla najít nikoho, kdo by jí pomohl, až prý "včera" (už je to pár týdnů, ale čas je pro duchy asi relativní pojem?) potkala mého muže a myslí si, že by jí mohl pomoct. Musí jí prý dobrovolně něco dát ze sebe, a ona na oplátku dá zase něco jemu. Ale že prý on na to ještě není připravený, až bude, ona to pozná, a přijde. Chtěla mu ukázat tu cestu, ale on nechtěl. Viděl prý, že mu ukazuje cosi, co vypadá jako noční snímek silnice s jedoucími auty (rozmazané světelné čáry). Co ty na to, Pentagramové oko? PS: Jinak, ta "meditace", kterou můj muž v minulosti provozoval, bylo astrální cestování.
Naposledy upravil
meadow dne 15 srp 2010, 16:47, celkově upraveno 2