Máme v domě ducha?

Máte nejaké zážitky?

Re: Máme v domě ducha?

Příspěvekod meadow » 14 srp 2010, 14:00

Tak už mám pokračování našeho příběhu s duchem ... můj manžel byl zase včera večer ve sklepě a říkal, že "to" tam cítí. Po dlouhé diskuzi jsme se rozhodli ducha kontaktovat ... Manžel otevřel dveře do sklepa, do chodby, rozsvítil a sedli jsme si v obýváku k televizi. Během chvilky ucítil mrazení. Šel na chodbu a volá na mě, že duch je tady, ať se na něj jdu podívat, že na něj zase mává ze sklepa. Překousla jsem strach, vlezu na chodbu ... a vidím, že nic nevidím. Manžel se tomu velice divil, načež jsem pozorovala, jak jde ke sklepu, usmívá se, chvíli tam stojí, pak natáhne ruku - duch ho vede do sklepa. Tam to vypadá, jako by si ho manžel osahával, pak se posadí na schody a asi deset minut s ním komunikuje v myšlenkách. Já zatím sedím v půli chodby, ducha nevidím, ale pozoruju manželova gesta, pohyby - vypadalo to, že se objímají, pak se mu vzdouvaly záda, těžce dýchal, vypadalo to, že je mu zima, na chvíli mu spadla hlava, jakoby na pár vteřin ztratil vědomí ... mezitím bylo vidět, jak pokyvuje hlavou na "ano" nebo "ne", usmívá se, jako kdyby si vyprávěli vtipy. Pak sledoval ducha, jak odchází a vrátil se do obýváku. Byla jsem lačná informací. Byl unavený, říkal, že ho bolely nohy, tak si musel sednout, a nevěřil, že ve sklepě byl jen tak krátce. A co tedy vlastně zjistil? Duch je mladá holčina, kterou zabili před mnoha stoletími. Manžel říkal, že mu ukazovala vesnici v době, kdy tu ještě žádná nebyla (naše vesnice pochází z počátku 13. století). Prý je na nějaké cestě a už na ní nechce být. Chce pryč. Nemohla najít nikoho, kdo by jí pomohl, až prý "včera" (už je to pár týdnů, ale čas je pro duchy asi relativní pojem?) potkala mého muže a myslí si, že by jí mohl pomoct. Musí jí prý dobrovolně něco dát ze sebe, a ona na oplátku dá zase něco jemu. Ale že prý on na to ještě není připravený, až bude, ona to pozná, a přijde. Chtěla mu ukázat tu cestu, ale on nechtěl. Viděl prý, že mu ukazuje cosi, co vypadá jako noční snímek silnice s jedoucími auty (rozmazané světelné čáry). Co ty na to, Pentagramové oko? PS: Jinak, ta "meditace", kterou můj muž v minulosti provozoval, bylo astrální cestování.
Naposledy upravil meadow dne 15 srp 2010, 16:47, celkově upraveno 2
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 14 srp 2010, 20:06

zaujímave pokračovanie, jak sa to rozuzlilo 's220'
.Sh4rp

Příspěvekod meadow » 15 srp 2010, 16:48

Viď? Taky si myslím ... je to napínavé :-)
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 15 srp 2010, 19:28

to znamená,že ta malá holčička ukazovala tvému muži svou minulost.to,že chce tam kam patří ,my nemůžeme pochopit,protože
jsme tam nikdy nebyli a ještě k tomu na to každý z nás má čas.podle mě jí muselo něco vrátit na zem,nějaká vzpomínka tvého
muže,která jí vrátila sem.nebo uvízla v časové smyčce,což se říká,že se ten její hrozný zážitek opakuje pořád dokola.
to by vysvětlovalo proč vám ukazuje cestu do sklepa.když tvůj muž vycítil,že sní nechce odejít kam ona chtěla.bylo to
dobře,duchové rádi vodí lidi na scestí ,protože se sami bojí a chtějí aby byl někdo snimi.akort když je to dítě.to je zajímavé,
že chce něco dobrovolného od tvého manžela.ted hned na to vyložím tarot-
chce odejít z tohoto světa

vzpomíná stále na její smrt,která se jí tu přihodila.ty vzpomínky jsou velice živé.

oblíbila jsi tvého muže,ale není k němu zas tak moc upřímná.pozor na to!!!

to co se jí přihodilo,hodně pláče.

její rodiče byli dříve bohatí,a měli se rádi.

chybí jí teplo domova a láska.

uvidíme jak to bude pokračovat,budete muset udělat odvolávácí rituál,
aby se mohla vrátit a opustit tento svět.každopadně tvůj případ je
opravdu velice zajímavý.už jsem se dlouho nesetkala s duchem s 13 století.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod meadow » 15 srp 2010, 22:49

Tý holčině je prý tak 17 let, viděl, jak vypadá, když mu ukazovala místo, kde ji zabili. (Neví, jak je stará. To jen my si našli historii naší obce. Na obraze, který mu vyjevila, v tu dobu ještě žádná vesnice nestála.) Prý jeli s rodiči na voze. Ji prý zabili nožem, při přepadení toho vozu, když bránila své rodiče. Prý ji to moc bolelo. Manželovi říkala, že je pořád na nějaké "cestě" a nemůže z ní sejít/dojít na konec/nebo jít dál, snad že nemá energii na to, aby z té cesty odešla. Pochopila jsem z toho co říkal to, že tu energii chce od něj (můj muž umí přijímat a dávat energii, tvrdí, že jí má pořád dost) ... on si nebyl jistý. Tvářil se zmateně a lovil v hlavě informace, kterých mu prý sdělila moc. Připadalo mu, že tam sedí celou věčnost. Co po něm může chtít? Říkala, že si to od něj nemůže vzít sama, že on jí to musí dát sám, dobrovolně. Ale že není připravený - až bude, ona přije - jak jsem už zmínila. Taky říkala, že už hodně dlouho hledá někoho, kdo by jí mohl pomoct, ale našla až mého muže. Chceme jí pomoct, nicméně, manžel se obává, aby v případě, že se to povede, ho nedoporučila dál, po publicitě mezi duchy netouží. !smejesa! Pravdou je, že k nám chodí přes sklep, ale nezůstává v něm, odchází. Uvidíme, jak se to vyvine. Bylo by fajn vědět, co vlastně chce, takhle se jen domýšlíme ... :krec:
Naposledy upravil meadow dne 15 srp 2010, 22:58, celkově upraveno 1
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod meadow » 15 srp 2010, 22:58

Ještě jsem si vzpomněla, když tak čtu ten tvůj vzkaz: prý mu říkala, že je hezký, že má pěkné vlasy (on žádné nemá). A o mě že ví, ale nejsem pro ni "zajímavá" (bodejť, když já ji nevidím - a jsem tomu ráda, i když - zvědavost mě hlodá). Kdyby se nám podařila další "session", napadlo mě pustit kameru - byla by na ní vidět?
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 19 srp 2010, 18:02

takže já jsem nepsala kde jí zabili,ale po tvých informací jsem z něčeho vycházela.
víme tedy,že je to mladá slečna.a upřímně mám velké obavy,proč jsi chce vzít co
on jí nemůže dát.chce se dostat do nebe,za cenu,že tvůj manžel bude jákasi výměna.
duchové ubírají energii,a já být tebou tak si s tvým mužem promluvím.
né za každou cenu,je nutné někomu pomáhat!!
protože,tvůj muž si není jistý,je v tom něco víc než si všichni myslíte.
každý máme svého anděla stražného,a ten asi u tvého muže stojí.
at udělá spiritualistickou seanci,a zeptá se jí na všechno.
jaká rizika ho čekají,za cenu,že jí pomůže.
bylo dobrý kdybys to natočila,uvidíme ted nebudeme dělat,žádné závěry.
at si tvůj manžel zapisuje nebo nahrává co říká.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod meadow » 26 srp 2010, 14:10

Ona od mého muže něco konkrétního potřebuje. Aby jí to dal. A musí jí to chtít dát sám, ona si to sama vzít nemůže. Prý teď ještě není připravený na to, aby jí to dal. Já si myslím, že chce od něj energii, aby se mohla dostat tam, kam chce. Můj manžel nad tím nějak nedumá, prostě to nechává být. Ona říkala, že přijde, až můj manžel bude připravený/nebo bude mít to, co ona chce. Prý to pozná, a přijde. Teď tu není, on ji ve sklepě necítí. Spiritistickou seanci? S tabulkou a v kruhu? Víš, on s ní komunikuje telepaticky, takže nu toho nic neříká, a v tom "stavu" nemůže ani nic zapisovat. Soustředí se, a říkal, že ho u toho bolely nohy, musel si sednout. asi ho to stálo energii. Říkal, že se mu to zdálo věčnost, a byl tam přitom max. 10 minut.
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 26 srp 2010, 20:04

já bych se stím ale nepárala opravdu bych jí vyvolala
a at tvůj manžel se sám rozhodne jestli jí chce dát tu
energii,já mám jenom strach aby ho nechtěla vyměnit
místo sebe.a taky bych chtěla mít jasno,aby už se nevracela.
jestli sní navazoval kontakt telepaticky napojila se na něj,aby z něho
čerpala tu energii proto byl tak unavený.pozor na to!
nemám z toho dobrý pocit a já se opravdu málo kdy mýlím.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod meadow » 27 srp 2010, 13:00

Jak to funguje, když by se duch chtěl vyměnit s člověkem - ten člověk by zemřel? Z toho, co jsem četla, někteří duchové mohou mlžit, takže i kdyby mu něco řekla, pravda to být až tak nemusí. Nicméně, manžel měl ze setkání povznášející pocit. Včera mi říkal, že si s ní chtěl popovídat, ale že ji ve sklepě necítí. Když na ni bude myslet, a zkusíme ji zase "pozvat" (otevřít dveře do sklepa), myslíš, že přijde? Minule, když s ní "hovořil", na chvíli těžce dýchal a pak mu na pár vteřin spadla hlava ke straně - on si nic takovéhonepamatoval. Co si o tom myslíš? Napadlo mě, že ho asi v tu chvíli "vzala" zpátky do doby, kdy ji zabili, aby tu scénu viděl. Co myslíš? Vypadalo to strašidelně a já jsem přemýšlela, jestli mám zasáhnout. Přemýšlela jsem, co mám udělat příště, kdyby se dělo něco neobvyklého, mám do toho zasahovat - a jak poznám, že ho duch nebere někam, kam nemá? Zkoušela jsi na to znovu karty?
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 27 srp 2010, 15:39

Ten viděl ducha šedavé barvy, místo nosu dvě dírky, černé oči a postavu jen do půli těla, do pasu.

TO NEBUDE DUCH!!!!!!
Ruce pryč od toho, to je bytost...vůbec ne mrtvá holčička, ale potencionálně VELMI nebezpečná bytost.
(ten příběh s holčičkou je otevřít vaší auru a získat si váš soucit...a tím vás otevřít a odzbrojit na všech frontách)
Okamžitě si s ní přestaňte hrát je li vám zdraví a život milý.

Minule, když s ní "hovořil", na chvíli těžce dýchal a pak mu na pár vteřin spadla hlava ke straně - on si nic takovéhonepamatoval.

...
napojila se na něj,aby z něho
čerpala tu energii proto byl tak unavený.pozor na to!

Přesně tak, PO.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod meadow » 27 srp 2010, 20:20

No jo, tak co s tím? Vyhnat? Já osobně na to nemám, a s mým mužem je těžké pořízení - dělá si co chce.
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod meadow » 27 srp 2010, 20:24

Apropo, holky, ta "bytost" - co dělá a proč? Akyano, ty ji poznáš podle popisu? Nebo co tě přimělo k této myšlence? Jinak, ráda bych se v této oblasti trochu víc vzdělala, doporučíte mi nějaký dobrý zdroj (knihu)?
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 27 srp 2010, 20:54

www otázka dne-rahunta
ochrana před jiným typem energetického útoku nebo ovlibnování!!
www esoterikweb.koukni tam jestli ti to něják pomůže. :razz:
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Akyana » 28 srp 2010, 00:06

meadow píše:No jo, tak co s tím? Vyhnat? Já osobně na to nemám, a s mým mužem je těžké pořízení - dělá si co chce.

Však oni ho na psychiatrii srovnají.
Až dostane kurty a injekce.

Myslím to smrtelně vážně, tohle může dopadnout opravdu zle.

Apropo, holky, ta "bytost" - co dělá a proč? Akyano, ty ji poznáš podle popisu? Nebo co tě přimělo k této myšlence? (knihu)?

Meadow, sama uznáš, že na typického ducha vypadá dost divně..i když se snaží.
Příběh s holčičkou a reakce Tvého muže jsou další vodítka.
Tipuji si, která z bytostí to může být a pokud můj tip je správný, pak je velmi nebezpečná.

Co s ní...chovat se, jako kdybyste dome měli démona.
Ruce pryč od ní, dům vyčistit, uklidit, posvětit, v případě potřeby požádat o exorcismus.
V domě se nehádat, udržovat lásku, modlit se, svítit svíčkami apod.
Můžete zkusit i zvonkem pročišťovat,
ale sami nezahánějte...rozhodně ne silnými řečmi, násilnickými slovy nebo hněvem,
jen udělejte sebe a svůj dům pro ní nepříjemný (láskou, světlem a modlitbou), ať sama odejde.
Pomodlete se za ní a pošlete jí do světla-to se jí asi moc líbit nebude, ale je to pro ní dobré.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Angelguard » 28 srp 2010, 10:31

Zaujímalo by ma, ako sa tá bytosť volá? A exorcismus nemusí vždy dopadnúť dobre -- smie sa aj človeku niečo stať, nie? Fuh... počul som o takých bytostiach, ktoré sú inteligentné a chcú napríklad posadnúť človeka a ziskať si doveru človeka vďaka blabolom... Váš muž by skutočne s tou bytosťou nemal udržiavať žiaden psychický kontakt, tá bytosť pravdepodobne silnie keď čerpá energiu alebo cíti strach...
Angelguard
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist