Máme v domě ducha?

Máte nejaké zážitky?

Máme v domě ducha?

Příspěvekod meadow » 29 črc 2010, 21:01

Ačkoli jsem ducha nikdy neviděla, věřím na ně a o tuto tematiku (a jiná podružná témata) se zajímám. Můj manžel v minulosti při jakési své "meditaci" opakovaně několikrát duchy údajně zval k sobě domů a rozmlouval s nimi o svých problémech. Tímto způsobem k sobě přivolal svého zemřelého otce a sestru, ale přicházeli za ním i jiní duchové, které nezval. Po nějakém čase s tím přestal. Když jsme se před rokem přestěhovali do jednoho staršího domu, a já vyjádřila své obavy ohledně duchů v našem novém domově, tvrdil mi, že už při "meditaci" zjišťoval přítomnost duchů a žádného nezjistil. Ulevilo se mi. Až do včerejška, kdy se mi přiznal, že asi před týdnem viděl ducha. Ne při meditaci, ale v bdělém stavu. Při malování chodby měl otevřené dveře do sklepa. Byl doma sám. Ačkoli bylo horko, ze sklepa šel chládek. Když maloval poblíž dveří do sklepa, měl pocit, že se na něj někdo dívá, ale na chodbě nikdo nebyl. Pak cítil v zádech mrazení a jakoby dotek. Ohlédl se, a íval na ducha. Ten viděl ducha šedavé barvy, místo nosu dvě dírky, černé oči a postavu jen do půli těla, do pasu. Natahoval k manželovi ruku, jako by mu ji nabízel. Manžel chvíli němě zíral, duch zmizel a on si odskočil ven zakouřit. Po chvíli se vrátil a pokračoval v práci. A zase ten mrazivý pocit. Tentokrát "stál" duch na schodech sklepa a kynul mu rukou, aby ho následoval. Koukali jeden na druhého. To údajně trvalo pár minut. Manžel se nehnul z místa, jen se upřeně díval na ducha. Ten po po chvilce zmizel. Co si o tom myslíte? Co mohl duch chtít? Něco mu ukázat? Co by se stalo, kdyby mu podal ruku, kdyby ho následoval? Jak poznám, jestli je duch v domě? Mohl třeba domem jen procházet? Sklep obcházím od té chvíle velkým obloukem, je mi v domě nepříjemně přes den, natož když se setmí.Chci utvrdit v tom, že tu není. Potkat ho, umřu strachy. Poradíte?
meadow
Školák
Školák

Re: Máme v domě ducha?

Příspěvekod asikik » 30 črc 2010, 10:11

Ahoj myslím že případ tvého manžel není ojedinělý (teda ne že by každý potkal ducha když maluje chodbu).V mém pokoji je taky duch, i když sem ho neviděla vím že tam je.Asi je to duch mojí prababičky která minulý rok zemřela.Já sem k ní vždycky měla nějaké pouto, a ona zase nikdy neměla dceru, jenom 4 syny, takže jsem jí asi dceru připomínala.Duch ve vašem domě by mohl být předchozí majitel a tvému manželovi chtěl ve sklepě něco ukázat, nebo ve sklepě zemřel ( měli byste to tam hodně důkladně prozkoumat)nebo je to váš zemřelý příbuzný kterému na vás hodně záleží,ale v tom případě nevím proč by chtěl aby váš manžel šel do sklepa.Je hodně lidí co se duchama zabývají, možná by nebylo na škodu si nějakého do domu pozvat.Mohli byste se dozvědět o co duchovi jde.
Můžeš dosáhnout všeho, když to děláš srdcem.
Srdce je klíčem k bráně světa.
asikik
Školák
Školák

Příspěvekod meadow » 30 črc 2010, 14:09

To mě taky napadlo, že mu chtěl něco ukázat, ale vrtá mi hlavou "co". Sklep je maličký, a kromě lahví vína, pár brambor a kyblíků s barvou tam nic není. Manžel mě utěšuje, že duch třeba jen procházel, ale tomu moc nevěřím. To by ho nezval do sklepa. Taky mě napadlo, že když ti duch podává ruku, může tě zvát s sebou na onen svět? Trochu mám obavy, že pokud nás chtěl varovat, a manžel s ním do toho sklepa nešel, aby se třeba něco nestalo. No, zkrátka mi to celé vrtá hlavou. Vy, kdo tomu trochu či víc rozumíte, courá se duch taky po domě, nebo je vázaný na konkrétní místnost a jinam nejde? Mě tedy už do sklepa nikdo nedostane! Asikiku, jak ty víš, že máš v pokoji ducha? Slyšíš zvuky, cítíš chlad ...? I kdybych věděla, že duch je někdo, koho jsem znala, nemůžu se zbavit pocitu, že bych při jeho spatření asi umřela strachy. Takhle se zatím trochu utěšuju, že pokud je, tak je ve sklepě a tam já za nic na světě nevlezu ... ale moc to nepomáhá. Obdivuju příspěvky od Pentagramového oka, ve kterých píše, že má s duchy "praxi" a nebojí se jich - jak to děláš P.o.? Lituju lidi, o kterých jsem tu na fóru četla, co psali, že duchy vídají pravidelně, ne-li denně ... brrrr ...
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 30 črc 2010, 16:32

ve vašem případě se nemůžete čemu divit.říkáš,že tvůj manžel je zval k vám domů ale odvolal je????
duch bud něco naznačuje,nebo upozornuje.nedoporučuji ho následovat.když máš strach zapal doma santalové tyčinky,posvět to doma svěcenou vodou a uvidíš.ve vašem problénu vidím,že jste něco přivolali ale neodvolali.napiš jak se to bude vyvíjet dál.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Dawsson » 30 črc 2010, 21:04

Ahoj, to je hodně zajímavý. Myslím, že by tvůj manžel měl ten sklep podrobně prohledat( myslím tím i podlahu). A nebylo by od věci zajít na kkatastrální úřad a zjistit co tam stalo dřív, zhruba tak do 17 století to by dalo nechat dohledat. Já totiž zažil něco podobného. Mám totiž chatu poblíž Domažlic na takovém kopci a zjistil jsem, že se tam říká už od 16 století Na Šibenici. Pozval jsem faráře, nechal to vysvětit a mám klid. Ovšem ne vždy to zabere.
Dawsson
Školák
Školák

Příspěvekod meadow » 31 črc 2010, 08:01

Já osobně jsem nic nepřivolávala a manžel se v meditaci před rokem jen rozhlížel, jestli tu něco není. A nic neviděl, prý jen u sousedů odnaproti. Duchy si zval domů do svého bytu (než jsme se poznali). Ale to už je dávno, a ty, co si nezval, požádal, aby k němu nechodili. Od té doby jsme žili u mě v bytě a teď už rok bydlíme v tom starém domě. Kde seženu svěcenou vodu Pentagramové oko?
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 01 srp 2010, 10:16

svěcenou vodu seženeš v jakém koliv kostele.nebo se podívej na forum,já jsem napsala její výrobu,kterou si můžeš vyrobit doma sama.
ale doporučuji ty santalové tyčinky,duchové se jich bojí odpuzuje je to.já sama je také používám.
a nevadí,že je to už dávno.když se něco neodvolá může se to vrátit i po delší době,když už na to každý zapoměl.
udělej to a budeš mít klid.uvidíš že to zmizí.
a když né,napíšu ti soukromou zprávu s odvolávácím rituálem na duchy.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod shewolf » 01 srp 2010, 10:45

tak to stoprocentně duchové umí potrápit.ale pentagramové oko si umí vždy poradit.
její rady jsou většinou vyzkoušené. :cool: :cool: :cool:
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod shewolf » 01 srp 2010, 10:54

pentagramové oko napsala výrobu svěcené vody v magii tady na foru mrkni tam 's220'
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod meadow » 01 srp 2010, 20:46

Jo, koukla jsem se na to. Pramenitá voda, je ehm, ta kouhotková, předpokládám? :-) Děkuji vám za vaše příspěvky a rady. Ty santalové tyčinky mám zapálit v tom sklepě, nebo kdekoli v domě? Manžel slíbil, že až bude připraven na svou "meditaci", tak zkusí ducha požádat, aby odešel. Kdyby to neklaplo, obrátím se na tebe s tím odvolávacím rituálem, Pentagramové oko.
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 02 srp 2010, 01:31

ano santalové tyčinky zapal i ve sklepě i v domě,tam kde budeš cítít,že je něco negativního.
svědcenou vodu si můžeš vyrobit i s balené vody,záleží jen na tobě.
meditace nepomůže ducha odvolat,jenom se to možná ještě zhorší.
zapalte bílou svíci o půlnoci,poproste ho at odejde a uvidíte.
jinak ti napíši ten odvolávácí rituál,naposledy mě duch shodil ze židle,
protože jsem pomáhala partě pubertáků co ho vyvolali.
takže užasnej zážitek,ještě,že nejsem z cukru. !smejesa! !smejesa!
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod meadow » 02 srp 2010, 17:30

Jo, ten příspěvek o tom zlobivém duchovi jsem četla, bylo to napínavé! Jen jsem nepochopila, jestli ho tedy vlastně vyvolali, nebo ne, neboť část korespondence mezi vámi probíhala mimo Forum. Ale nakonec se ho zbavili, ne?
Jinak já osobně necítím ducha, kdyby mi to manžel nevyzvonil, tak o něm nevím ... žila bych ve sladkém nevědomí. On nám nic nedělá, ani se od té doby neukázal. Manžel takhle ducha viděl poprvé. Někdy si říkám, že je lepší toho v tomhle směru moc nevědět - ale když já jsem tak moc zvědavá, a přitom se toho bojím ... a čím víc si toho tady na Foru čtu, tím víc mám strach z věcí, které okolo mě jsou a já je nevidím ...
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 03 srp 2010, 10:16

ano zbavili jsme se ho,neměj strach ,duchové jsou naprosto přirozená věc,ber to tak ,že my jednou třeba taky budeme duchové.
neboj toho čeho nevidíš,náš podvědomý strach v nás může občas vyvolat i halucinace,takže na to pozor.
pokud ti nic nedělá,nic nevidíš,tak dělej jako bys o tom nikdy neslyšela.pokud ti to nejde zkus trénovat a zabav se něčím,abys pořád nemyslela
na to,že máte doma ducha.a aby si potom opravdu nepřivolala.zvědavost sice nevadí,ale někdy je to nastartování různých energiích,o které zrovna
moc nestojíš.doufám,že jsem ti aspon trochu pomohla měj se hezky.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod meadow » 03 srp 2010, 10:21

Určitě, je to fajn si o tom moct s někým (kdo tomu rozumí a nemyslí si, že jsem cvok) popovídat. :-)
meadow
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 03 srp 2010, 20:30

co se týče duchů já vím své a rozhodně nejsi blázen.prostě se děje je to taky v koloběhu našeho života.někdo nevidí nic a někdo zase všechno.každý z nás máme svůj osud,i takhle by se to dalo říct.pokud budeš chtít s čím koliv poradit jsem tu pro tebe. :lol: :lol: :lol:
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod meadow » 03 srp 2010, 20:50

Díky, to je fajn, mít se na koho obrátit. Jsem lačna poznání, i když se ho trochu bojím. Dychtivě pročítám příspěvky z Fóra, je to tady zajímavé. :-)
meadow
Školák
Školák

Další

Zpět na Duchové a poltergeist