od meadow » 30 črc 2010, 14:09
To mě taky napadlo, že mu chtěl něco ukázat, ale vrtá mi hlavou "co". Sklep je maličký, a kromě lahví vína, pár brambor a kyblíků s barvou tam nic není. Manžel mě utěšuje, že duch třeba jen procházel, ale tomu moc nevěřím. To by ho nezval do sklepa. Taky mě napadlo, že když ti duch podává ruku, může tě zvát s sebou na onen svět? Trochu mám obavy, že pokud nás chtěl varovat, a manžel s ním do toho sklepa nešel, aby se třeba něco nestalo. No, zkrátka mi to celé vrtá hlavou. Vy, kdo tomu trochu či víc rozumíte, courá se duch taky po domě, nebo je vázaný na konkrétní místnost a jinam nejde? Mě tedy už do sklepa nikdo nedostane! Asikiku, jak ty víš, že máš v pokoji ducha? Slyšíš zvuky, cítíš chlad ...? I kdybych věděla, že duch je někdo, koho jsem znala, nemůžu se zbavit pocitu, že bych při jeho spatření asi umřela strachy. Takhle se zatím trochu utěšuju, že pokud je, tak je ve sklepě a tam já za nic na světě nevlezu ... ale moc to nepomáhá. Obdivuju příspěvky od Pentagramového oka, ve kterých píše, že má s duchy "praxi" a nebojí se jich - jak to děláš P.o.? Lituju lidi, o kterých jsem tu na fóru četla, co psali, že duchy vídají pravidelně, ne-li denně ... brrrr ...