Mensi vymitani

Vymítání

Mensi vymitani

Příspěvekod Odis » 18 bře 2008, 09:39

Stalo se to asi pred trema rokama, kdyz jsem byl poprve v laznich. Byli jsme na snidani a jeden kamos byl uplne v pohode, ale po snidani ho znicehonic zacala bolet hlava, bylo mu spatne a choval se divne. Proste uplne jinak nez predchvili. Tak jsme sli do pokoje, on si lehnul na postel a byl docela agresivni. Jeden kamos co se v magii uz vyznal si myslel, ze je posedlej tak jsme asi 3 kluci zacaly rikat zpev bohyne z knihy wicca kterou jsme tam meli a on se zacal strasne rozcilovat, zacpaval si usi, busil do zdi a nakonec vstal a rekl ze se jde napit. Kdyz ho chtel kamos zadrzet aby nikam nesel tak ho hodil na postel a sel pryc. Tak jsme mezitim co byl pryc posvetili vodu a udelali uprostred mistnosti kruh. Potom co prisel se zastavil pred tim kruhem a dival se na nej ackoli nebyl vubec videt, obesel ho a zase si lehnul na postel tak jsme sli k nemu, chytili jsme ho a opet zacali zpev bohyne. On se zacal zmitat, zacpavat usi a busit do zdi ale nakonec se sklidnil a jen lezel tak jsme sli pryc z pokoje a asi za pet minut prisli a on sedel na posteli cetl si casopis a ptal se nas kde jsme byli. A kdyz jsme se ho ptali co si pomatuje tak rekl jen to ze jsme byli na snidani, ale to potom ne. Od te doby jsem se zacal zajimat o magii a vsechno okolo ni. Tento pribeh jsem opravdu zazil a nevymislim si ho.
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod jesterM60 » 19 bře 2008, 12:35

nádherný příklad exorcismu v praxi :smile: Když já provádím exorcismy,tak většinu řvu:
Audi me!In nomine Adonai abi in pace!Gigim xul edin na zu!
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Odis » 19 bře 2008, 13:11

to je latinsky? a jaky je to typ vymitani? jako myslim z jaky magie
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod crower88 » 20 bře 2008, 00:21

jesterM60 píše:nádherný příklad exorcismu v praxi :smile: Když já provádím exorcismy,tak většinu řvu:

už si někdy vymítal?jak?kdy?jaké to je?a jaký je tvůj názor na ďábla a satana?
crower88
Školák
Školák

Příspěvekod smolicek04 » 20 bře 2008, 07:22

Tak to je zaujímavý príbeh.....Už dlho som nečítal niečo také zaujímavé a čudné. V každom prípade je to super....aj ja by som chcel dakedy zažiť niečo také....
Obrázek
smolicek04
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 20 bře 2008, 11:14

Je to latisky: Poslouhcej mne!Ve jménu boha odejdi v míru!(tím není myšlena verze křesťanského boha)
Ano už jsem vymítal.Není to od žádné magie,je to čistě jenom má improvizace založená na intuici.Jednou jsem vymítal přízrak co se zjevoval v jedné domácnosti.Půl roku se tam pak neukázal,ale pak se tam zase začal objevovat.Pak jsem prováděl čistě energetický exorcimus inkarnáta.Pak jsem čistil nějaké místnosti a vyháněl menší bytosti.V častých případech to lze provést jenom vůlí,energií a aurou
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod zanetasagii » 20 bře 2008, 11:28

To by mě zajímalo, co bys našel v domě mých rodičů. Byla tam jednou jedna paní, která uměla dávat pryč špatné energie, ale tam mi po chvíli, řekla, že s tímhle nechce nic mít. Vyděsilo mě to. Ale je to spousta let zpátky, nevím jestli to tam stále je, u rodičů se stále necítím dobře a na půdu raději nechodím, tam to bylo nejhorší.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Odis » 20 bře 2008, 13:23

jesterM60 píše:Je to latisky: Poslouhcej mne!Ve jménu boha odejdi v míru!(tím není myšlena verze křesťanského boha)
Ano už jsem vymítal.Není to od žádné magie,je to čistě jenom má improvizace založená na intuici.Jednou jsem vymítal přízrak co se zjevoval v jedné domácnosti.Půl roku se tam pak neukázal,ale pak se tam zase začal objevovat.Pak jsem prováděl čistě energetický exorcimus inkarnáta.Pak jsem čistil nějaké místnosti a vyháněl menší bytosti.V častých případech to lze provést jenom vůlí,energií a aurou

Diky zas jsem se neco dozvedel :grin:
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod aldaron » 27 bře 2008, 08:46

Jaster alebo vlastne kdokolvek mozem sa spytat ze ci sa pri exorcizme musi hovorit v latinskom jazyku? teda myslim pochopi to aj to "zlo" , "demon" alebo jak to mam nazvat aj ked to poviem po slovensky? :?:
Ja som ryba ničím zvláštna,
zatiaľ čo ty, si hladina morská.
Dovoľ, aby som v tebe mohol plávať.
Dovoľ, aby som mohol každným dňom rokliny tvoje objavovať.
aldaron
Učeň
Učeň

Příspěvekod Odis » 27 bře 2008, 09:20

Ja jsem to mluvil v cestine a fungovalo to takze si myslim, ze na jazyku nezalezi
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod jesterM60 » 29 bře 2008, 23:28

nezáleží na způsobu sdělení,ale na obsahu
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod jesterM60 » 29 bře 2008, 23:33

crower88 píše:
jesterM60 píše:nádherný příklad exorcismu v praxi :smile: Když já provádím exorcismy,tak většinu řvu:

už si někdy vymítal?jak?kdy?jaké to je?a jaký je tvůj názor na ďábla a satana?

můj názor na ďábla?Nevím :)
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re: Mensi vymitani

Příspěvekod Melkor » 12 srp 2008, 12:10

proc kdyz jsem cetl: "Audi me!In nomine Adonai abi in pace!Gigim xul edin na zu!" tak mi po celem těle naskočila kusí kůže a cítil jsem znatelné ochlazení? jakmile jsem dokončil větu,tak se vše vrátilo dopořádku. jen mám těď stále divný pocit v žaludku.
Melkor
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 12 srp 2008, 20:16

Jsi citlivka Melkore :)
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aisha2110 » 18 říj 2008, 13:26

Aj ja keď som začala čítať tú vetu Audi me! In nomine adonai abi in pace! Gigim xul edim na zu! Točila sa mi hlava prišlo mi zle cítila som v sebe hnev no teraz keď ju čítam nič mi to už nerobí. A cítim sa lepšie. Totiž od včera mi bolo nejak divne ako by som to nebola ani ja.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod jarrrr » 31 říj 2008, 19:23

Jak se ta věta čte nebo se čte přesně tak jak je napsaná ??
jarrrr
V.I.P
V.I.P

Další

Zpět na Exorcismy