Mimozemšťani? A co třeba my z budoucnosti?

Mimozemšťané a paranormální jevy

Mimozemšťani? A co třeba my z budoucnosti?

Příspěvekod mara275 » 03 bře 2009, 16:34

Třeba to nejsu mimozemštané.Vážne co když sme to my třeba za 1000 let a hledáme nějak jak sme žily a tak nebo nová rasa která přezila mutaci když na nás dopadl meteorit to by taky stálo za to uvažovat cona to ríkáte??
Naposledy upravil Anonymous dne 11 bře 2009, 18:23, celkově upraveno 2
Důvod: Změna názvu
mara275
Školák
Školák

Re: co když??

Příspěvekod lykantrop » 03 bře 2009, 17:50

No každopádně mi pořád nejde do hlavy věštění budoucnosti. budoucnost přeci vytváříme my! A to, že jsem teď mávl rukou nahoru dolu bylo moje svobodné rozhodnutí vyvolané psaním tohoto příspěvku jako nečekaná změna v řetězci času. Podle mě se můžeme ohlížet pouze do minulosti /jak píšeš ty, i oni by to mohli dělat/. Otázkou ale je, co určuje naší budoucnost. Pozn. osud tady nechci vidět :D
lykantrop

Re: co když??

Příspěvekod mara275 » 05 bře 2009, 15:07

kdo si určuje budoucnost sme to my a naše okoli at už doma nebo lidi okolo ve všem si ty a tvé okolí.Podle mne pokud máš iný názor tak daj vedet
mara275
Školák
Školák

Re: Mimozemšťani? A co třeba my z budoucnosti?

Příspěvekod katka737 » 10 čer 2009, 17:51

Přece nejsme jediná galaxie. Tomu nemůžete věřit. A co když tam "někde" něco je a může si myslet to samé o nás? Že právě my jsme mimozemšťané?? Nedávno jsem četla článek a Začínal takhle: Ti zelení mužíčci tady možná opravdu jsou... Jak někdo může tvrdit že jsou zelení? co když tam je to "něco" a má to barvu fialovou. A tak to je i s létajícím talířem. Zajímalo by mně, který to vymyslel. Co když lítají v raketách. To nikdo neví..
katka737
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 10 čer 2009, 21:22

Já si hlavně nedokážu představit, ačkoliv nemám rád zákony fyziky, jak může lítat vesmírná loď mimozemšťanů ve tvaru kruhu. Ale to je samozřejmé, že se zde naleznou odpovědi typu: ,,Vyspělá technologie".
lykantrop

Příspěvekod pudingg » 10 čer 2009, 23:30

ja si radši moc nepředstavuju jak vipadaj,protože to nemá smysl...mužou mít podobu třeba i okurky když na to přijde:)ale přesto když si prohlížim kresby nějakého starého národa,tak zobrazení jejich bohů(podle mě nejspíš mimozemštanů)je pro mě větší dukaz než video s letajícím talířem..a když už si je mám nějak realně představovat,tak vycházím spíš z jejich vyobrazení.....Jinak to proč se všude tvrdí že mimozemštané letají létajícím talířem,to bude asi tim,že někdo kdysi na obloze viděl neco co opravdu vipadalo jako disk,placka,talíř a tak podobně..a letadlo to připomínalo snad jen tím že to letělo nad hlavami udivených lidí..veřejnost ten objekt záhy pojmenovala u.f.o. ono ty videa co kolují po netu,většina těch letajících těles svím tvarem vážně připomíná talíře:) o tom že se strašíme sami(myslím tím to:a co třeba my z budoucnosti)o tom sem už taky něco málo slyšela,říkám si a proč ne?ale v tom případě by to byl pěkný paradox:))))))))))))))))))))))
Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě znamenají,že někde nablízku svítí světlo:)))))))
pudingg
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 11 čer 2009, 13:33

lykantrop píše:Já si hlavně nedokážu představit, ačkoliv nemám rád zákony fyziky, jak může lítat vesmírná loď mimozemšťanů ve tvaru kruhu. Ale to je samozřejmé, že se zde naleznou odpovědi typu: ,,Vyspělá technologie".

Teoreticky takové mimozemské stroje v podstate vůbec nelétají, pokud by jste se nachazeli uprostred podobne lode za pohybu,necitili by jste zadne silové ucinky ani pri extremnich manevrech.Tyto lode ani nejsou v gravitacnim vlivu planety, mají vlastní casoprostor a jak uz jsem psal, nepohybuji se ony, ale prostredi kolem nich
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod Hurvajz » 03 zář 2009, 19:42

Tohle napadlo i mě. Také co do pravděpodobnosti je větší šance že jsme to my z budoucna než ET. Kdysi jsem četl o vzorci pro výpočet ET civilizací ve vesmíru a ten spočítal okolo 200 miliard civilizací a přesto dík velké rozloze vesmíru máme šanci na setkání téměř nulovou a jednalo by se spíše o neuvěřitelnou náhodu kdybychom se někdy alespoň s jednou setkali. Protože v ufo věřím neboť jsem jedno viděl někdo tu okolo je a vyslovená doměnka je nejpravděpodobnějši pokud nejsme nějakou simulací v počítači. I teorie o simulaci v pc je pravděpodibnějši než skuteční ET.
Hurvajz
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 04 zář 2009, 02:41

Hurvajz píše:Tohle napadlo i mě. Také co do pravděpodobnosti je větší šance že jsme to my z budoucna než ET. Kdysi jsem četl o vzorci pro výpočet ET civilizací ve vesmíru a ten spočítal okolo 200 miliard civilizací a přesto dík velké rozloze vesmíru máme šanci na setkání téměř nulovou a jednalo by se spíše o neuvěřitelnou náhodu kdybychom se někdy alespoň s jednou setkali. Protože v ufo věřím neboť jsem jedno viděl někdo tu okolo je a vyslovená doměnka je nejpravděpodobnějši pokud nejsme nějakou simulací v počítači. I teorie o simulaci v pc je pravděpodibnějši než skuteční ET.

Podle čeho usuzuješ, že je větší šance že jsme to my z budoucnosti? Napadla mě jedna úvaha (pro mě nepříliš přívětivá), která tak nějak zapadá do Teorie inteligentního designu (že vesmír je dobře promazaný stroj:o). Je možné, že všechny Zemi podobné planety ve vesmíru jsou zhruba stejně staré jako naše Země a čili i možné civilizace, které se na těchto planetách mohou vyskytovat, by se nacházeli na podobném evolučním stupni jako lidstvo.Vysvětlovalo by to Fermiho paradox,ale všechno ostatní nasvědčuje tomu že to zřejmě není pravda (např. různé stáří hvězd a tedy i planet v jejich systémech) Podle všeho tedy existují terestrické planety zemského typu různého stáří.Civilizace takových planet by mohli mít "náskok" ve vývoji o miliardu let. Není vyloučeno že se nacházejí přímo v Mléčné dráze a podle Drakeovi rovnice by taková civilizace rozhodně nebyla v galaxii jediná . Dle mého názoru by pro takto vyspělé civilizace nebyl problém překonat 10 megaparseků napříč galaxií.Otázkou je kde tedy jsou..pokud totiž skutečně existují civilizace C (Kardašova škála) v Mléčné dráze, musí o naší malé modré planetě stoprocentně vědět. Již dnes si lidstvo uvědomuje, přesto, jak je na vesmírné poměry poměrně primitivní civilizací, že není vhodné zasahovat do vývoje na jiných planetách.již dnes sterilizujeme sondy abychom zabránili případnému "infikování" pozemskými mikroorganismy. Pro civilizaci starší o miliony let bychom byli zajímavým studijním materiálem, na který je určitě zajímavé se dívat, ale nesmí se na něj v žádném případě šahat.Toto je podle mě jeden z důvodů, proč stále nevíme o aktivitě mimozemských civilizací v naší sluneční soustavě (V případě, že tady skutečně jsou) Vzdálenosti mezi hvězdami ve vesmíru činí v průměru 5 světelných let a již dnes bychom byli zřejmě schopni urychlit sondu na 1/3 rychlosti světla a dopravit jí za nějakých sto let do jiného slunečního systému (pokoušel se o to americký projekt z 60 let, ale nakonec se dalo přednost projektu Apollo a boji o měsíc s rusy) To všechno znamená jediné, civilizace typu "C" by měla v evidenci svého počítače celou databázi obydlených planet v celé galaxii:o)) Píšeš že je nulová šance,aby se dvě různé civilizace ve vesmíru potkali..nesmysl..Jak si můžeš být jistý že neexistuje více obydlených planet v široké obyvatelné zóně hvězd vyšších spektrálních tříd??? Jsem si jistý že existují systémy, kde mohou být i 3 a více planet zemského typu, vzdálenosti mezi nimi nejsou velké a i civilizace jako je lidstvo by už dávno vědělo kdo že to bydlí na jejich sousedovi.Proto se nedomnívám že civilizace ve vesmíru o sobě nemohou navzájem vědět
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 04 zář 2009, 11:08

no muj názor je asi tento.Nevím sice tistě jestli je vesmír nekonečnej pokud ano pak i jakákoliv nejmenší část třebas jedno promile je zase nekonečno.Ale i tak je dost velkej na to aby tam bylo dost planet s životem a jen bláhovej a namyšlenej člověk si myslí že jsme jedineční a ajediní.A jelikož je i hodně starej tak ten život tam muže bejt tisíce let před námi.A rozdíl ve vědomosti tisíclet je obrovskej.Navíc to co nám trvalo stovky let nyní vymyslíme za rok.Tudíž přemístit se stovky světených let mohou zvládnou za hodinu.Nakonec pokus se vysvětlit člověku v pravěku že obletíš ve vesmíru celou zemi za hodinu.Nejenom by to nepochopil ale měl by tě za blázna.A to cestování časem no nevím sice teoreticky je dokázáno že to jde.Dokonce se to již podařilo cestovat do budoucnosti.Bylo to tak že vypustili v trubici foton rychlostí větší než světlo a tudíž na konci se objevil dříve než byl vypuštěnej.Samozřejmě to bylo o nula nula nic ale bylo.A k samotnému cestování časem do minulosti tak pak je ohromnej problém co by se stalo pokud by něco zmněnily jak se říká mávnutí křídla motýla v pralese zapřičiní tornádo na druhej straně zeměkoul.A do budocnosti no také nevím jak mohou jít tam co ještě nen.Přirovnám to k člověku co píše knihu ano muže listovat nazpět a dokonce tam dělat upravy muže le listovat i dopředu bohužel tam jsou ale jen čité nepopsané stránky
aumirek

Příspěvekod pacey » 17 zář 2009, 20:38

ono je pravda ze su aj ine planety :) Ale na inych planetach moze byt iny zivot ako ho pozname. Uplne iny. Na discovery bol raz taky dokument :) Volala sa Alien Planet. oplati sa pozriet :)
" Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote. " Einstein
pacey
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 01 říj 2009, 06:42

Alien planet je výborný dokument!!! doporučuju!! Akorát jsem k němu nikde na netu nenašel české titulky

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod winchester » 25 říj 2011, 15:49

no mna tato teoria velmi zaujala a vlastne preco nie? som nazoru (prepac lykantrop) zfakt sa riadime neviem ako to inak nazvat ako podla osudu... kludne moze byt ze o niekolko 1000 rokov budeme cestovat spat v case za nasimi predkami, mozno prave ten gulovy blesk je casopriestorova "brana", kto vie, som toho nazoru ze buducnost sa zmenit neda, je predurcena, napriklad dneska by som sa vratil v case, nieco zmenil, ale vsetko by islo dalej podla isteho scenaru pretoze v tom scenari sa rata s tym ze ja sa do tej minulosti vratim a presne to zrobim co mam a tak sa to prejavi tak ako ma :D mozno som jediny s takymto nazorom ale stojim si za nim ;)
"Pamatuj, že i ta nejtěžší hodina ve tvém životě, má jen 60 minut."
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 15:24

No a co kauzalita, na to jsi pomyslel. Podle "božského" akce/reakce zákonu, je to trochu nemožný.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod winchester » 26 říj 2011, 15:34

ak tym 3. newtnovim myslis to ze ked sa vratim do minulosti a nieco zmenim tak sa to musi neako prejavit v buducnosti, to znemena ze si ma nepochopil :D
skusim ti to vysvetlit na priklade:

(viem ze ked uz rozpravam o dimenziach tak to je:
1. cely vesmir a nie len nasa zem
2. ina mierka casu
ale berem to trochu konkretnejsie)

ok takze zoberme si ze sa za prve nachadzame v 6 d, cestujem do minulosti do 3 d - chcem zariadit aby sa nestretli dvaja ludia, lenze v 4,5,6,7d.... sa v tom pocita ze som sa vratil v case a snazil sa to zmenit, a zmenil som veci tak ze prave koli tym veciam co som zmenil sa stretli, takze ak sa vratim v case a zmenim veci, tak ich zmenim tak aby sa dnesok stal tak ako sa deje, ci chcem ci nechcem... pochopil si ma ?
"Pamatuj, že i ta nejtěžší hodina ve tvém životě, má jen 60 minut."
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 19:00

Jakej Newton, víš vůbec co to je kauzalita?! A že každá akce vyvolává reakci?!
Nějaký to "že si to sám změníš" je absolutně jedno, jelikož už tak zasahuješ do pole, který se tím zhroutí. Samotnej časoprostor jednotných dimenzí není stavěnej na to, aby jsi zasahoval proti přesně vedeného zakroucení prostoru, jelikož i tak zase zbouráš kauzalitu. Takže buď jak buď zase máš chybku a zase narušíš pole.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy