Mlátit dívku

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Mlátit dívku

Příspěvekod Montrey » 16 srp 2010, 10:51

Ten den mě odmítla holka, kterou jsem vážně miloval. Zdálo se mi jak ji potkávám v MHD s brýlemi a na první pohled s monoklem tak jsem jí řekl ať si je sundá a měla celý domlácený obličej od kluka, kterýho si vybrala místo mě. Jsem z toho teď celkem špatný, takže věřím, že rozjasnění snu mi snad pomůže. Díky
's220'
Montrey
Školák
Školák

Re: Mlátit dívku

Příspěvekod panter » 16 srp 2010, 16:20

Podľa mojej skúsenosti sny o láske nie sú pravdivé.
Preto by som ti radil vyhýbať sa tej babe ako sa len dá.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod LPG1995 » 16 srp 2010, 22:22

Sny nemusí být vždy pravdivé. Sny vycházejí z tvého nitra, kdy se tvé myšlenky volně pohybují. Může jít téměř o cokoliv. Může to být tvůj strach o ni, může to být (a podle mě je) tvá představa jak by se mohla přesvědčit že si vybrala špatného *vim špatná formulace, jestli si ji neporozuměl tak napiš a ja se ti ji pokusim vysvětlit*, může to být tvá vůle ji za to to udělat. Musíš sám vědět, jaké si měl při tom pocity.
LPG1995
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 17 srp 2010, 15:44

Montrey píše:Ten den mě odmítla holka, kterou jsem vážně miloval. Zdálo se mi jak ji potkávám v MHD s brýlemi a na první pohled s monoklem tak jsem jí řekl ať si je sundá a měla celý domlácený obličej od kluka, kterýho si vybrala místo mě. Jsem z toho teď celkem špatný, takže věřím, že rozjasnění snu mi snad pomůže. Díky
's220'

Zřejmě Ti na ní záleží a nechceš, aby dopadla špatně.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Angelguard » 20 srp 2010, 15:30

Podľa mňa na tom dievčati Ti záleží aj keď ona nemá záujem. Ten sen je čisto z tvojho vnútra, sen odrazil tvoje obavy a city k tomu dievčaťu. Osobne si myslím, že ten monokel bol koli tomu, pretože si myslíš, že s tebou by bola šťastná (možno by aj bola) a bojíš sa, že ten chalan ktorý s ňou bude / ktorého si vybrala nebude ten pravý... Tvoj sen bol o tvojich citoch k nej a obavách, nič iné :) Zabudni na ňu, zbytočne sa zaoberáš a trápiš pre niekoho, kto o to nestojí. Otvor si oči, a kráčaj ďalej :)
Angelguard
Školák
Školák

Zpět na Sny