od cer.mi » 14 črc 2011, 11:55
Zdravím vás, chci se s vámi podělit o dnešní zážitek. Nejprve chci říct, že určitě věřím, že ve vesmíru nejsme sami, ale myslel jsem si, že je zcela nepravděpodobné aby se mi poštěstilo někdy nějakého mimozemšťana na vlastní oči vidět, opak je možná pravdou.. Byl jsem v garáži a lakoval skříňky (v barvě nebyl žádný toluen nebo ředidlo abych měl vidiny :D), venku začalo hodně pršet a byla bouřka.. Z venku jsem slyšel zvuky, jako když něco "plácá" o vodu, tak jak když v bazénu bouchnete otevřenou dlaní o hladinu.. Vody bylo venku už dost, nevěnoval jsem tomu pozornost.. Ty zvuky však byly pravidelné a jakoby se blížily.. Nemyslím si tedy, že to bylo je v důsledku deště.. Pak za mnou přiběhl můj pes, vypadal tak nějak zaraženě a jakoby se za mě schovával.. Zvuky ustaly, poslední jsem slyšel před garáží.. Cítil jsem zvláštní pocit, jakože se na mě někdo dívá.. Když jsem se podíval ven, tak jsem viděl "něco", mnohem vyššího než já (já mám 187cm), byl to ale jenom zlomek sekundy, možná vteřina a hned to "uskočilo" na trávník v tu chvíli to vypadalo jako šedá šmouha (možná to byl jen dlouhý krok..) Neměl jsem tam dobrý výhled, tak jsem rychle vyrazil z garáže, ale po tom "něčem" už tam nebylo ani památky, jen opět dva čvachtavé zvuky. Co si o tom myslíte? Mohl se na mě přijít podívat mimozemšťan? Z té výšky a rychlosti, jakou to zmizelo, soudím, že to nebylo nic, co žije v okolí, tím myslím třeba i sousedy, kteří však nemají možnost vstupu na můj pozemek.. Za případné reakce nebo podobné zážitky předem děkuji.
When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass.