Možná mě navštívil mimozemšťan

Mimozemšťané a paranormální jevy

Možná mě navštívil mimozemšťan

Příspěvekod cer.mi » 14 črc 2011, 11:55

Zdravím vás, chci se s vámi podělit o dnešní zážitek. Nejprve chci říct, že určitě věřím, že ve vesmíru nejsme sami, ale myslel jsem si, že je zcela nepravděpodobné aby se mi poštěstilo někdy nějakého mimozemšťana na vlastní oči vidět, opak je možná pravdou.. Byl jsem v garáži a lakoval skříňky (v barvě nebyl žádný toluen nebo ředidlo abych měl vidiny :D), venku začalo hodně pršet a byla bouřka.. Z venku jsem slyšel zvuky, jako když něco "plácá" o vodu, tak jak když v bazénu bouchnete otevřenou dlaní o hladinu.. Vody bylo venku už dost, nevěnoval jsem tomu pozornost.. Ty zvuky však byly pravidelné a jakoby se blížily.. Nemyslím si tedy, že to bylo je v důsledku deště.. Pak za mnou přiběhl můj pes, vypadal tak nějak zaraženě a jakoby se za mě schovával.. Zvuky ustaly, poslední jsem slyšel před garáží.. Cítil jsem zvláštní pocit, jakože se na mě někdo dívá.. Když jsem se podíval ven, tak jsem viděl "něco", mnohem vyššího než já (já mám 187cm), byl to ale jenom zlomek sekundy, možná vteřina a hned to "uskočilo" na trávník v tu chvíli to vypadalo jako šedá šmouha (možná to byl jen dlouhý krok..) Neměl jsem tam dobrý výhled, tak jsem rychle vyrazil z garáže, ale po tom "něčem" už tam nebylo ani památky, jen opět dva čvachtavé zvuky. Co si o tom myslíte? Mohl se na mě přijít podívat mimozemšťan? Z té výšky a rychlosti, jakou to zmizelo, soudím, že to nebylo nic, co žije v okolí, tím myslím třeba i sousedy, kteří však nemají možnost vstupu na můj pozemek.. Za případné reakce nebo podobné zážitky předem děkuji.
When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass.
cer.mi
Školák
Školák

Re: Možná mě navštívil mimozemšťan

Příspěvekod KillerLP » 14 črc 2011, 12:28

Zdravím.
Přicházím hned s několika teoriemi.
Mimozemšťan to být určitě mohl, jenže je tu hodně otázek. Proč se přišel podívat na tebe? Za jakým účelem? (Určitě si nemyslím, že jen tak přišel na návštěvu se podívat, jak se ti daří) Třeba došel ze zvědavosti, třeba to ani on nebyl.
Uvažovala jsem ještě nad nějakýma astrálníma bytostma (Určitě, pokud to, co popisuješ není moc přehnané, je celkem jisté, že nejde o někoho/něco, pozemského původu). Mohl to být také duch. (Nevím, zda-li jsi vůči duchům a podobným bytůstkám skeptický či nikolv, ale taková možnost zde jistojistě je.) Podobný zážitek bohužel nemám, ale moje dobrá kamarádka ano, v tu danou chvíli šlo o ducha.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod cer.mi » 14 črc 2011, 13:32

Děkuji za názor :) o nějaké astrální bytosti jsem taky uvažoval.. Myslíš, že by taky mohla dělat ty zvuky? To jediné mi k tomu moc nesedělo. Skeptický vůči takovým věcem nejsem vůbec. No stalo se to dopoledne a chtěl jsem to někam zapsat co nejdříve za čerstva, tak jsem využil tady toho fóra a čekal nějakou odpověď, názory a tak dále. Taky se mi nezdála reakce mého psa, myslíš, že by prchal před duchem, že to dokáže vycítit nebo něco tak? Hlavně mě tedy zaráží ty zvuky.
Ty otázky mě taky napadly, proto jsem taky na začátku psal, že mě ani nenapdalo, že bych ho mohl vidět naživo, proč by šel za mnou? Jsem úplně obyčejný člověk.. Nevím co si o tom myslet, ale možné to je asi tak stejně jako je to nemožné..
cer.mi
Školák
Školák

Příspěvekod KillerLP » 14 črc 2011, 16:02

Není zač :) Ano, mohla. Zvuky by ale mohlo vydávat téměř vše. Od duchů, až po... Já nevím co všechno.
To je dobře, o to by to bylo složitější. Je moc dobře, že jsi to tady napsal. Mno, tak podle toho, jakou má tvůj pes povahu, je to něco, jako u lidí. Některý člověk by utekl, některý by s ním hodil pokec, a některý by ho sejmul nějakou paličkou :D
Ale myslím si, že pokud šlo o ducha, tak ho vidět mohl, zvířata jsou v tomhle ohledu hodně vnímavý, můžou je "vidět", i když je lidé "nevidí."
Prosím, popíšeš mi ještě jednou a podrobněji ty zvuky? Joo, to chápu, jenže nemyslím si, že pokud by šlo o mimozemšťana, že by si vybíral, komu se ukáže, jakože myšlenkou typu: "Noo, tak jelikož prezident je nejvýš, tak se ukážu mu".
Třeba to byla nehoda a ani on neví, jak se tam dostal. S tím s tebou naprosto souhlasím ;)
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Arta » 14 črc 2011, 17:23

Vzhledem k tomu, že byla bouřka, tak tu psi zrovna nemilují, možná se jenom bál.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod KillerLP » 14 črc 2011, 18:54

To je taky pravda, Arto...
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 14 črc 2011, 21:08

Zaměřil bych se na to proč, jestli to nemohlo být něco jiného a zvěř (v tomhle ohledu vyděšenou tím nečasem) bych do toho netahal.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod cer.mi » 15 črc 2011, 07:36

Klidně to mohlo být něco jiného, to určitě nevylučuji.
To s tím psem, že byl vyděšený bouřkou odmítám, protože nikdy ještě na bouřku takto nereagoval.. i na silvestra, jak je ohňostroj a všechno kolem bouchá, tak zůstává klidný..
Ty zvuky asi neumím lépe popsat než "plácání do vody" - prostě jako když máš roztaženou dlaň a celou plochou plácneš (tleskneš) na hladinu, tak takový to byl zvuk.
cer.mi
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 črc 2011, 12:21

Jaký je chování tvýho psa, je to mazel, nebo jen takový laxní pozorovatel, nebo třeba obranář? Každopádně bych se zaměřil i na ten lak, o jakej šlo (v laku nemusí být zrovna těkavé látky, stačí cokoliv i "jen" dráždivého). Dál bych chtěl vědět a to co možná nejkomplexněší popis tý "šedý" šmouhy.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod cer.mi » 20 črc 2011, 18:39

Můj pes je flegmatik, dalo by se říct, že ho nic nedokáže rozzuřit a že je mu všechno jedno. Jediné co mu vadí jsou ožralci a trabant - na ty štěká. Jinak ta barva byla z obi klassic univerzal vodou ředitelné netoxická. A teď ta nejtěžší odpověď, strašně těžko popsat to, co jsem viděl, byla to jen chvíle.. no vypadalo to jako silueta člověka, akorát, že hodně vysoká (více než člověk) a měla v poměru ke své výšce úzká ramena a celý trup.. lépe to asi nedokážu popsat, snad ještě jen, že jsem nějak nerozeznával nohy nebo jsem neměl dost času si je prohlédnout.. takže shrnutí: vysoká štíhlá šedá silueta s jasnými křivkami ramen a hlavy.
cer.mi
Školák
Školák

Příspěvekod FaLounX » 29 črc 2011, 16:35

No, pes že byl zaražený už mohl provést ten déšť ale jestli si opravdu tam něco viděl tak možná je že sis to jen představoval.
" Když už člověk jednou je, tak má koukat a by byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. " Jan Werich
FaLounX
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 29 črc 2011, 16:53

Nevím tohle hledání "fantómů" je absolutně zbytečný bez toho, aby jsme přesně věděli, co. Proto se nikdy nedopátráme zda to bylo to, nebo ono.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod cer.mi » 21 lis 2011, 15:18

FaLounX: takto se nikdy můj pes předtím nechoval, je to naprostý kliďas a "vyjede" jen po motorkářích, cyklistech, ožralcích a dětských kočárcích :D na bouřku nereaguje nijak.. je možné, že jsem si to jenom představoval, ale bylo setsakramentsky reálné..
cer.mi
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 lis 2011, 17:52

U živočicha, kterej má smysly kolikrát silnější a přesnější než člověk, stačí aby proběhlo kolem něco a začne reagovat, v tom bych nic nehledal :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod cer.mi » 23 lis 2011, 13:32

No i kdyby, tak právě kolem něj něco proběhlo, tak reagoval a šel za mnou..
I bez jeho reakce jsem ale slyšel ty "kroky", plus pocit, že se na mě někdo upřeně dívá a jako by mě to vybízelo, ať zvednu hlavu a podívám se a pak uviděl to "něco"..
Asi tady nikdy nezjistíme, co to bylo, jisté však je, že to tam tehdy bylo.
cer.mi
Školák
Školák

Příspěvekod Alvar » 07 led 2012, 21:59

Spíše bych se mrknul o pár dní zpět. Nenapadá tě důvod proč by tě nějaká bytost navštěvovala? Neprovedl jsi v posledních dnech někomu nějakou nekalost? Či jestli jsi nevyvolával. Mohlo jít nepochybně o cokoli, ale přiklonil bych se spíše k možnosti: Jde o nějakou bytost (podle mě je pravděpodobnější ta astrální), co chtěla upoutat tvou pozornost nebo tě před něčím varovat. Nemůže ti tu jistojistě nikdo pomoci, když nenajdeme vodítko
Alvar
Školák
Školák

Další

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy