Ahoj, trochu se rozepíšu, doufám, že co napíšu aspon trochu pochopíte, je to takový malý sloh, ale je to popsáno se všemi detaily, takže se detailisté vyžijí...
Poslední dny, respektive večery začínají být skutečně zajímavé... Má přítelkyně si už delší dobu vykládá při spaní ve snech se zesnulým dědečkem, o to by ani nešlo, ale tak před 4 dny jsme byli u nás a leželi a povídali si u mě v posteli, byla už tma, když tu náhle jsme jí řekl at se podívá ven na měsíc, že je krásný a je nádherně vidět a najednou vykřikla a začala ječet, že se na dvorku vznáší ve vzduchu asi 4 černé rozmazané obrysy postav... Hned jsem se podíval, ale nic jsem neviděl, věřil jsem jí tak jen na půl... Později jsem ji vyprovodil a tehdy to začalo... Strašlivý mráz po celém těle a to u mě bylo tak 24 C... Šel jsem si do kuchyně pro pití a uslyšel jsem velkou ránu, takovou slyšívám už delší dobu a jde někde od půdy, zajimavé na tom je, že ji slyším vždy stejně hlasitou a úplně stejnou... Přitom tam není nic, co by mohlo padat, nebo tak něco, až jsem se napil, tak znovu silný mráz po celém těle... ten večer se jinak už nic moc nedělo...
Druhý den jsem šel večer k přítelkyni a tady začaly být teprve vážnější příznaky, díky kterým jsem si uvědomil co se asi děje...
Jednalo se o to, že přítelkyně čerstvě přiložila do krbu, zhasli jsme si a povídali si o předešlé noci... musím dopředu upozornit, že jejich rodina má silně přetopeno v domě je tam zhruba 30 C a já se docela potil (topili krbovkama celý den! a krb stále jel (hořel))... jenže najednou začala být zima a přítelkyně, že se bojí... za chvíli zase zakřičela, že něco viděla a vrhla se k vypínači, aby rozsvítila. K vypínači to měla asi 3m z pohovky a než tam stačila doběhnout, tak v krbu prudce pohasl již mohutně rozhořený oheň, už to mi bylo trochu divné....
Když jsme chvíli seděli a přemýšleli co se asi děje, najednou zpozornil pes přítelkyně, který si až doted spokojeně polehával...
Začal se dívat do prázdných prostorů obývacího pokoje a něco tam sledoval, jakoby tam něco chodilo. Sledoval to, dokud se zrakem nezastavil vedle nás na pohovce, kde bylo prázdné místo, v ten moment nás oba dva hodně zamrazilo po celém těle, asi za 2s znovu ten pes pozoroval nejpíš danný objekt, jak se pohyboval směrem pryč, pak asi taky zacítil chlad a šel ke krbu...
O chvíli později jsme začali v tom domě slyšet různé divné zvuky, které jsme tam nikdy ani jeden neslyšeli, přítelkyně chtěla jít k pc, tak jsme tam šli a chvíli si znovu vykládali, abychom na to rychle zapoměli... Jenže podivné zvuky se ozývaly neustále dokola a chlad a mrazení v celém těle... Tak jsem se pokusil "zagooglit" a našel tyhle stránky, první jsme si říkal, to je blbost, ale jelikož mě takové věci zajímají, tak jsem si přečetl dva příběhy a dost mě uchvátily schody, co se dělo jim a co nám... Později došli její rodiče a já šel domů...
Doma teprve začala ta pravá "sranda" (ale mě to moc směšné nepřipadalo)... začalo to šíleným mrazením celého těla, pak jsem ulehl a začal slyšet spoustu obvyklích zvuků, různé bouchání, vrzání, praskání z různých částí domu (to se děje už delší dobu, tak jsem na to zvyklí) ale najednou mě zase zamrazilo (vím, už je to otravné, ale chci to popsat co nejdetajlněji), v tu chvíli jsem sebral všechnu odvahu a po přečtení pár příběhů zde na foru jsem se rozhodl, že zkusím komunikovat...
Byl jsem relativně už v klidu a ozývalo se jen bouchání a já prostě trochu nahlas vyslovil otázku: jsi tady? a ted jsem dostal odpověd největším mrazením, co jsem zatím zažil, dál jsem nevěděl, jak pokračovat, ptal jsem se, co ode mě chce... ale ještě jsem s ním neuměl komunikovat, tak se mi nedostávalo odpovědí... Byl jsem značně unaven, tudíž jsem je slušně poprosil, jestli dělá on ty hluky, at s tím přestane, že chci spát... Asi za 5s to všechno přestalo, tak jsem poděkoval...
Před usnutím jsem cítil neskutečný chlad okolo sebe a strašně chladný vzduch, který jsem dýchal...
Najednou jsem se probudil asi ve 3:45, na tom by nebylo nic zajímavého, kdybych neměl zvedlou hlavu a "tlumeně" při tom křičel... jako by mě někdo dusil, to mě hodně vystrašilo, protože tohle se mi nikdy nestalo...
Pokračovalo to tak, že jsem asi po půl hodině dostal odvahu vstát a dojít k pc si přečíst nějaké další zážitky zde na forum...
O chvíli později prošel otec na WC a následně zpět, asi tak za 5 minut se hnula klika od kuchyně (je naproti mého pokoje přes chodbu) a já myslel, že to je otec, jen jsem jej neslyšel vycházet ze svého pokoje a nazout si papuče... Podíval jsem se, ale nikde nikdo a nikde nebylo rozsvíceno... Neustále jsme slyšel nějaké zvuky, až jsme se v 7 hodin, kdy už bylo nějaké světlo, rozhodl zkusit jít se aspon opláchnout.... Sotva jsem udělal krok z pokoje, tak se ozvaly dvě neskutečné rány z půdy, jakoby tam někdo pustil dvě cihle zhruba tak z 1m... Tam ale nikdy nebylo a ani není nic tak těžkého, tak jsem se znovu zalekl... ale řekl jsem si, že toho mám dost a jestli je to duch, tak mu ukážu, že se nebojím, ptal jsme se tedy, jesli je tam se mnou a znovu zamrazení v zádech, tak jsem jej poprosil, jestli by toho mohl nechat na jednu noc, že se chci vyspat a pak jsem mu to řekl ještě důrazněji...
K večeru tedy ke mě přišla přítelkyně, společně jsme okolo 18:00 usínali (protože jsme ani jeden nespali), říkala mi, že když jsem usínal, tak jsem "škrtal" zubama a pamatuji si, jak mě několikrát při spánku budila a byla strašně vystrašená, zkoušela mi i jednou otevřít oči, ale já hned usnul... Nevím doted, co se dělo, najednou jsme se probudil a slyším ji, jak mluví ze spaní... řekla přesně: Ale on to ví... okamžitě jsem ji probral a ptal se co se děje (vím, že když vás někdo násilím probudí a vy zrovna prožíváte sen, tak si jej celý pamatujete a dokážete jej detailně popsat), ale ona odpověděla, že o tom neví, že neví, co se stalo...
Jakmile přítelkyně odešla, tak jsem šel spát a skutečně (asi na požádání?) se nic nedělo a byl klid, pěkně jsme se vyspal...
Další večer jsme byl vzhůru do dvou hodin (dnes) a šel spát... Přesně v 4:26 jsem se z ničeho nic probudil a něco jsem cítil, tak jsem se zeptal jestli tam někdo je, odpovd byla více, než jasná, velké mrazení celého těla... tak jsem s tím duchem komunikoval dál, pokládal jsem otázky s možnými odpovědmi: ano, ne, když ano, tak mi měl způsobit mrazení těla, když ne, tak to měl nechat být... (otázky jsem opakoval 2-4x) při každém opakování byla odpověd stejná... tímto způsobem jsem se dopracoval k tomu, že je to nejspíš duch mého zesnulého strýce a údajně mi chce pomoct před "zlými" duchy...
Připadalo by mi to asi blbé to sem psát, kdybych už delší dobu nesledoval na své pravé ruce oděrky, někdy až do krve, málokdy i na levé ruce... stávalo se to přes noc a postel jsem si zkontroloval, nic v ní nemám (stávalo se to i dokonce tehdy, když jsem ležel na břichu, takže jsem měl vlastně pravou ruku na druhé straně postele)... Už včera si přítelkyně všimla jakoby velkých škrábanců, na mojich bocích, je jich zhruba 5 na každém boku a mají zhruba od 3-7 cm délky, přitom to nebylo poprvé, už dřív jsem měl stejné škrábance, akorát mnohem hlubší (do krve) na stejném místě... a kočku nemáme... Vždy se to stalo přes noc...
V domě nikdo asi přímo neumřel, jen jsou tady dvě zajímavější umrtí, co se týče babičky, která se při požáru tohoto domu nadýchala kouře a zemřela později v nemocnici a praděda, který zemřel při bombardování, to se ale stalo v nedalekých lesích... Podle slov matky byli všichni v pohodě a dobří lidé, tak z této strany by to být asi nemělo...
Žádám o pomoc, jak se tohodle zbavit, kdyby jen něco okolo mě bouchalo, tak ok, to je ještě sranda, ale probouzet se poškrábaný, s oděrkama na ruce a přistihnout sám sebe, jak se probouzím s řevem už legrace rozhodně není...
Děkuji za případné odpovědi...

Dobrý den , jmenuji se Merlin a jsem tady nový .Ikdyž ve vodách Magie plavu po mnoho desítek let . Vždy se zastavuji nad reakcemi lidí při potížích s duchovnem. Sám mám desítky kontaktů s duchovnem a znám a vím o mnoha podobných případech lidí ,kteří i v moderním světě =) prožívají kontakt jako vy =))) . Po přečtení vašeho vzkazu by mnoho lidí se pousmálo ,ale já ne a věřím , že ani dalším lidem nebudete za blázna . To, že jste to zveřejnil chtělo sílu a té si já cením . Věřte pane ,že ty to věci byly ,jsou a budou. 
A jistě dejte vědět =) jak to vše dopadlo =) Teď už nejste sám ... Merlin

pokud by se to nelepšilo ani po tom ihned napiš sem na forum.