Možné útočení ducha?

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Možné útočení ducha?

Příspěvekod vinc » 26 led 2011, 06:42

Ahoj, trochu se rozepíšu, doufám, že co napíšu aspon trochu pochopíte, je to takový malý sloh, ale je to popsáno se všemi detaily, takže se detailisté vyžijí...
Poslední dny, respektive večery začínají být skutečně zajímavé... Má přítelkyně si už delší dobu vykládá při spaní ve snech se zesnulým dědečkem, o to by ani nešlo, ale tak před 4 dny jsme byli u nás a leželi a povídali si u mě v posteli, byla už tma, když tu náhle jsme jí řekl at se podívá ven na měsíc, že je krásný a je nádherně vidět a najednou vykřikla a začala ječet, že se na dvorku vznáší ve vzduchu asi 4 černé rozmazané obrysy postav... Hned jsem se podíval, ale nic jsem neviděl, věřil jsem jí tak jen na půl... Později jsem ji vyprovodil a tehdy to začalo... Strašlivý mráz po celém těle a to u mě bylo tak 24 C... Šel jsem si do kuchyně pro pití a uslyšel jsem velkou ránu, takovou slyšívám už delší dobu a jde někde od půdy, zajimavé na tom je, že ji slyším vždy stejně hlasitou a úplně stejnou... Přitom tam není nic, co by mohlo padat, nebo tak něco, až jsem se napil, tak znovu silný mráz po celém těle... ten večer se jinak už nic moc nedělo...
Druhý den jsem šel večer k přítelkyni a tady začaly být teprve vážnější příznaky, díky kterým jsem si uvědomil co se asi děje...
Jednalo se o to, že přítelkyně čerstvě přiložila do krbu, zhasli jsme si a povídali si o předešlé noci... musím dopředu upozornit, že jejich rodina má silně přetopeno v domě je tam zhruba 30 C a já se docela potil (topili krbovkama celý den! a krb stále jel (hořel))... jenže najednou začala být zima a přítelkyně, že se bojí... za chvíli zase zakřičela, že něco viděla a vrhla se k vypínači, aby rozsvítila. K vypínači to měla asi 3m z pohovky a než tam stačila doběhnout, tak v krbu prudce pohasl již mohutně rozhořený oheň, už to mi bylo trochu divné....
Když jsme chvíli seděli a přemýšleli co se asi děje, najednou zpozornil pes přítelkyně, který si až doted spokojeně polehával...
Začal se dívat do prázdných prostorů obývacího pokoje a něco tam sledoval, jakoby tam něco chodilo. Sledoval to, dokud se zrakem nezastavil vedle nás na pohovce, kde bylo prázdné místo, v ten moment nás oba dva hodně zamrazilo po celém těle, asi za 2s znovu ten pes pozoroval nejpíš danný objekt, jak se pohyboval směrem pryč, pak asi taky zacítil chlad a šel ke krbu...
O chvíli později jsme začali v tom domě slyšet různé divné zvuky, které jsme tam nikdy ani jeden neslyšeli, přítelkyně chtěla jít k pc, tak jsme tam šli a chvíli si znovu vykládali, abychom na to rychle zapoměli... Jenže podivné zvuky se ozývaly neustále dokola a chlad a mrazení v celém těle... Tak jsem se pokusil "zagooglit" a našel tyhle stránky, první jsme si říkal, to je blbost, ale jelikož mě takové věci zajímají, tak jsem si přečetl dva příběhy a dost mě uchvátily schody, co se dělo jim a co nám... Později došli její rodiče a já šel domů...
Doma teprve začala ta pravá "sranda" (ale mě to moc směšné nepřipadalo)... začalo to šíleným mrazením celého těla, pak jsem ulehl a začal slyšet spoustu obvyklích zvuků, různé bouchání, vrzání, praskání z různých částí domu (to se děje už delší dobu, tak jsem na to zvyklí) ale najednou mě zase zamrazilo (vím, už je to otravné, ale chci to popsat co nejdetajlněji), v tu chvíli jsem sebral všechnu odvahu a po přečtení pár příběhů zde na foru jsem se rozhodl, že zkusím komunikovat...
Byl jsem relativně už v klidu a ozývalo se jen bouchání a já prostě trochu nahlas vyslovil otázku: jsi tady? a ted jsem dostal odpověd největším mrazením, co jsem zatím zažil, dál jsem nevěděl, jak pokračovat, ptal jsem se, co ode mě chce... ale ještě jsem s ním neuměl komunikovat, tak se mi nedostávalo odpovědí... Byl jsem značně unaven, tudíž jsem je slušně poprosil, jestli dělá on ty hluky, at s tím přestane, že chci spát... Asi za 5s to všechno přestalo, tak jsem poděkoval...
Před usnutím jsem cítil neskutečný chlad okolo sebe a strašně chladný vzduch, který jsem dýchal...
Najednou jsem se probudil asi ve 3:45, na tom by nebylo nic zajímavého, kdybych neměl zvedlou hlavu a "tlumeně" při tom křičel... jako by mě někdo dusil, to mě hodně vystrašilo, protože tohle se mi nikdy nestalo...
Pokračovalo to tak, že jsem asi po půl hodině dostal odvahu vstát a dojít k pc si přečíst nějaké další zážitky zde na forum...
O chvíli později prošel otec na WC a následně zpět, asi tak za 5 minut se hnula klika od kuchyně (je naproti mého pokoje přes chodbu) a já myslel, že to je otec, jen jsem jej neslyšel vycházet ze svého pokoje a nazout si papuče... Podíval jsem se, ale nikde nikdo a nikde nebylo rozsvíceno... Neustále jsme slyšel nějaké zvuky, až jsme se v 7 hodin, kdy už bylo nějaké světlo, rozhodl zkusit jít se aspon opláchnout.... Sotva jsem udělal krok z pokoje, tak se ozvaly dvě neskutečné rány z půdy, jakoby tam někdo pustil dvě cihle zhruba tak z 1m... Tam ale nikdy nebylo a ani není nic tak těžkého, tak jsem se znovu zalekl... ale řekl jsem si, že toho mám dost a jestli je to duch, tak mu ukážu, že se nebojím, ptal jsme se tedy, jesli je tam se mnou a znovu zamrazení v zádech, tak jsem jej poprosil, jestli by toho mohl nechat na jednu noc, že se chci vyspat a pak jsem mu to řekl ještě důrazněji...
K večeru tedy ke mě přišla přítelkyně, společně jsme okolo 18:00 usínali (protože jsme ani jeden nespali), říkala mi, že když jsem usínal, tak jsem "škrtal" zubama a pamatuji si, jak mě několikrát při spánku budila a byla strašně vystrašená, zkoušela mi i jednou otevřít oči, ale já hned usnul... Nevím doted, co se dělo, najednou jsme se probudil a slyším ji, jak mluví ze spaní... řekla přesně: Ale on to ví... okamžitě jsem ji probral a ptal se co se děje (vím, že když vás někdo násilím probudí a vy zrovna prožíváte sen, tak si jej celý pamatujete a dokážete jej detailně popsat), ale ona odpověděla, že o tom neví, že neví, co se stalo...
Jakmile přítelkyně odešla, tak jsem šel spát a skutečně (asi na požádání?) se nic nedělo a byl klid, pěkně jsme se vyspal...
Další večer jsme byl vzhůru do dvou hodin (dnes) a šel spát... Přesně v 4:26 jsem se z ničeho nic probudil a něco jsem cítil, tak jsem se zeptal jestli tam někdo je, odpovd byla více, než jasná, velké mrazení celého těla... tak jsem s tím duchem komunikoval dál, pokládal jsem otázky s možnými odpovědmi: ano, ne, když ano, tak mi měl způsobit mrazení těla, když ne, tak to měl nechat být... (otázky jsem opakoval 2-4x) při každém opakování byla odpověd stejná... tímto způsobem jsem se dopracoval k tomu, že je to nejspíš duch mého zesnulého strýce a údajně mi chce pomoct před "zlými" duchy...
Připadalo by mi to asi blbé to sem psát, kdybych už delší dobu nesledoval na své pravé ruce oděrky, někdy až do krve, málokdy i na levé ruce... stávalo se to přes noc a postel jsem si zkontroloval, nic v ní nemám (stávalo se to i dokonce tehdy, když jsem ležel na břichu, takže jsem měl vlastně pravou ruku na druhé straně postele)... Už včera si přítelkyně všimla jakoby velkých škrábanců, na mojich bocích, je jich zhruba 5 na každém boku a mají zhruba od 3-7 cm délky, přitom to nebylo poprvé, už dřív jsem měl stejné škrábance, akorát mnohem hlubší (do krve) na stejném místě... a kočku nemáme... Vždy se to stalo přes noc...
V domě nikdo asi přímo neumřel, jen jsou tady dvě zajímavější umrtí, co se týče babičky, která se při požáru tohoto domu nadýchala kouře a zemřela později v nemocnici a praděda, který zemřel při bombardování, to se ale stalo v nedalekých lesích... Podle slov matky byli všichni v pohodě a dobří lidé, tak z této strany by to být asi nemělo...
Žádám o pomoc, jak se tohodle zbavit, kdyby jen něco okolo mě bouchalo, tak ok, to je ještě sranda, ale probouzet se poškrábaný, s oděrkama na ruce a přistihnout sám sebe, jak se probouzím s řevem už legrace rozhodně není...
Děkuji za případné odpovědi...
vinc
Školák
Školák

Re: Možné útočení ducha?

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 26 led 2011, 15:55

!blazen! Dobrý den , jmenuji se Merlin a jsem tady nový .Ikdyž ve vodách Magie plavu po mnoho desítek let . Vždy se zastavuji nad reakcemi lidí při potížích s duchovnem. Sám mám desítky kontaktů s duchovnem a znám a vím o mnoha podobných případech lidí ,kteří i v moderním světě =) prožívají kontakt jako vy =))) . Po přečtení vašeho vzkazu by mnoho lidí se pousmálo ,ale já ne a věřím , že ani dalším lidem nebudete za blázna . To, že jste to zveřejnil chtělo sílu a té si já cením . Věřte pane ,že ty to věci byly ,jsou a budou.
Až příjdete do blízkosti onoho psa pohlaďte jej =) neboď on je vaším ochráncem . Píše tady o mrazení ,zimě , kterou cítíte ikdyž se topí . ano je to příznak toho ,že jste navázal kontakt s duchovnem. Pokud cítíte i mrazení až v páteři pak jste narazil na bytost =) Pokud cítíte mrazení v páteři a hučí vám v hlavě ,pak je to nejvyšší forma kontaktu. To samé cítil i váš pes =) cítil energii dané bytosti =)Pokud se události dějou jen okolo vás ,tak to značí ,že duch má zájem o kontakt a vybral si vás! Je mnoho způsobů jak duchovno kontaktuje.
Daným zvukům a ranám se nedivím, duch na sebe upozorňuje . Pokud křičíte ze spánku ,po spánku ,či máte pocit ,že nejste sám ,máte pocit ,že je v místnosti někdo svámi ,pak jde o bližší napojení. Ale pokud vidíte obysy ,či padají obrazy , otvírají či zavírají dveře ,praskají žárovky , neustále kazí auto , padají kvetiny či usychají ,praskne krucifix ,či praskne zrcadlo ,pak je to vážné !!!!!!!!!
A pokud máte živé sny ,hýbají se židle, máte duchovní stigma po těle , šílíte . Pak je duch napojený na vás a jen tak to neustane! Vyvrcholením je to ,že vás ovládne ! Začněte se bránit a na to je mnoho taky cest .První je ta ,že se svěříte jiným =)
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 26 led 2011, 16:38

!blazen! Kontakty se dějí po celá staletí a vzniklo mnoho i vám podobných příběhů =) a je taky mnoho babských říkaček. A vy můžete vyzkoušet pokud budete chtít toto : Nejvíc se to asi děje buď v místě, kde spíte ,že? posouzení nechám na vás -V oné místnosti najděte západ a tam postavte OHEŇ ,nejlépe do rohu ! pokud v daném místě je nábytek ,tak jej přesuňte! Na bílou svíci namalujte černým fixem Pentagram! Až jej budete malovat myslete jen na sebe !!! Zjistěte kdy zapadá slunce a to je pravá chvíle ,kdy se svíce zapálí. Po zapálení svíce při západu slunce ,vemte do rukou misku a přesypte ručně do ní sůl ,klidně celé balení.Při přesypávání myslete jen na sebe ,ne na jiné ani na to duchovno ,jen na sebe !!!! Jakmile je miska plná , třikrát zazvoňte zvoncem!!!Po tomhle zhasněte v místnosti a odejděte z ní . Tuto v noc musíte spát buď jinde nebo v jiné místnosti!!!!!!!!!Proto svíce musí být dobře zabezpečena ,třeba plechový kbelík . A počítat můžete i s tím ,že její plamen může mít i 30 cm!!!!Z Druhého dne a druhé noci a dál by mnělo vše odejít ,pokud se tak nestane je ten kontakt silnější . Víra a duše co je ve vás ,vás ochrání. Pokud ještě nemáte pocit ,že žijete dvojí život a cítí to z vás i jiní .Klidně to vyzkoušejte.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 26 led 2011, 16:42

'kibice' A jistě dejte vědět =) jak to vše dopadlo =) Teď už nejste sám ... Merlin
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod mira8565 » 26 led 2011, 17:28

To jsou velice dobré rady.Ale myslím že nejprv by bylo dobré se dopátrat po příčině.Až potom bych použil víše uvedené.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 26 led 2011, 18:07

!blazen! A jak kolega připomíná ,je i otázkou z vaší minulosti, vaší nebo rodiny,kde se stala chyba ,že duch se napojil.Je tu i možnost vaší přímé chyby.Ale jistotně to začalo nějakou jiskrou ,kterou jste zažehl ve své mysli.
Pak je i otázkou pokud se vše v dobrém ukončí, zda brána ve vaší mysli a duchovna je zavřená . Jednoduchým trikem je třeba víkend daleko od vás ,třeba chata . Nejlépe 30km daleko .Pokud se na výletě a poté doma nic neděje .Jste v pořádku .Pokud ne,
dejte vědět .

Člověk se může procházet světem lidí ,ale je tady spousta míst a bytostí ,které nejsou vidět . Každý tvor zanechává energii i po smrti . Je mnoho míst ,kterým se říká brány a to jsou místa ,kde by váš pes asi zešílel . Je spousta míst po Zemi ,kde za jistých okolností jsou plné proudy bytostí v jistém čase .

Člověk se za jistých psychických okolností dostává do malého tranzu a tím otvírá ve své mysli bránu do světa duchů =)
Jsou to různé okolnosti: Zemřelí,láska,rodinné problémy,finanční problémy,nemoc a jiné.

Je i jistou možností ,že jste kontaktován zvenčí kýmkoliv ,pak hledejte příčinu čím se mysl otevřela a tím ji taky zavřete.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 26 led 2011, 18:21

!blazen! Existují taky případy ,které jsou horší ,váš případ je střední třídou rychlíku ve kterém jedete . Jsou případy ,kdy už člověk nemůže jen tak ven. Vesměs se to projevuje tak ,že rodina vás odsoudí k pobytu v psychiatrické léčebně , a po natankovanejch injekcích se vracíte na oko OK .Jenže příběh nekončí ,po čase se vše v ještě horší podobě vrátí znovu .A nikdo vás nebude chápat . A jste tam zpátky =)

A bude to tak dlouho, než doopravdy vás někdo srdcem poslechne . A to už není pro laiky.

Proto jeďte na ten výlet ,jistota za pár korun !!!
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod mira8565 » 26 led 2011, 19:07

Ještě k tomu bych doporučil si pořídit Feng-Šuej zvonkohru.Je to nejjednodušší indikátor.Ale k tomu výše uvednému.Kromě soli,svíce bych ještě dekoraci se střapci.Jinak bych to hodnotil za velice hodnotné rady.A nic bych nepodcenoval.případně bych zkusil se podívat ještě sem.http://kpufo.cz/
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod vinc » 26 led 2011, 20:40

Děkuju za rady, dnes se opět opakovala situace, přítelkyně se psem přišli a pes neustále něco sledoval, tak jsme zhasli a znovu známé mrazení + jsem jej možná poprvé viděl i já, bílá, jakoby rozmazaná koule rychle se pohybující... první jsem se zeptal přítelkyně, jestli něco viděla a popsala mi to samé a ve stejném místě, pak jsem viděl asi 20-30cm velký nepravidelný tvar a bylo to bílé světlo (to už přítelkyně neviděla)... nikde nebylo rozsvíceno, byly zatažený závěsy a ze dvora to být nemohlo, tam žádný takový zdroj světla není a kdyby už, tak by bylo divné, že se to soustředilo do tak malého místa a okolo nic... objevilo se to tak na 2-3 vteřiny, pak zmizelo a za chvíli jen probliklo na stejném místě...
Rád bych skutečně zjistil, co je toho příčinou, nebo co vlastně chce, nemělo by být správně se jej jen tak zbavit, třeba potřebuje pomoc, chce mě varovat, nebo něco podobně, už z něj nemám takový strach, jako na začátku, když se to stalo poprvé, to jsem nevěděl co a jak, ted se jej už skoro nebojím... To se ovšem bohužel nedá říct o přítelkyni, ta je neustále v pozoru a prožívá každý pohym čehokoliv...
Feng-Šuej zvonkohru zkusím sehnat, dekoraci se střapci máme v obývacím pokoji, zkusím ji přenést ke mě...
Jinak příčina je tady možná v tom, že jsme se strašně s přítelkyní poslední dobou hádali a byly to dost silné hádky, ale ode dneška je vše už ok, přece se jen milujeme a nějaké neshody nás neoddělí :-) tak uvidíme... :-)
Jinak Merline, ohledně toho mrazení, dokonale jsi to vystihnul... ten druhý případ jsem dnes zažil úplně poprvé nad ránem, když jsem s ním komunikoval - kombinace mrazení v páteři a hučení v hlavě...
Tak to s ním zkusím ještě týden a jestli bude zlobit, nebo odmítne komunikovat, případně nezmizí zároven s problémy, které jsme již vyřešili (s přítelkyní), tak zkusím tedy na pár dní odjet, případně rozjedu razantnější metody - svíčka, sůl a jiné rady...
Případně bych se chtěl zeptat, jak moc špatně by to mohlo skončit, kdyby se něco zvrtlo, coby se mi mohlo stát?
Ale to snad nehrozí, vládne mezi náma respekt a úcta, tedy podle toho, že jsem jej poprosil, aby mě nechal se jednu noc vyspat a ono skutečně byl klid a ani mě neprobudil :-)...
Asi takto - kdyby mi nechtěl ublížit, nevadil by mi a jestli chce pomoct, tak mu rád pomůžu... 's220'
vinc
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 26 led 2011, 20:56

Začal jsi komunikovat.Je dobře že se nebojíš.Protože strachem se vetšinou Tyto bytosti přiživují.A to co by se mohlo stát kbyby se něco zvrtlo.Tim bych se zatím moc netrápil.Pokud by nedošlo k razantnějšímu zhoršení projevů.Je vidět že jsi odvážný .AObrázek pokud by se to nelepšilo ani po tom ihned napiš sem na forum.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod vinc » 26 led 2011, 21:26

Pokud se nebude nic zhoršovat, tak napíšu tak za týden, jak to pokračuje a jestli se něco zhorší, tak samozdřejmě ještě ten den :-) 's220' !no1
vinc
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 27 led 2011, 22:26

!blazen! Milý Vinci přemýšlíš dobře =) !blazen! =)Zajímavé iniciály tvého příběhu pro dobro a blaho lidstva jsou i tyto =) Tvá přítelkyně spatřila čtyři postavy , má otázka :byly ty postavy stejné? asi ano viď??? =) a teď popisuješ ještě ,že jsi viděl Bílý oblak . A jak sám tvrdíš ,není ta komunikace asi mezi vámi ,tak zas zlá . Mohu prozradit pak i toto . Za dávných pradávných časů existovala čtyři království , a existuje i v jiném prostoru dnes , starý indiánský kmen Navaho věřil , že existují čtyři světy . A v nich sídlí mocní duchové tohoto světa =) Vybraní jedinci duchů ,sem scházejí při různých situacích .Rozhodují nad životem a smrtí,stojí při velkých obřadech léčení, posvěcují čarodějnictví a velkou magii a rituály , kde se používají 4 světové strany . Jsou to velmi identické bytosti =) rozhněvat je ,rovná se smrti ,ale ten kdo přichází k nim v pokoře . Získá i velké vědění =) moudrost věků. Prameny o čtyř královstvích najdeš v mnoha vírách a naukách , čarodějnictví ,magie,kabala , egyptská magie,v Asii ,Vikingů.

I s téhle strany znám pár věcí, co lidem staly a taky co se stanou a tvůj pak prvotní strach pramení z nevědomosti .
Strach je pro člověka používající duchovní síly ,mocnou silou !

Viděti bíly oblak ,je již hodnotným zhmotněním ,v tomto bílém oblaku jsou všechny tvé otázky a odpovědi =) a pokud jsi viděl jen toto bílé a ne temné netvory =)Pak se i já přikláním k názoru Miry =)
Pak i věř, že dotyčná bytost může být tvým duchovním rádcem a učitelem =)
Já mám osobně jednoho dodnes a panuje mezi námi čisté přátelství !blazen!

A pokud tě mohu dále nahlodat =) tak ve stejný čas a to při západu slunce ,vejdi do oné místnosti ,zhasni a pohodlně se posaď naproti dveřím , zapal třeba bílou svíci =) pod sebe dej pohodlnou deku nebo něco jiného . Zapal onu svíci a usedni , snaž se vyhnat všechny myšlenky ze své hlavy !!!Klidně zapal i vonnou tyčinku a já ,už teď vím ,že ty to dokážeš! !blazen!

Až budeš v uších slyšet něco jako hučení, zavři oči , měly by do tebe začít proudit cizí myšlenky =) Zevnitř =) tvé hlavy, znak dobré komunikace =) Pak, kdo ví !!!
Může se ti i zhmotnit ten ,kdo tvou páteř provází =) Pak vše, pokud to dopadne jak si myslím "
:pak klaním se ,i tobě neboť duchovní rádci a svět si vybrali tebe . Pokud se to vše odehraje podobně jak píši , pak si toho považuj ! Přichází to k nevědomým jen jednou!Nikdy se ti to znovu nenabídne ,kruh života se pootočí.
A pokud jsou v tobě obavy ,pak k tomu všemu uvař kafe ,to kafe vypij! .Zbytky kávy vysyp na čistě bílý talíř ! A vezmi sebou tři hrsti mouky v hrnku, polož to klidně pak ve tmě vedle sebe a v nejhorším případě jen prostě vysyp hrnek na talíř se zbytky kávy . Pro nehodné duše, není mouka dobrým jídlem =)

Zde není třeba žádných ochranný kruh =)

ALE NEZAPOMEŇ ŽE JEDINĚ V TVÉ SAMOTĚ TO PŘIJDE , můžeš to udělat jen ty sám!!!
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 27 led 2011, 22:45

!blazen! A taky to vše naznačuje , že pokud si někdo vybral tebe ,k čemukoliv ,někdo z druhého břehu a sfér =) pramení ,v tom i to že jsi otevřený i ke komunikaci =) tajemství toho všeho je i to cos momentálně prožíval . Možnost je i ta ,že bytostní nebo něčí duch , z tou tvou situací nesouhlasili a zasáhli . Kdo ví , možná že tvé smýšlení nebylo dříve k duchovnu cizí a proto si tě vybrali , možná tě čeká za branami nějaký vzkaz =) který nebyl vysloven ,kdo ví .

Ty šrámy !
Opatrnost je na místě!
To se jen tak neděje !
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 27 led 2011, 22:57

Moc dobré odpovědi,jde vidět že se v tom co mluvíš dobře vyznáš,
a já ti děkuji za tyto odpovědi,které mě potěšily a zároven tě tu mezi námi vítám. !no1
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Akyana » 28 led 2011, 18:54

Až budeš v uších slyšet něco jako hučení, zavři oči , měly by do tebe začít proudit cizí myšlenky =) Zevnitř =) tvé hlavy, znak dobré komunikace =) Pak, kdo ví !!!
Může se ti i zhmotnit ten ,kdo tvou páteř provází =) Pak vše, pokud to dopadne jak si myslím "
:pak klaním se ,i tobě neboť duchovní rádci a svět si vybrali tebe . Pokud se to vše odehraje podobně jak píši , pak si toho považuj ! Přichází to k nevědomým jen jednou!Nikdy se ti to znovu nenabídne ,kruh života se pootočí.

Krásně řečeno, Merline, díky
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 28 led 2011, 22:07

!blazen!

Děkuji za přivítání =)

Možná něco vím ,možná ne ,kdo ví ,
to měsíc Luny ,jen prozradí.
Mé myšlenky jsou čisté ,jako hlasy lesů ,
můj hněv ,je syčením hadů.
Mé listy ,jsou odpověďmi ,na tok, myšlenek tvých,
stojím tu sám ,před mocnými větry.
Jsem tvým stromem a soudcem .
A tvé listy se točí v mých větrných kruzích.

Jsem tvůj život.

!blazen!
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy