Dobry den
Snazim sa vsade vyhladavat informacie o paranormalnych javoch aby som dokazala rozumiet svojej dcerke.
Moj pribeh:
Vzdy bola ina ako ostatne deti,ako male babo nikdy nechcela spavat,co pre narodene babo nie je normalne. Zacalo to tym ze mi zacala stale hovorit ze vidi zaplavy a vidi zomierat ludi,deti atd....hrozne sa bala,ja som jej hovorila vzdy nech si nevymysla,ale potom asi tyzden na to boli velke zaplavy v Pakystane kde zomrelo vela ludi a deti a vtedy som zacala jej slova brat vaznejsie.....vela krat ked nieco povie sa to stane ,vidi rozne katastrofi. Ale to nie je vsetko vidi rozne svetelne gule z ktorych ma starch, a taktiez chodi za nou zena v bielom o ktorej vie vsetko meno atd......Ta zena jej povedala ze je jej anjel a ze zostane s nou aj ked vyrastie,spytala sa mojej dcery ze kto je ta žena a ten muž ktori žiju v tomto dome? nazyva nas: žena a muž nie mama a otec. A taktiez pocuje šepot a z toho ma tiez hrozny starch,len tej bielej pani sa neboji....Uz som z toho dost unavena kazdy vecer vidi hrozne veci a ja jej neviem pomoct a vravela ze jej anjel jej tiez nevie pomoct.....Ja nechapem co vlastne stale vidi,pre mna je to tazke rozumiet,ale snazim sa o to. Najskor som to brala tak ze to je psychicke ,boli sme u deckeho psychologa ale ten nic nevedel poradit a tabletky jej nemienim davat.......Najnovsie zacina nieco hovorit o dalsej svetovej vojne ci co nerozumiem tomu dobre,tak len akokeby to spomenula medzi recou.....
Budem rada ak mi niekto povie svoj nazor na to alebo mozno aj nejaku radu.
dakujem