Moje teorie

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Re: Moje teorie

Příspěvekod darren_specter » 04 dub 2010, 04:33

petana0806 píše:Proč by to nemohlo být tak že ufo je náboženství.

UFO samo o sobě asi ne ale když k ufologii přimícháš archeoastronautiku tak už by z toho v podstatě mohlo být něco jako náboženství
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 09 dub 2010, 11:34

Mne sa páči teória, ktorá hovorí, že človek je výsledkom genetického experimentu. Bohovia prišli na planétu Zem, a našli tu vhodné podmienky pre život. Ale k úplnému šťastiu potrebovali pomocníka, ktorý by za nich vykonával jednoduché práce. A tak umelo oplodnili opicu, do vajíčka vložili svoj genetický kód, a stvorili človeka. Všetko fungovalo podľa ich predstáv, avšak po určitom čase nastali medzi bohmi spory, ktoré prerástli do vojny. Život na planéte bol v dôsledku toho narušený, a tak sa bohovia rozhodli, že na určitý čas odídu. Ľudia prevzali moc, a začali si vytvárať vlastnú civilizáciu. Odkiaľ bohovia prišli, a kedy majú v úmysle sa vrátiť, to sú otázky, na ktoré zatiaľ nemáme odpovede. Možno sa to dozvieme, keď nás znovu navštívia.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 09 dub 2010, 12:03

sice hezká teorie ale dle mne má pár trhlinek.Za prvé by to museli bejt mimozemštané a ne bohové což je ale jen takovej malej detail.Za druhé naklonovali opici a vznikl člověk a je vyřešeno odkud se tu člověk vzal.Houbec vyřešeno poněvadž tu musela bejt ta opice a jinej život a jsme znovu na začátku odkud se vzal život potažmo člověk.Věřím že i z té opice ten člověk mohl vniknout vývojem ale připouštím že klidně to mohl někdo tím klonováním urychlit .Ale stejně nakonec s čeho pochází člověk s opice ano ale ta zase pochází z něčeho jiného a tak dál až k nějaké bakterii takže dopídit se pravdy je nemožné
aumirek

Příspěvekod panter » 09 dub 2010, 22:21

Ja tiež netvrdím, že táto teória je zaručene pravdivá, ale zdá sa mi veľmi pravdepodobná. Slovo bohovia je myslené obrazne. Sú to samozrejme mimozemšťania, teda bytosti podobné ľuďom, ale na vyššom stupni vývoja. Vedci skúmajúci vývoj človeka, často spomínajú chýbajúci medzičlánok medzi človekom a opicou. Opica zaostáva za človekom minimálne o milión rokov, a nikomu sa zatiaľ nepodarilo z nej vychovať tvora, ktorý by svojím správaním pripomínal človeka. Takže umelé oplodnenie sa núka ako riešenie tohto problému.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 10 dub 2010, 09:05

samozřejmě jsem pochopil že ty bohy myslíš obrazně nakonec co jiného muže pro pračlověka znamenat mimozemštan.Ani netvrdím že ta genová manipulace je vyloženej nesmysl.Akorát i když z minulosti toho známe hodně přesto nevíme nic.Souhlas že třeba mezi opici a prvním pračlověkem je milion roku.Ale našli se i pozustatky co by mohli bejt tím mezičlánke.Navíc zrovna ted se přišlo na to že i když donedávna se tvrdilo že lidstvo se vyvíjelo ve 2 větvích a neandrtálec nakonec prhrál tak tam s nima žil minimálně ještě jeden druh člověka dosud neznámí.Navíc kdo ví kde vznikly a žily muže to bejt někde v amazonském pralese nebo naopak na dně moří a tam je těžko najdem.A je pravda že opici nikdy nevychováš v člověka to proste nejde musí se změnit zmutovat stačí třebas jen získat možnost mluvit a pak už to jde poměrně rychle.Ale pořád je ti u ta tvá možnost.Zajímavé také je že se našlo mnoho lebek at zvířat nebo lidí co měli v hlavě otvor po kulce.A jiné vysvětlení než ta kulka zatím není.Pak to musí být jiná naše civilizace mnohem vyspělejší možná i více než my nebo ti mimozemštané.Přesto se nenašli žádné dukazy ani po jednom ani po druhém.A ti mimozemštané nevím přijedou z takové dálky tudíš musí bejt o pár tisíc let než my tedka a budou používat takovou archaickou zbran jako puška no nevím.
aumirek

Příspěvekod lykantrop » 10 dub 2010, 21:46

Tak pokud by byl někdo kdo zastřelil někoho zbraní trochu víc chytrej, tělo by odtáhnul a nenechal by ho tam takhle ležet.

Já zase jednou četl, jak jeden vědec vytvořil teorii o evoluci člověka v přeměně z opice do postupných stádii. Jak již myslím, že aumirek naznačil, stále chybí ten mezičlánek ve vývoji. Nevím přesně ty názvy, ale je několik druhů, homo něco homo támhle ( !smejesa! !no1 ) no ale pořád chybí jeden nebo více druhů, kteří by prostě nějak vlastnili něco podobného tomu mezičlánku, který má už další druh, jehož pozůstatky se našli. Jednoduše řečeno, představte si řadu čísel 1 2 3 4 5 6 7, a každé číslo od 1 do 7 představuje vývoj člověk. 1 je člověk shrbený, jenž bere předměty do ruky jako opice. A tak dále až do 3. Ve trojce je člověk bez mezičlánku a nemůže hýbat s palcem, nebo jak to tam je. V pětce je člověk hýbající palcem. 4řka se ale nenašla. A tak zůstává otázka, jak je to vůbec možné, že se s tím palcem hýbe. A ten vědec právě říká, že existovali 2 druhy lidí, jeden bez mezičlánku, a druhý s mezičlánkem. První bez mezičlánku vyhynul a druhý zmutovaný s mezičlánkem na prstech přežil do dnes.

Panterova teorie není špatná, celkem i hezká na poslech a podporující možné vrácení se bohů například v roce 2012, což se teď hodí. Neznám přibližné stáří tvé teorie pantere. To, že geneticky upravili opici představuje otázku, proč byla nejdřív opice a pak člověk? Jednoduše ji můžeme vyvrátit tvrzením, že bohové přišli na planetu v určitém stádiu její mutace a evoluce jaksi proběhla -> tzn., že už tam nějací savci byli. To bylo pro aumirka.
lykantrop

Příspěvekod aumirek » 11 dub 2010, 09:13

lykantrop souhlasím sice s tebou ale zase je tu několik nejasnosti.Nechápu proč by musel bejt někdo chytrej aby odtáhl zastřelené tělo.A ono tohle se stalo v době co žily neandrtálci tak je těžko už soudit co se vše s tím tělem dělo.A těchto lebek se našlo poměrně dost u některých je prokázáno že se to stalo v době smrti a ne později.A jediné co mohou tvrdit s jistotou že to zpusobilo smrt toho neandrtálce a že jedinej nástroj co to mohl udělat podle současného stavu věděni je kulkal.Spekulovalo se i o meteoritu a pod a byl vyloučen.A že se nenašel žádnej mezičlánek to je opravdu pádnej argument.Přesto ale většina z nás věří na atlantidu případně že tu byla nějaká vyspělá civilizace před námi.Eventuelně mimozemštané.A nasvědčuje tomu hodně sodoma gomora války bohu kresby létajících stroju zbrani na bázi raket a pod.Žádnez zbytek z toho se ale nenašel je to zajímavé ale je to tak.A že nic z tohoto neexistovalo a je to jen výmysl se mi věřit nechce.
aumirek

Příspěvekod panter » 11 dub 2010, 11:44

lykantrop píše:Panterova teorie není špatná, celkem i hezká na poslech a podporující možné vrácení se bohů například v roce 2012, což se teď hodí. Neznám přibližné stáří tvé teorie pantere. To, že geneticky upravili opici představuje otázku, proč byla nejdřív opice a pak člověk? Jednoduše ji můžeme vyvrátit tvrzením, že bohové přišli na planetu v určitém stádiu její mutace a evoluce jaksi proběhla -> tzn., že už tam nějací savci byli. To bylo pro aumirka.

Táto teória pochádza z knihy Adamova planéta, ktorá je z roku 1991, a jej autorom je Johannes von Buttlar.
Tu sú úryvky z knihy, ktoré sa týkajú spomínanej teórie:

„Človek vznikol ako otrok bohov,“ vraveli Sumeri. Keď sa stala Anunnakom „námaha priveľkou
a práca priťažkou“, došlo k prvému štrajku v dejinách. „Podbohovia“ sa búrili: „Každý z nás vyhlásil
vojnu. Namáhavá práca nás zničí. Ich ponosy bolo počuť v nebi.“ Biblia dá neskôr vodcovi „padlých
anjelov“ meno: Lucifer. Enlil ho chce dať popraviť, ale Anu a jeho syn Enki majú lepší nápad: treba
stvoriť „lulu“, „primitíva nižšieho druhu“. Jeho meno bude „človek“! Anu vraví: „Chcem stvoriť
primitívneho robotníka. Bude slúžiť bohom, aby to mali ľahšie.“

"Americký orientalista Zecharia Sitchin vidí v týchto opisoch konkrétne prerozprávanie, akýsi odkaz
„stvorenia v skúmavke“: vajíčko samice primáta je oplodnené spermou a génmi niektorého boha
spomedzi Anunnakov, potom implantované anunnakovskej žene, ktorá ho vynosí. To by vysvetľovalo
báje o „dvoch Adamoch“. Pozemský Adam bol produktom uvedeného spojenia — tak, ako bájny
Gilgameš („z dvoch tretín boh, z jednej tretiny človek“). Jeho otcom je však „nebeský Adam“ — Enki,
astronaut z Nibiru, dnes už neexistujúcej planéty, ktorú sme nazvali Faeton. On je tým chýbajúcim
medzičlánkom („missing link“), ktorý objasňuje vznik človeka."
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 11 dub 2010, 12:34

no klidně to muže bejt i tak jak píšeš a zajímalo by mne jestli se to lidstvo vubec kdy doví.Ale stejně to ani krapekt neřeší kde se vzal život a navíc i inteligentní život.Pokud by člověka naklonovali mimozemštané s opici prosím muže bejt.Ale zase kde se tu vzala ta opice že by tu opici naklonovali jiní mimozemštané do dinosaura.A navíc pokud nebudem člověka nazývat člověkem ale inteligentní myslící bytost tak potem stejnej druh je i ten mimozemštan a toho proboha kdo naklonoval na jeho rodné planetě no a tak to jde donekonečna.Muj názor je že ten život někde musel vzniknout a vyvynout se do té inteligentní podoby.A stalo li se tak zajisté v tom nekonečném vesmíru se to muže stát kdekoliv i když třebas odlišně a na jiné bási.A že ten co vnikl první bude nejdál a klidně si muže zaexperimentovat na jiné planetě je možné a i pravděpodobné.Bohužel takhle mužem mudrovat donekonečna a ten první pokud teda ještě žije s nás má jen srandu.
aumirek

Příspěvekod panter » 11 dub 2010, 19:28

Samozrejme, že je možné, aby sa inteligentný život vyvinul aj bez zásahu mimozemšťanov, ale trvalo by to oveľa dlhšie. Stačí, keď sa pozrieš na našu Slnečnú sústavu, a hneď vidíš, že podmienky pre život splňa iba jedna planéta, a aj tu je život veľmi krehký. Stačí, aby sem spadol trochu väčší asteroid, a posunieme sa o niekoľko tisíc rokov dozadu. Zvieratá nejavia žiadne známky civilizácie, dokonca ani opice, ktoré majú ruky vhodné na prácu, nie sú schopné vytvoriť nič, čo by pripomínalo technický pokrok. My by sme tu vlastne ani nemali byť, pretože sme príliš vyspelí pre túto planétu. Príroda si sama nedokáže poradiť s našimi vynálezmi, a tak musíme hľadať spôsoby, ako recyklovať náš odpad, aby sa tu vôbec dalo žiť. Evolúciou sa život vyvíja k dokonalosti, ale takisto existuje množstvo faktorov, ktoré môžu spôsobiť jeho zánik. Vek našej poslednej civilizácie je iba zábleskom v porovnaní s vekom vesmíru, a to, že sme dosiahli takúto úroveň môžeme považovať za veľké šťastie.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 12 dub 2010, 09:14

no muže bejt ale zase pokud mimozemštané naklonovali tu opicu a tím to skončilo je to vysvětlení.Pokud ji ale používaly k těžbe a vubec práci a dokonce nakonec tu mezi sebou válčily to už zase by se měly najít nějaké dukazy.A také že v naši soustavě není jinde život není dukaz že to je nějak velká vyjímka ten život.Při velikosti vesmíru i pokud je pravděpodobnost nula nula nic je těch možnosti hodně.No a pokud je vesmír nekonečnej tak zákonitě musí bejt i nekonečně mnoho obydlenejch planet.A že ta opice se nevyvine v člověka je sice pravda.Ale zas to má háček nemusí se vyvinout ale stačí vyvine li si schopnost řeči no pak se naučí psát a pujde to již hodně rychle.Ono těžko někoho něco naučíš neumíš li mluvit číst a psát.
aumirek

Příspěvekod panter » 16 dub 2010, 18:26

Opice sa dokážu naučiť znakovú reč, a používajú ju potom aj medzi sebou. Stále to však nestačí na to, aby samy niečo vytvorili. A aj keby sa niekomu s veľkou námahou podarilo naučiť opice, aby sa správali inteligentne, bol by to len ďalší dôkaz na podporu mojej teórie. Aby opice mohli urobiť nejaký pokrok, je potrebný cudzí zásah, samé sa nič nenaučia.
Čo sa týka nekonečnosti vesmíru, pojem nekonečno neuznávam, pretože z pohľadu matematiky je to nezmysel. Nekonečno delené dva je zasa nekonečno. Tento pojem sa hodí skôr do filozofie, na vyjadrenie čísla, ktoré presahuje naše chápanie.
Čo sa týka dôkazov o prítomnosti mimozemšťanov, to je asi tak, ako s Darwinovou teóriou. Tiež nie sú žiadne dôkazy, že človek sa z niečoho vyvinul. V každom prípade, človek sa nespráva, ako keby tu bol doma. Správa sa nepriateľsky k tejto planéte, a nežije v súlade s prírodou.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 22 dub 2010, 19:52

ono schopnost řeči a naučit se znakovou řeč to jsou 2 strašně rozdílné schopnosti.Ano naučí se to znakovou řeč ledaže to má do opravdové řeči sakra daleko A naučí se jen pár věcí v tlupě.Ale samotná řeč to je o něčem uplně jiném a popravdě ani to nestačí ale také tu řeč zaznamenat a uchovat a tím pádem vzdělávat i ostatní.Ani člověk by se daleko se svou řeči nedostal pokud by ji neuměl uchovat na nějakém tom záznamu a neměli k tomu přístup i ostatni a tím pádem posouvali latku věděni dál
Ono otázka kde se vzal člověk potažmo život to asi nejde niky zodpovědět to je jako kruh mužeš chodit donekonečna a na začátek nepřijdeš.A jsou v podstatě 2 možnosti bud ho stvořil buh a pak se není o čem bavit tomu ale absolutně nevěřím.Nebo vznikl z opice nebo jako samotnej druh ještě před opici případně jako výsledek mimozemštanu.Ale ani v tomto případě by jsme se neposunuli ani o krok dál protože jak ten mimozemštan tak ta opice nakonec i ten buh musel nějak vzniknout a jsme zas na začátku
aumirek

Příspěvekod panter » 23 dub 2010, 11:53

Je dobré sa opýtať, prečo niektorí ľudia považujú vieru v mimozemšťanov za náboženstvo. Čo očakávajú títo ľudia, ktorí pozorujú oblohu s nádejou, že uvidia niečo nezvyčajné. Dúfajú snáď, že uvidia ako UFO pristane niekde na lúke, vystúpia z neho cudzinci v skafandroch, a povedia: "Dobrý deň. Prišli sme sem zo súhvezdia Orion, a chceme vám ponúknuť spoluprácu. Sledujeme vašu planétu už desiatky rokov, a vieme aké máte problémy. My už toto všetko máme za sebou, a tak sme sa rozhodli, že vám pomôžeme." Je to viera v to, že sami svoje problémy nedokážeme vyriešit, a že ich musí za nás vyriešiť niekto iný ? Alebo je to snaha dozvedieť sa pravdu o našom pôvode a pôvode vesmíru ? V obidvoch prípadoch je to viera v dokonalejšie bytosti, a v to, že človek je schopný sa dostať na vyššiu úroveň než je teraz.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aumirek » 23 dub 2010, 13:07

to máš těžké ponevadž pokud tu někdo přistane jsou teoreticky 3 prakticky 2 možnosti.Bud řeknou přišli jsme vám pomoct nebo jen řeknou přišli jsme na návštěvu tak čau a mějte se načež odletí tuto možnost považuji za blbost nebo tu přiletí nic moc neřeknou a použijí nás jako otroky případně vyhladí a nastěhují se tu.No a každej si raděj vybere tu lepší možnost.
aumirek

Příspěvekod panter » 25 dub 2010, 11:26

Áno, buď nám prídu pomôcť, alebo nás vyhladia. Ale nejde mi do hlavy, prečo sa pred nami skrývajú? Keď sú takí vyspelí, potom sa nemajú čoho báť. V prípade, že by sme ich vyslancov zabili, mohli by sa na nás vykašľať, alebo prísť s celou armádou, a skoncovať s nami.
panter
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět